Legalloyd Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Wel rekenen zaak eerst aannemen en dan zeggen ja word niet makkelijk, gaat niet lukken denken we. Een inschatting van vijf minuten. Dat kostte dus veel geld voor niets. Erg slecht. Nu vragen o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Na een jaar maandelijks opzegbaar, blijkt toch net anders. Ondertussen al heel veel maanden extra betaald. Zijn ten slotte advocaten dus die hebben hun abonnementsconstructie ongetwijfeld goed dicht... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Have been their customer for years. Recommended them for years to my startup friends. Until recently, they just cancelled my contract. No reason given. After contacting them many times, it came to m... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kancelaria
  2. Usługi dla biznesu
  3. Usługi prawne
  4. Platforma kolaboracji online

Napisane przez firmę

Legalloyd is er voor ondernemers. Met ons online maak je business contracten voor een vaste prijs. Ons team helpt je bij je financieringsronde, maatwerkcontracten, onderhandelingen en conflicten. Het beste van twee werelden: automatisering waar mogelijk, advies waar noodzakelijk. Legalloyd is er voor techbedrijven, impact makers en echte ondernemers die willen groeien. De advocaten van Legalloyd zijn óók de makers van de online contracten. Geen ruis, en geen marketing, maar echte waarde voor jouw onderneming. Wij zijn specialist in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, privacy en herstructureringen. Wij helpen je met strategisch advies in commerciëe trajecten, maar ook bij conflicten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Snel en professioneel

Snel en professioneel! Waar ik voorheen met contracten zat die ik zelf niet begreep (en vaak erg kostbaar waren qua tijd en geld om in elkaar te zetten) zijn de documenten van Legalloyd to-the-point, volledig en voor iedereen begrijpelijk. Erg blij dat ik ze gevonden heb.

29 czerwca 2017
Oceniono na 5 z 5

Prima service en uitstekende hulp

Prima service en uitstekende hulp. Heb al een tijdje een abonnement bij Legalloyd en dat bevalt goed. Maak gebruik van hun standaard documenten. Recent een standaard overeenkomst voor een specifiek doel aangepast en door Legalloyd laten checken/vebeteren. Goede feedback en input tegen een scherpe prijs! Ze geven je echt het gevoel van een advocaat/jurist dichtbij.

28 czerwca 2017

Snel en duidelijk

Na rondsnuffelen op het internet kwam ik LegalLoyd tegen en las de goede reviews. Ik heb toen mij ingeschreven als zakelijk gebruiker en heb een contractvorm uitgezocht die het dichtst bij mijn wensen kwam. Na invulling van alles teruggemaild en kreeg direct een reactie op mijn nog openstaande vragen. Vervolgens kreeg ik een volledig op mijn wensen aangepast contract. Supersnel, goed en duidelijk en zeer scherpe prijsstelling.
Bedankt voor de geleverde diensten en ik zal jullie zeker weer inschakelen voor een volgende klus

26 czerwca 2017

Legal Loyd

Legal Loyd, topbedrijf met bruikbare juridische stukken en adviezen. Tevens een goed netwerk aan gespecialiseerde advocaten die je, tegen meerprijs, kunt inschakelen voor specifieke onderwerpen zoals merkrecht. Kan ze van harte aanbevelen.

23 czerwca 2017

Geweldige service en supersnel

Legalloyd heeft de meest makkelijke, transparante en prettige manier van je juridische zaken regelen ooit. Ik heb nu een aantal contracten zelf kunnen maken, die laten nakijken en aanpassen, en alles verliep supersoepel en snel. Ik hou ervan als dit vlot gaat, en Legalloyd werkt daarvoor zo veel fijner dan een traditioneel kantoor. Ik beveel ze bij iedereen aan.

8 czerwca 2017
Oceniono na 5 z 5

Precies wat ik nodig had

Precies wat ik nodig had. Helpt mee denken wat er nodig is in overeenkomst, zonder dat het duur en / of tijdrovend is. Mocht je er niet uit komen, kan je altijd extra hulp (tegen betaling) inschakelen. Ik ben erg tevreden en het lijkt mij een gat in de markt...

24 maja 2017

Snel en professioneel

Naast de heldere contracten die direct inzetbaar zijn ben ik vooral erg te spreken over de persoonlijke service. Met vragen is er binnen no-time reactie en wordt ook aangeboden zaken telefonisch door te nemen. Aanrader!

16 maja 2017

Professioneel

De contracten zijn helder en uitgebreid opgesteld. Geen overbodige teksten wat je normaliter vindt op het internet, maar echt het gevoel dat het persoonlijk is opgesteld door experts!

9 maja 2017
Oceniono na 5 z 5

Het vertrouwen van een persoonlijke advocaat en de snelheid van het internet.

Toen ik eindelijk had besloten om een Algemene Voorwaarden aan te maken besefte ik dat het 1 uur 's nachts was en ik in het buitenland zat. Nu was de deadline van de offerte de volgende ochtend dus kon een duur ingevlogen gesprek met een jurist niet permitteren.

Gelukkig kon ik met Legalloyd binnen enkele minuten een Algemene Voorwaarden aanmaken die perfect paste bij mijn wensen. Daarnaast werd ik de volgende dag gebeld hoe mijn ervaring was en of ik nog eventuele vragen had. Een erg prettige ervaring voor een online dienst. Het vertrouwen van een persoonlijke advocaat en de snelheid van het internet.

18 kwietnia 2017

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej