Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering, producten zijn goed en veilig verpakt (weinig kans op beschadiging). Ook juiste levering ontvangen. Breed assortiment en prijzen van de producten zijn lager dan bij andere aanbieders.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alle bestellingen zijn foutloos en snel geleverd. Je kunt het pakje bij een winkel laten afleveren, zo hoef je niet thuis te blijven. Betalen doe je dan in de winkel. Het is een extra optie. Thuisbezo... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jammer dat er geen mails meer komen wanneer mijn bestelling in de winkel ligt! Veel Dr Bronner regelmatig of langdurig uit voorraad. Ik zie Leef.nl dan ook NIET als een verbetering ten opzichte van zi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Apteka

Napisane przez firmę

Heb je een vraag over onze website, onze service of over een product? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Mijn bestelling kon niet geleverd…

Mijn bestelling kon niet geleverd worden, stond per abuis op de site. Dit werd pas duidelijk toen ik zelf een mail had gestuurd met de vraag waneer mijn pakketje geleverd zou worden.

27 stycznia 2026

Goedemiddag Monique,

Wat vervelend om te horen dat dit zo is gelopen, onze excuses daarvoor! Helaas bleek achteraf dat dit product toch niet geleverd kon worden. Dat je zelf contact moest opnemen om hierachter te komen, had anders gemoeten. Wij hadden dit tijdig en duidelijk moeten communiceren. We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen deze feedback serieus om onze communicatie te verbeteren.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@leef.nl.

Oceniono na 1 z 5

Klantenservice maakt dat ik niet nog een x bestel

Prima webshop waar ik al eerder heb besteld. Echter nu een teleurstellende ervaring waar in mijn ogen klantonvriendelijk in is gehandeld.

Ik had een diffuser besteld en heb deze retour gestuurd omdat deze continu een rood lichtje gaf. Achteraf gezien laadde de oplader die ik gebruikte de diffuser niet op, maar ik dacht dat de diffuser kapot was. Fijn dat ik deze retour mocht sturen, hij werd naar de afdeling kwaliteit gestuurd.

Echter is daar er geen verdere communicatie geweest en dacht ik dat het afgehandeld was. Ik heb dus elders een andere diffuser besteld van een ander merk en deze in gebruik genomen. Een tijd later ontving ik ineens een mail dat de diffuser weer mijn kant op zou komen omdat deze wel werkt en dat ik voor de diffuser dien te betalen. Ik vind dat onzin, omdat ik van niks af wist doordat dit niet is gecommuniceerd, en ik nu dus met twee diffusers zit terwijl ik er maar 1 nodig heb en moet betalen, terwijl ik deze niet terug hoefde. Ik heb daarop gereageerd dat ik er niet blij mee was en de diffuser niet terug hoefde, maar volgens klantenservice kon dat niet.

Ik vind het slechte communicatie; geef me dan aan dat het product wordt teruggestuurd indien het wel werkzaam blijkt, dan had ik geen nieuwe gekocht. De communicatie achteraf is niet empathisch naar de klant toe ("maak er maar een ander blij mee", geld groeit me niet op de rug?) en na nog een mail van mijn kant blijft reactie uit. Ik bestel hier niet nog een keer.

2 stycznia 2026

Goedemiddag Charlotte,

Bedankt voor je feedback! Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Het is duidelijk dat de communicatie rondom de retour van de diffuser niet is verlopen zoals het hoort, onze excuses daarvoor.

Onze klantenservice zal contact met je opnemen om het volledige bedrag van de diffuser aan je terug te storten. Daarnaast nemen we je feedback serieus en gebruiken we deze om onze communicatie te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Neem gerust contact op als er nog vragen zijn.

shop hier niet

dit is een negatieve review . maar wel een eerlijke. de website ziet er fris en schoon uit en geeft wellicht de indruk te maken te hebben met een groen , fris bedrijf. ik had online een pakje haarverf besteld met een specifiek nummer dat niet in de winkel te krijgen was.( een s 7.00) de dag na de bestelling werd het al bezorgd. snelle bezorging. degelijke doos doos. door toeval sprak ik ook het haarverf bedrijf mij liet weten dat dit pakje uit de handel was gehaald. dus aub niet gebruiken. het pakje was ook nog eens een aantal euro duurder dan de hoogste winkel prijs. toen ik leef erna vroeg liet men mij weten "" niet weg te willen gooien"" aan het feit dat het pakje niet meer verkocht werd , te hoog geprijsd was en dat men op de website had moeten vermelden dat het een oude verpakking was had men helaas geen boodschap. bij retour bleek ik niet alleen 4,95 aan klarna te moeten betalen maar ook 8.25 verzend kosten. dus bijna 14 euro om iets te retourneren wat niet meer verkocht had mogen worden. dit is mijn incident. maar een bedrijf dat zo omgaat met klanten en inventaris en prijzen daar zou je niet bij moeten willen kopen !!

12 listopada 2025

Verkopen artikelen zonder bijsluiter

Verkopen artikelen zonder bijsluiter, met als gevolg enorme brandwonden. Wordt niets mee gedaan. Geven de leverancier de schuld. Slechte zaak!!

30 września 2025

Goedemiddag Manon,

Wat vervelend om te horen! Dat klinkt inderdaad niet goed en zou absoluut niet mogen gebeuren. Zou je mij meer informatie door kunnen sturen zodat ik hier voor je in kan duiken? Als het goed is heb je hier een e-mail over ontvangen.

Sanne van Leef.nl

Ume Su van Terra sana

Fijne smaakmaker voor salade en sauzen en is goed voor de spijsvertering.
Het product zou de volgende dag bezorgd worden bij een Vita point winkel. Je krijgt altijd een melding om het op te halen. Ik heb na 2 dagen de winkel maar gebeld. Het product was wel binnen maar ik heb geen melding gekregen.

23 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Leef.nl is bewezen oneerlijk en onbetrouwbaar

Op de website van Leef.nl stond bij de Veelgestelde Vragen:
"Heb je een kortingscode voor nieuwe klanten?
Ja, indien je tijdens het aanmaken van het account op Leef.nl je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Je ontvangt hierna binnen enkele dagen een e-mail met daarin €2,50 korting op een bestelling die je bij ons gaat plaatsen. Deze kortingscode is geldig voor 14 dagen.".

Om die reden heb ik bij Leef.nl een account aangemaakt. Daar ontving ik per e-mail een bevestiging van. Maar ik ontving de e-mail voor de €2,50 korting niet.

Nadat ik hierover per e-mail contact opnam met Leef.nl liet Sanne mij namens Leef.nl weten:
"De kortingscode hebben wij helaas niet meer. Dit heeft per ongeluk nog verkeerd gestaan op de website. Onze excuses voor het ongemak.".

Vervolgens heeft Leef.nl bovengenoemde tekst, inzake de €2,50 korting, gauw van hun website verwijderd.

Leef.nl is derhalve bewezen oneerlijk en onbetrouwbaar. Wees dus gewaarschuwd!

----------
Update d.d. 6 augustus 2025:
De kortingscode heb ik natuurlijk niet ontvangen als zogenaamde beloning voor mijn oplettendheid, maar uitsluitend vanwege deze negatieve review. Anders hadden zij mij deze kortingscode wel eerder (in reactie op mijn bovengenoemde e-mail, waarin ik hen uitdrukkelijk heb verzocht om de €2,50 korting alsnog aan mij te geven, maar wat zij toen hebben geweigerd) aan mij toegezonden.
Uiteraard ga ik die kortingscode niet gebruiken, want ik zal nooit iets bij deze oneerlijke en onbetrouwbare webshop bestellen. Ik heb hen verzocht om mijn account bij hen te verwijderen en mijn opgeslagen (persoons)gegevens te vernietigen.
Ook ontving ik een e-mail van Sanne waarin zij mij verzocht haar achternaam uit mijn bovenstaande review te verwijderen. Aan dit verzoek heb ik gehoor gegeven.

4 sierpnia 2025

Goedemorgen,

Wat vervelend om te horen dat je een minder goede ervaring hebt gehad met onze website. Je hebt helemaal gelijk: we hebben in het verleden inderdaad een kortingscode aangeboden voor nieuwe klanten, maar inmiddels is deze actie verlopen. Helaas stond deze verouderde informatie nog online, dat was slordig van ons. We zijn blij dat jij dit onder onze aandacht hebt gebracht zodat we het konden aanpassen.

Als dank voor je oplettendheid hebben we je een kortingscode toegestuurd, die je kunt gebruiken bij je volgende bestelling.

Oceniono na 1 z 5

besteld op 23-06-2025 en nu op…

besteld op 23-06-2025 en nu op 01-07-2025 nog niks ontvangen..

25 listopada 2024

Goedemorgen,
Wat vervelend om te horen dat de verzending niet helemaal verloopt zoals gehoopt. Ik heb even in het systeem gekeken en zie dat je had gekozen om het te laten leveren op een afhaalpunt.
Is het ondertussen gelukt het daar af te halen?

Mocht je nog ergens tegenaan lopen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

^Sanne van Leef.nl

Oceniono na 5 z 5

Leef en hiervoor Bewustwinkelen is…

Leef en hiervoor Bewustwinkelen is zoals online winkelen moet zijn, simpel. Het achteraf betalen bij een winkel waar je je bestelling ophaalt, vind ik hartstikke handig. Tot nu toe ontvang ik ook altijd exact wat ik bestel. Je kunt het binnen 24 uur ophalen in de winkel. Dat hoeft wat mij betreft niet per se, een aantal dagen later kan ook nog wel. Er is ook een gigantisch aanbod aan allerlei dingen die je niet altijd bij de drogist in de winkelstraat kunt kopen. Dat is een extra bonus.

24 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej