Book of Dead, Big Bass i Wolf Gold chodziły bez zająknięcia na starym telefonie, bez grzania i lagów nawet po dłuższej sesji. Nie każde kasyno jest tak lekkie na starszym sprzęcie.
w poniedziałek wieczorem zapytałem mailem o status wypłaty; kolejny status został jasno opisany, wieczorem konto nie zgubiło kroku z telefonem w ręku.
Legacy of Dead stracił połączenie w hotelu pod Łodzią. Po ponownym otwarciu wróciła ta sama runda, a saldo oraz stawka zgadzały się z historią.
Mój test: przeczytałem bonus przed aktywacją, potem osobne saldo bonusowe było widoczne, mała rzecz, w praktyce brzmiało normalnie po kolacji.
Pakiet powitalny do 2 500 zł + 320 darmowych spinów
Wracam tu regularnie
Wracam tu regularnie, sprawdzam saldo, czasem zerkam też na powiadomienia o czasie gry, wszystko jasne.
zmieniłam filtr w lobby przy drugiej…
zmieniłam filtr w lobby przy drugiej kawie; ulubione zostało do wieczora, na telefonie nie było zgadywania na 4G.
pierwszy test kasyna
pierwszy test kasyna: Saldo bonusowe dało się czytać na małym ekranie bez zoomu no i dobrze
wysłałem nie ten dokument co trzeba
wysłałem nie ten dokument co trzeba, napisali dokładnie który ma być i weryfikacja poszła.
Kiedy rozmawiałem z Tomek z czatu o…
Kiedy rozmawiałem z Tomek z czatu o wpłacie, wcześniejszy ticket był przeczytany; mniej stresu.
W pociągu
W pociągu: po anulowaniu wypłaty 879 zł saldo w kasynie od razu się zgadzało w porządku
pytanie o bonus w środę… po chwili…
pytanie o bonus w środę… po chwili jeszcze o saldo, na czacie sprawnie wszystko wyjaśnili i sprawa była zamknięta przed obiadem.
Z telefonu granie się zawiesiło w…
Z telefonu granie się zawiesiło w piątek wieczorem, zamknęłam aplikację i otworzyłam ponownie, wszystko ruszyło od razu bez problemu.
wróciłem wieczorem i Wróciłem ze slotu…
wróciłem wieczorem i Wróciłem ze slotu do lobby i stawka nadal była zapisana bez gonienia supportu
Po zalogowaniu Support poprosił o…
Po zalogowaniu Support poprosił o lepszy selfie do KYC, nie o cały folder plików bez spiny
telefon w tramwaju.
telefon w tramwaju.
zauważyłam powiadomienie z maila.
saldo w grze bez zmian, wszystko działa.
Po gdy pociąg miał opóźnienie…
Po gdy pociąg miał opóźnienie wyłączyłem dźwięk w Sugar Rush; runda i saldo wróciły poprawnie.
najpierw limit dzienny nie działał
najpierw limit dzienny nie działał, po odświeżeniu zatwierdził się natychmiast, historia wpłat od razu była czytelna.
Kiedy zmieniłem filtr w lobby
Kiedy zmieniłem filtr w lobby, The Dog House wyskoczył bez scrollowania; taki detal doceniam, wieczorem nie było nerwów między wiadomościami.
Formularz dotyczacy bonusu dziala…
Formularz dotyczacy bonusu dziala sprawnie, czasem trzeba czekac troche dluzej
Na telefonie w tramwaju sprawdziłam…
Na telefonie w tramwaju sprawdziłam saldo i wydatki, podsumowanie wyskoczyło samo i zgadzało się co do złotówki.
Przefiltrowałem historię po dacie żeby…
Przefiltrowałem historię po dacie żeby sprawdzić wypłatę sprzed tygodnia. Zgadzało się aż do numeru referencyjnego BLIK.
Limit strat ustawiony bez problemu przy…
Limit strat ustawiony bez problemu przy pierwszej wizycie, minus to mały druk w regulaminie, ale działa bez zarzutu.
Bez wielkich oczekiwań sprawdziłam…
Bez wielkich oczekiwań sprawdziłam historię po wpłacie; saldo zostało czytelne, mała rzecz, bez pośpiechu wyszło całkiem równo z kawą obok.
Sprawdzałam status gry co pięć minut w…
Sprawdzałam status gry co pięć minut w czwartek wieczorem, aha, dodam że automat w końcu wczytał się bez dalszych problemów na ekranie