Neony na zamówienie - LEDEON Recenzje 6

4,2

1. Reklama świetlna

Ledeon to polska firma specjalizująca się w tworzeniu nowoczesnych i efektownych neonów LED. Naszą misją jest dostarczanie klientom produktów, które nie tylko świecą, ale przede wszystkim budują klimat i wyróżniają przestrzeń – zarówno prywatną, jak i komercyjną. Oferujemy szeroki wybór gotowych wzorów oraz możliwość zamówienia neonu LED na wymiar, w pełni dopasowanego do potrzeb klienta. Tworzymy neony reklamowe, napisy LED na ścianę, neony z imieniem, neony do pokoju dziecięcego, a także efektowne neony firmowe z logo. Nasze produkty znajdują zastosowanie w mieszkaniach, biurach, restauracjach, salonach kosmetycznych, na eventach i ślubach. Każdy projekt realizujemy z dbałością o szczegóły – od momentu wizualizacji aż po ręczne wykonanie i testowanie gotowego neonu. Wszystkie projekty neonów LED realizujemy w Polsce. Korzystamy z wysokiej jakości komponentów i nowoczesnej technologii, zapewniając trwałość, bezpieczeństwo i energooszczędność. Nasze neony LED są zasilane niskim napięciem, nie nagrzewają się i są w pełni bezpieczne także dla dzieci. Proponujemy zarówno dekoracje LED do wnętrz, jak i neony odporne na warunki zewnętrzne – do montażu na elewacjach czy w ogródkach lokali gastronomicznych. Każda realizacja jest wyceniana indywidualnie i bezpłatnie – zazwyczaj w ciągu 24 godzin. Wystarczy skorzystać z naszego prostego w obsłudze kreatora neonów LED lub przesłać projekt przez formularz „Twój Wzór”. Dla bardziej wymagających klientów oferujemy opcje dodatkowe, takie jak sterowanie pilotem, neony RGB, ekspresowa realizacja czy nietypowy sposób montażu. Nasi klienci szczególnie doceniają jakość wykonania, estetykę, terminowość oraz pomoc naszego zespołu projektowego. Ledeon to nie tylko sklep z neonami – to miejsce, w którym powstają świecące projekty z duszą. Każdy neon na zamówienie traktujemy indywidualnie i z pełnym zaangażowaniem. Jeśli szukasz personalizowanego neonu LED, neonowego napisu z imieniem, logotypu świetlnego dla firmy lub napisu LED na prezent – jesteś w dobrym miejscu. Sprawdź naszą ofertę, zobacz przykłady realizacji i przekonaj się, że światło od Ledeon mówi więcej.

4,2

Dobra

Szczerze polecam!

Szczerze polecam!
bałem się trochę jak wyjdzie mój kształt, ale jest idealnie. odwzorowanie 1:1, LEDy dają czadu i kolor jest mega nasycony. paczka przyszła solidnie zabezpieczona, nic się nie uszkodziło. jak ktoś szuka czegoś porządnego pod swój projekt to brać w ciemno, bo robią konkretną robotę. dzięki wielkie!

7 lutego 2026