Legekammeraten.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin service. Hurtig levering. God kommunikation. Min oprindelige vare, var desværre ikke på lager, men jeg blev ringet op første hverdag efter bestilling og bliver spurgt om jeg kunne tænke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fremragende service! Min nyindkøbte løbehjul til min datter gik i stykker. Jeg skrev sent om aftenen til legekammeraten.dk og fik svar indenfor 15 minutter. Efter sidste afsendte mail, modtog jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en Done by Deer Croco Gåvogn Green med bremser til at starte med som var defekt... Jeg skrev med Legekammeraten.dk, som var behjælpelige med at sende et retur label og gav mig valgmuligheden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et løbehjul til vores datter og efter 2mdr ville det ene hjul pludselig ikke køre rundt mere. Jeg sendte legekammeraten en mail og straks beklagede de fejlen og sendte et nyt. Hurtigt nemt o... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą dziecięcą

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Legekammeraten.dk består af en webshop, samt en fysisk butik på små 400m2 beliggende på Thurøvej 13, 9500 Hobro. Vi forhandler et stort udvalg i legetøj, og børnetøj fra alle de kendte mærker i størrelse 0-16 år.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

312 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Vanvittig hurtig levering

Vanvittig hurtig levering! Eller, jeg afhentede selv varen men den var klar samme dag som jeg bestilte. Jeg er SÅ tilfreds, og jeg handler helt sikkert hos legekammeraten igen :-)

16 stycznia 2023

Hej Camilla
Tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt at mange benytter sig af muligheden for at afhente varene i RUM by Kris-tense. Så kan man også se lidt på deres fine produkter, og pigerne der nede er rigtig søde😍
Glæder mig til at se dig på shoppen igen🙏

Oceniono na 5 z 5

Fine varer til rigtig god pris

Fine varer til rigtig god pris - og hurtig betjening med fin kommunikation undervejs. Jeg er godt tilfreds👍🏽

11 stycznia 2023

Hej Merete
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt med tilfredse kunder.

Rigtig hurtig levering

11 stycznia 2023

Hej Max.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer.
Håber du fandt et hockey spil et andet sted🤞

Super service og fortjener 6 stjerner

Købte en AirHockye til mit barnebarn, som desværre fra fabrikkens side havde en fejl. Legekammeraten.dk ydede en fantastisk god service og svarede på mail, super hurtigt.
Kan varmt anbefale Legekammeraten.dk som en god og meget seriøs sted at købe legetøj.

5 stycznia 2023

Hej Max
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer.
Håber du fandt et andet Airhockey spil🤞

Lynhurtig levering

14 grudnia 2022

Hej Gurli

Varen blev leveret hurtigt

Varen blev leveret hurtigt, 2 dage efter bestilling 🤗

14 grudnia 2022

Hej Gaby

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Vil absolut bruge siden igen. Tak.

30 listopada 2022

Hej Anne Marie

Alt kom fint frem

Alt kom fint frem. Hurtigt og nemt 👍🏻

30 listopada 2022

Hej Christian

Oceniono na 5 z 5

Super udvalg til gode priser

Super udvalg til gode priser. Servicen er helt i top. Og levering hurtig. Køber gerne hos dem igen.

27 października 2022

Hej Nathali
Tak for de pæne ord, og den flotte bedømmelse.
Det varmer!
Ha en dejlig dag :-)

Fin , løsningsorienteret , og imødekommende service

18 października 2022

Hej Lone
Tak for de pæne ord, og den flotte bedømmelse.
Det varmer!
Ha en dejlig dag :-)

Service til UG

Havde en fantastisk oplevelse, varen jeg havde bestilt var udsolgt, blev ringet op, og fik at vide, han havde været inde og søge på varen andetsteds, og fik at vide, hvor jeg kunne købe den. Hvis det ikke er service, ved jeg ikke hvad det så er.

19 października 2022

Hej Pia
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Men beklager endnu engang fejlen med løbehjulet.
Håber det lykkes at få det, det andet sted🤞
Sten

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej