Det er jo ofte, når man skal i kontakt med serviceafdelingen, efter varen er betalt, men oplever, hvordan virksomheden definerer service... Købte et løbehjul for 10 måneder siden til min søn,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi bestilte et par justerbare inlines - og valgt jer fodi en anden butik havde lukket lørdag, så vi ikke kunne hente dem som planlagt- istedet for valgte vi at få jer til at levere til anden butik -... Zobacz więcej
Fin service og hurtig levering. Men når deres produkter går i stykker må du selv betale. Købte en basketkurv PRO til en julegave, hængte denne op i foråret og har siden spillet helt alm basket med b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte løbehjul og rulleskøjter til julegave i slutningen af november. Varerne kom hurtigt. Desværre passede rulleskøjterne ikke, så de måtte retur. Heldigvis havde jeg betalt kr 10 ekstra da varne... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Industrivej 16, 6630, Rødding, Dania
- 7536 4822
- info@legogsport.dk
- legogsport.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Perfekt netbutik
Super netbutik. Ordre afsendt samme dag som bestilling. Modtagelse næste dag - det bliver ikke bedre.
God service, men produkterne er ikke lavet at panserstål
Fin levering, service osv., men det ene bordfodboldbord gik relativt hurtigt i stykker i stellet. Kvaliteten er ikke fantastisk god, men det var heller ikke det dyreste grej vi købte.
super
Bearbejdningen af min order, samt kvaliteten af produktet gør det at handle med firmaet til en positiv oplevelse.
Flyvende hurtig levering
Bestilling var supernemt, og leveringen var hurtig og perfekt.
Alt var tip-top, og rulleskøjterne gav stor glæde hos modtageren.
Intet at klage over
Hurtig professionel betjening
Kompetent hjælp i telefonen. Min ordre blev leveret dagen efter jeg havde bestilt. Super!!!
det var noget lordt
det var noget lordt pladen kun ikke holde til jeg sky bolde hen på den pladen knække med over og kurv faldt af stålppen hilsen Anders

Odpowiedź od legogsport.dk
Imponerede kundeservice
Fine varer, god service og levering til tiden
Det virker bare
Jeg bestilte mine varer, og da jeg ikke kunne forstå det var modtaget efter 3 hvedage, tjekkede jeg min bekræftelse, og så jeg var kommet til at skrive forkert postnr. i leveringsadressen.
De var rigtig søde hos Leg og Sport da jeg ringede for at få lokaliseret varerne.
Jeg fik tracking nr. og telefon nr. på det depot varerne var på, og vi hentede selv varerne uden problemer.
Nemt, enkelt og hurtigt
Nemt at finde det jeg vil købe, fin beskrivelse af varen og super hurtig levering.
godt
godt mål som kan holde til hårde skud med læder bold og så er det nemt at samle
Super service
Jeg er meget imponeret over at bestille en søndag og så varen allerede er der mandag eftermiddag. Det er en helt fantastisk service.
Tak for en god oplevelse som kun kan anbefales til andre.
Nemt hurtigt og lever op til forventning
Varen kom hurtigt og lever op til forventningen
helt fantastisk betjening
Jeg ringer og spørg ind til en varer, som jeg har set på nettet - og det kl 21 (telefon service til kl 22).
En behagelig og hjælpsom mand tager telefonen og giver en god vejledning i forhold til mit behov.
Jeg bestiller vareren og modtager den 2 dage efter.
Ekstremt hurtig ekspedition
Meget hurtig og korrekt respons på bestilling. Havde varen dagen efter. Flot.
høflig og venlig telefon betjening + stor produktviden
fodbold mål
jeg vil gerne en anden gang købe over nettet hos jer. jeg følte mig sikker på jer.
Det er nemt det er hurtig og varen er i orden
Jeg skulle sammen med mine børnebørn købe et fodboldmål til haven, det har vi prøvet før hos andre firmaer, men kvaliteten har været elendig, vi fik så anbefalet Leg og Sport.
Vi bestilte måle ,og i løbet af få dage havde vi det,vi fulgte fragtvejen over nettet, det syntes drengene var sjovt.
Målet var let at samle og derfor let at pakke sammen til efteråret.
Mine tre drenge og jeg er meget tilfredse med vores indkøb.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.