Vefungerende handel
Vefungerende handel. God købsoplevelse og fint fungerende forsendelse

Odpowiedź od Legely
Hos Legely brænder vi for leg for børn, som stimulerer sanser, fantasi og motorik. Vi tilbyder unikke sansesten, designet til børn fra ca. 2 år og opefter. Vores sansesten skaber sjove og lærerige oplevelser både hjemme og udendørs, samtidig med at børn udvikler kreativitet, koncentration og sociale færdigheder gennem leg. Legelys sansesten giver børn mulighed for at udforske de 5 sanser på en tryg og inspirerende måde. Gennem leg og bevægelse styrkes både grov- og finmotorik, samtidig med at børn lærer om form, farver, teksturer og balance. Produkterne kan bruges igen og igen og tilpasses forskellige legeaktiviteter – fra leg i haven til små udfordringer på legepladsen eller i naturen. Målet hos Legely er at gøre leg og læring sjovt og tilgængeligt for alle børn. Vi tror på, at børn lærer bedst gennem oplevelser, hvor sanser stimuleres, og leg kombineres med fysisk aktivitet. Med Legelys sansesten får børn både udvikling, underholdning og glæden ved bevægelse samlet i ét produkt.
Vefungerende handel. God købsoplevelse og fint fungerende forsendelse

Odpowiedź od Legely
Virkelig god service. Pakken var hurtig fremme. Jeg er rigtig glad for det jeg har modtaget til mine børn, de har brugt det hver dag siden vi har modtaget det.
Hurtigt nem at bestille og hurtig nem levering.
Tak for det

Odpowiedź od Legely
Nem og hurtig ekspedition dog må jeg sige at ved afleveringen blev pakken presset ned i postkassen som er til pakker, men jeg ikke kunne få den ud og måtte partere hele kassen stykvis, lang om længe fik jeg produktet helt ud og senere kassen i småstykker. Havde foretrukket at pakken var blevet ved hoveddøren.

Odpowiedź od Legely
Super god oplevelse med Legely! Hurtig levering, venlig kundeservice og produkter i rigtig god kvalitet. Mine børn er så glade for det, og alt fungerede perfekt fra start til slut.

Hurtig levering og min datter på 4 elsker den allerede! 😍
Vi glæder os til lillebror kan kravle og kan få glæde af den.

Odpowiedź od Legely
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.