Det er jo ofte, når man skal i kontakt med serviceafdelingen, efter varen er betalt, men oplever, hvordan virksomheden definerer service... Købte et løbehjul for 10 måneder siden til min søn,... Zobacz więcej
Vi bestilte et par justerbare inlines - og valgt jer fodi en anden butik havde lukket lørdag, så vi ikke kunne hente dem som planlagt- istedet for valgte vi at få jer til at levere til anden butik -... Zobacz więcej
Fin service og hurtig levering. Men når deres produkter går i stykker må du selv betale. Købte en basketkurv PRO til en julegave, hængte denne op i foråret og har siden spillet helt alm basket med b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte løbehjul og rulleskøjter til julegave i slutningen af november. Varerne kom hurtigt. Desværre passede rulleskøjterne ikke, så de måtte retur. Heldigvis havde jeg betalt kr 10 ekstra da varne... Zobacz więcej
Industrivej 16, 6630, Rødding, Dania
- 7536 4822
- info@legogsport.dk
- legogsport.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Meget god service
Jeg ringede en dag lidt over middag og var så heldig, at der var en tilbage af den varer jeg var interesseret i. Genstanden, som var en gave, blev pakket med det samme og sendt. Allerede dagen efter modtog jeg varen! Fantastisk god service!
Super
Super sted at handle, vil helt klart anbefale dem hvis nogen spurgte.
Kunne afhente pakken 10 min. efter jeg havde lavet ordren online. Nemmere bliver det ikke, hvis man vel og mærke er heldig at kunne få varen afhentet.
Som forventet
Bestilling og levering, er forløbet som forventet, og jeg er tilfreds.
SUPERDUPER
Det har været en fornøjelse! præcis levering som aftalt og varen 100% i orden !
ABSOLUT INTET AT KLAGE DET MINDSTE OVER ;-)
Jeg vil altid anbefale firmaet til mine venner og kontakter men mange børnebørn !
God og hurtig betjening
Der kunne godt være lidt mere info om produkterne.
Super professionel firma med styr på tingene og 100% bevidste om hvad kundeservice er
Fantastisk god og proffesionel service - vare som ikke er på lager har man 100% styr på hvornår kommer og man kan derfor med ro i sindet forudbestille - leveringen holder. Dag til dag levering. Altid hurtig svar tilbage på mail. Returnering - pengene kan ses på kontoen få dage efter.
De bedste anbefalinger herfra - betjeningen er i top
for lang levering
Der stod at løbehjulet var på lager og lev. tid ville være 1-3 dage. Men efter 2 dage fik jeg en mail om at jeres leverandør kunne leverer til jer inden for 3 hverdage og der efterfølgende ville gå 2-3 dage før vi modtog.
varen leveret til tiden
Varen leveret til tiden og uden fejl og mangler
Flot klaret
Levering af et fodboldmål til vort barnebarn i Chatlottenlund forløb flot. Tak skak I have. Mogens.
Perfekt
Alt fungerede perfekt og betaling blev først trukket længe efter afhentning
super service
ingen problemer med at bytte gaver på hjemmesiden. Stor service. Tak!!
Helt gennemført og fantastisk
Fik en super god behandling i telefonen og under en halv time efter jeg havde bestilt på nettet, kom der kvittering og besked om at pakken var pakket og på vej til mig. Skønt det gik så stærkt :o) Og rulleskøjterne var super flotte og i en rigtig god kvalitet.
Intet negativt at sige!
Købsoplevelsen var helt i top; levering skete før forventet og produktet lever til fulde op til forventningerne. Hvad mere kan man ønske sig?
God og hurtig service også ved reklamation
Jeg bestilte rulleskøjter få dage inden jul og de blev leveret inden juleaften til glæde for børnene. Desværre manglede der en skrue i baghjulet på den ene rulleskøjte, hvilket vi straks den 25. december skrev til Leg & Sport og gjorde dem opmærksom på. Allerede den 26. december fik vi svar tilbage, at de ville sende en ny skrue og den 27. fik vi endnu en e-mail om, at nu var skruen afsendt. Vi modtog skruen med posten i dag den 28. december.
Leg & Sport håndterede vores reklamation professionelt og yderst tilfredsstillende.