Oceniono na 5 z 5

Købte et vægt stang sæt, super lækker kvalitet fra Thor fitness. Lars var meget behjælpelig med fragt da det vejede en del. Super oplevelse alt i alt

Oceniono na 4 z 5

Bestilte som resten af Danmark en del af et homegym. De har haft utrolig travlt fordi det er et mindre firma. Der gik næsten 2 uger, før jeg fik mit udstyr og så havde jeg intet fået at vide om, at n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte nogle kettlebells, og de var afsendt samme dag som bestillingen. Der var lidt bøvl med fragtfirmaet, men Lars fra LC Gear sørgede for at hjælpe mig igennem og lagde en super service i det... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bestilte et større parti udstyr til Løfteriet i Odense. Lars fra LC Gear var venlig og hjælpsom i processen. Pris og kvalitet hang godt sammen, og en skive med fejl på, blev straks byttet til et... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Hurtownia ze sprzętem do ćwiczeń
  2. Fitness i dietetyka
  3. Ćwiczenia fitness
  4. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Salg af Funktionelt Kvalitetsudstyr til alle!

4,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

4,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Min oplevelse

1. Jeg afgav min ordre og tog et screenshot som dokumentation for, at jeg ikke havde tilmeldt mig nyhedsbrevet. Kort efter modtog jeg alligevel både en bekræftelsesmail og en velkomstmail til nyhedsbrevet. En uge senere fik jeg endnu et nyhedsbrev, som jeg selv måtte afmelde.

2. Jeg kontaktede LC Gear skriftligt med det samme, vedhæftede mit screenshot og forklarede, at jeg ikke havde tilmeldt mig. Jeg skrev, at oplevelsen kunne give anledning til en ⭐️anmeldelse. Jeg modtog ingen svar på min henvendelse.

3. Tre dage efter fik jeg besked om, at min ordre var i restordre og ville blive leveret inden for 4–7 hverdage. Fem dage senere modtog jeg endnu en mail, hvor virksomheden opfordrede mig til at dele en positiv oplevelse på Trustpilot, selvom jeg endnu ikke havde fået varen.

4. Da pakken endelig blev leveret, var den tydeligt beskadiget under transporten. Emballagen brækkede, da jeg løftede den, og stativet havde flere ridser samt ødelagte plastdele, der ikke kunne monteres.

Dette er en beskrivelse af min egen oplevelse med købet, og jeg ønsker ikke, at der skal gøres yderligere i sagen – den betragtes som afsluttet herfra.

13 października 2025

God kvalitet og oplevelse

Min oplevelse med LC Gear er kun anbefalelsesværdigt. Jeg købte et powerrack som er af super kvalitet, stabilt og kraftig. Der til et vægtstangssæt fra Loeft, der er jeg også super tilfreds med.
Syntes også LC er imødekommende og hjælper gerne med, man kommer i mål med sit helt perfekte Home Gym.
Så herfra, bare skub i kurv 💪😎
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 czerwca 2025

Hej Tonny,
Tusind tak for den fine anmeldelse, er du tilfreds så er vi super tilfredse :-)

Super service fra LC Gear

Anmeldelse af LC Gear
Jeg vil varmt anbefale LC Gear! Jeg fandt de MMA sparringshandsker, jeg ledte efter, hos Nordic Fighter i Sverige, men deres hjemmeside var ikke optimeret til danske kunder. Jeg kontaktede dem derfor for at høre, om der var en alternativ måde at købe handskerne på.
De henviste mig til Lars fra LC Gear i Danmark, som er samarbejdspartner med Nordic Fighter. Lars sørgede hurtigt og effektivt for at få handskerne hjem, så jeg kunne købe dem direkte hos LC Gear.
Hele processen forløb gnidningsfrit, og der var fin kontakt via mail, selv i weekenden. Det var en rigtig god oplevelse at handle hos dem, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

9 czerwca 2025

Hej Niels,
Tusind tak for den fine anmeldelse, vi går gerne den ekstra mil for vores kunder.
Tak for tilliden.

Lars - LC GEAR

Oceniono na 5 z 5

Bestilte søndag med håndvægte jeg selv…

Bestilte søndag håndvægte jeg selv ville afhente. Skrev mandag om tirsdag ville passe. Det passede fint. Så tirsdag hentede jeg mine vægte.
En sød medarbejder/ejer e.l.hjalp med at få vægtene i bilen.
Jeg ved hvor jeg køber når jeg skal have nye vægte næste gang. Synes det har været svært at finde større vægte tidligere, der også er til at betale. Men her kan jeg købe fremadrettet i alle str. til fornuftige priser, hurtig afhentning og god service

15 kwietnia 2025

Hej Bianca,
Tusind tak for den fine anmeldelse, det varmer.
Det er mega fedt at høre at du haft en god købsoplevelse hos os.
Vi takker for tilliden.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og hurtig levering.

Helt uventet fik jeg svar på mit spørgsmål over mail kort efter den var sendt en lørdag aften (ikke at oplevelsen havde været dårlig af der først ville være svaret mandag), men imponerende service. Hurtig hjælp til en rettelse af min første fejlbestilling og derefter hurtig levering af min ordre.
Kan kun anbefale at handle her.

20 listopada 2024

Hej Anders,
Hvor varmer det at høre disse pæne ord - vi gør alt for at give vores kunder en god oplevelse hos os.
Tusind tak.

Oceniono na 5 z 5

Super lækkert udstyr og god service

Super lækkert udstyr og god service. Har handlet med LC Gear flere gange og det bliver ikke sidste gang.

18 sierpnia 2024

Hej Kristian,
Tusind tak for de fine ord. Vi er så glad for at kunn hjælpe.

Oceniono na 5 z 5

Fremragende produkter og ligeså god kundeservice

Jeg købte en større håndfuld håndvægt, som kom hurtigt afsted fra LC Gear. Desværre var der en del problemer med fragten, men der hjalp Lars mig hele vejen igennem, så jeg i sidste ende fik alt, hvad jeg havde bestilt!

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos LC Gear

5 lipca 2024

Hej Rasmus,

Tusind tak for din forståelse. Nogle gange driller det, men vi gør alt for at det lykkedes.

God service godt udstyr

Super fint udstyr, gode priser, hurtig levering og rigtig god service.

14 maja 2024

Hej Thomas,

Vi er super glade for at kunne yde en god service og udstyret lever op til forventningerne.

Kvalitet

Har bestilt en vægtstang og efterfølgende 2x kettlebells.

Begge gang med hurtig og ‘velpakket’ levering.

Det er kvalitetsvarer som er pakket forsvarligt ind og LC Gear er en virksomhed som er yderst kvalitetsmindet.

Super tilfreds.

7 marca 2024

Hej Dino,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi gør hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder.
God træning!

Altid service og kvalitet

Altid service ud over det sædvandlige, og god kvalitet på varende til rigtige gode priser. Jeg har handlet der flere gange, både med levering og afhentning. Alle oplevelser har været gode.

13 lutego 2024

Hej Lars,

Hvor er det dejligt at høre, det sætter vi stor pris på og tak for tilliden.

Oceniono na 5 z 5

Modtog pallen med mine varer cirka halvandet døgn efter jeg havde afgivet min bestilling.
Kvaliteten på vægtene lever op til forventningerne.

9 lutego 2024

Odpowiedź od LC GEAR

Tusind tak for den fine anmeldelse - Vi er super glade for at varerne lever op til forventningerne.

Kvalitet og god service

Har handlet hos LC Gear flere gange og har altid været tilfreds med produkterne - pris og kvalitet hænger fint sammen.
Hurtigt behandling og levering af ordrer samt en fin service ved spørgsmål eller hvis der skulle opstå forsinkelser.

17 listopada 2023

Hej René,

Hvor er det dejligt at høre, det sætter vi pris på. Vi gør alt hvad vi kan hver gang.

Fantastisk Service !

Bestilte udstyr en fredag kl. 12 og allerede mandag kl. 11.00 holdte fragtbilen ude foran min dør med alle mine varer. Mega god stil.

Rigtig god dialog med Lars hele vejen igennem og svar på alle mine spørgsmål. Nu glæder jeg mig til at komme igang med udstyret :)

10 listopada 2023

Hej Nicolaj,
Tusind tak for de søde ord, de er værdsat.
Er glad for at vi kunne hjælpe dig med dit homegym.

Oceniono na 5 z 5

Købte en bænk af mærket LOEFT

Købte en bænk af mærket LOEFT, virkeligt lækker kvalitet til prisen.

29 listopada 2022

Hej MN,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi udvikler hele tiden på vores produkter og synes selv vi er sluppet godt fra vores flade bænk fra LOEFT.

Oceniono na 5 z 5

Super flink og hjælpsom fyr i desken

Super flink og hjælpsom fyr i desken - dertil skarpe priser

9 listopada 2022

Hej Kristen,

Tusind tak for den fine ros. Vi gør hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder.
Vi håber du bliver glad for dit grej :-)

Mvh Lars - Ejer LC GEAR

Oceniono na 5 z 5

Fedeste overskuelige webshop længe og…

Fedeste overskuelige webshop længe og med meget skarpe priser over hele siden og de helt rigtige mærker

Kan anbefales herfra

15 sierpnia 2022

Hej Dan,

Tusind tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Vi håber at træningsudstyret giver dig glæde mange år frem.

Oceniono na 4 z 5

Fint til prisen...

Efter anbefaling valgte jeg at handle hos LC Gear. Det har jeg ikke fortrudt, men syntes alligevel at der er et par ting af bemærke.

Kvaliteten er fin, til prisen. Vi taler ikke samme kvalitet som andre leverandør, men nok noget som selv kunne være bestilt fra en side på nettet (Farveforskel på skiver, maling på rack som falder af første gang etc).

Prisen var som sådan også fin. Prisen hos LC er lidt højere end konkurrenterne i Danmark - hvad man betaler for ved jeg ikke, for svar tiden var også lidt over 24 timer og kom først efter rykker.

Alt i alt en fin oplevelse, og ikken noget jeg vil fraråde - men prisen er i den høje ende.

19 kwietnia 2022

Hej Kenneth,
Tusind tak for din anmeldelse.
Du må meget gerne sende en mail til vores kundeservice, samt billeder af de skiver som der er farveforskel på, så vi kan være opmærksomme på evt. farveforskelle fremadrettet hvis der skulle opstå.

Fortsat god dag.

Klasse service

Første gang jeg har handlet ved lc gear og
Bestemt ikke sidste gang. Varerne kom til aftalt tid og sted. Jeg havde et par spørgsmål til ordren og skrev en mail en aften. Svaret kom retur sammen aften ca. 20 min senere! Klasse service som andre godt kunne lære af

11 marca 2022

Hej Mike,
Tusind tak for de rosende ord, vi forsøger at behandle vores kunder efter bedste evne.

Mvh Lars
Ejer LC GEAR

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej