Det er jo ofte, når man skal i kontakt med serviceafdelingen, efter varen er betalt, men oplever, hvordan virksomheden definerer service... Købte et løbehjul for 10 måneder siden til min søn,... Zobacz więcej
Vi bestilte et par justerbare inlines - og valgt jer fodi en anden butik havde lukket lørdag, så vi ikke kunne hente dem som planlagt- istedet for valgte vi at få jer til at levere til anden butik -... Zobacz więcej
Fin service og hurtig levering. Men når deres produkter går i stykker må du selv betale. Købte en basketkurv PRO til en julegave, hængte denne op i foråret og har siden spillet helt alm basket med b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte løbehjul og rulleskøjter til julegave i slutningen af november. Varerne kom hurtigt. Desværre passede rulleskøjterne ikke, så de måtte retur. Heldigvis havde jeg betalt kr 10 ekstra da varne... Zobacz więcej
Industrivej 16, 6630, Rødding, Dania
- 7536 4822
- info@legogsport.dk
- legogsport.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
super hurtig levering
Hej
vi bestilte vores vare via den nemme web shop. betaling gik hurtigt og lige som forventet, samt levering kom 1 1/2 dag efter vores bestilling, meget positiv oplevelse.
nem Handel fra Leg og Sport
super nem at handle med og fin ekspedetion.
hurtig respons
Har kun brugt leg og sport en gang men det kunne ikke være bedre.
Bestilte varerne kl. 14 modtog dem dagen efter kl.11 med gls
nemt og hurtigt
jeg er fuldstændig tilfreds med mit køb hos Leg & Sport
Perfekt handel
Flot cykel, super hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale Leg & Sport og jeg handler her gerne igen.
Lynhurtig levering og god service
Jeg kan varmt anbefale at købe varer hos Leg og Sport
Det er absolut ikke sidste gang vi har handlet hos Leg og Sport - super god service og vejledning - samt rigtig hurtig levering! Mange tak!
Supergod site - hvor alt har fungeret :)
Man kan nemt og bekvemt købe varer hos dem. Bestilte varer en søndag eftermiddag, mandag formiddag fik jeg mail om at varerne er afsendt, og tirsdag modtog jeg/vi samtlige varer uden problemer.
Et site jeg vil benytte igen en anden gang, da alt er gået glat og uden nogen former for problemer.
God service og hurtig behandling
Super godt!
Utrolig god kundeservice - levering allerede næste dag. Upåklageligt :)
hurtig personlig service
Vi fik lovet en levering dagen efter bestilling efter god telefonisk kontakt. og næste dag havde vi vores fede løbehjul i hus.
Kan kun sige god for jer
Jeg fik hvad jeg søgte med hurtig levering
Kan anbefales uden problemer. ;))
Intet at klage over
Nemt at bestille og hurtig levering uden problemer.
Vil anbefale LEG & SPORT til andre.
Super betjening
Det er et super hjemmeside at handle på, det er ikke sidste gang
Fin og hurtig behandling.
Utrolig fin og hurtig behandling, varen stod i min carport som ønsket dagen efter, bedre kan det ikke være.
Det virker som det skal
Ikke noget at sætte en finger på :-)
Er supertilfreds med hele forløbet, leveringstiden blev mere end overholdtnog pakken nåede frem i fin tid før den skulle bruges som gave. Højt informationsniveau så man hele tiden ved hvor langt ordren er i processen.