Goede jeans, beter dan verwacht. Ik ga hier vaker shoppen. Helemaal geweldig
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb een leuk jurkje kunnen scoren voor mijn verjaardag, de jurk werd binnen 1 dag geleverd en de klantenservice heeft me goed geïnformeerd en geholpen met al mijn vragen. Ik kom hier zeker terug!
Reakcja na opinię
Geen reactie op de chat of telefonisch. Bestelling kwam na 7 dagen aan. Bestelling was wel compleet en producten zijn kwalitatief goed.
Ik had een items bij jullie besteld en die had een fabrieksfout. Ik had jullie erover gemaild en jullie reactie was niet al te snel. Uiteindelijk hebben jullie wel correct gehandeld en het probleem... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Fashion webwinkel
Dane kontaktowe
Nijverheidsweg 5S , 4879 AP, Etten-leur, Holandia
- 0636449272
- lecylaufashion@gmail.com
- lecylau.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik heb een lichte broek besteld met een…
Ik heb een lichte broek besteld met een split aan de onderkant maar ik heb een donker blauw kleur broek gekregen

Top service en kleding
Kleding besteld, was super snel binnen! De kwaliteit was ook super, echt enorm blij mee en zeker voor iedereen aan te raden!!

Product was waardeloos
Product was waardeloos, kwaliteit van de alibaba geloof ik.

Odpowiedź od Lecylau
Leuke kleren voor een hele betaalbare…
Leuke kleren voor een hele betaalbare prijs!

Odpowiedź od Lecylau
Ik had een items bij jullie besteld en…
Ik had een items bij jullie besteld en die had een fabrieksfout. Ik had jullie erover gemaild en jullie reactie was niet al te snel. Uiteindelijk hebben jullie wel correct gehandeld en het probleem opgelost.
De reden dat ik 4 sterren geef is omdat ik tevreden ben met jullie kledinglijn. Succes!

Super tevreden!
Kwaliteit en modieus voor een kleine prijs! Top bedrijf.

In de avond besteld
In de avond besteld. Smorgens al aan de deurm zo een snelle post heb ik nooit eerder gehad. En super mooie kwaliteit jurk!

Odpowiedź od Lecylau
Ik heb een leuk jurkje kunnen scoren…

Odpowiedź od Lecylau
Ik ben weer super tevreden met mijn…
Ik ben weer super tevreden met mijn bestelling, het word altijd snel geleverd en de kwaliteit is echt top. De klantenservice is altijd te bereiken en mijn vragen worden snel en netjes beantwoord! Love it

Odpowiedź od Lecylau
Snelle levering en tevreden met mijn…
Ik heb mijn bestelling de volgende dag al in huis.
Goede kwaliteit.

Doświadczenie Trustpilot