Gra na którą czekałem.
Witam , Jestem wczesnym testerem Legends of Elysium czyli LOE. Bardzo gorąco polecam obserwować projekt oraz zapisac sie na early acess, dołączyćdo Discorda i zealy gdzie jest druga faza kampanii Learn & Earn z nagrodami w wysokosci 200 000$ do podziału na uczestnikow w tokenach LOE..Grywalnosc ,duża dynamika jak na karcianke grafika jest znakiem rozpoznawalnym Loe. Rozbudowana zawartosc masa kart o róznych atrybutach gatunkach, umiejestnosciach,Codzienne i comiesieczne questy gdzie zdobywamy walute za którą możemy kupować karty i losować talie to najwieksze cechy gry. Community polskie i zagraniczne jedne z najbardziej rozbudowanych , projekt doceniany przez wszystkie branzowe portale. Nie mozesz tego przegapic. Ważne anby dołaczyć na wczesnym etapie ze wzgledu na drop tokenow loe za kampanie learn to earn oraz limitowane ilosciowo packi talii dostepne tylko na wczesnym etapie gry. Po wiecej informacji zapraszam na twittera i oficjalnego discorda oraz Whitepaper gdzie mamy cała skarnbice wiedzy.