Ik heb 3 verschillende L&C Design tv meubels gekocht verspreid over 2 aankopen. Beide keren heb ik de meubels binnen een uur op kunnen halen (even belletje gepleegd vooraf). Bij het 3e meubel w... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voor in de caravan de oplossing om op drie plaatsen, (raam, zithoek, en bed) TV te kijken.de beugel is erg solide en mooi afgewerkt ik heb alleen de hoek waar de beugel is bevestigd verstevigd om dat... Zobacz więcej
Ik kan deze website zeker aanraden! Ze leveren snel en zonder enige problemen, daarnaast krijg je ook precies wat je besteld hebt. Klanten service nog niet nodig gehad, dus daar kan ik niet ove... Zobacz więcej
Prima site om te zoeken en de juiste beugel te vinden. Er is voldoende informatie over de beugel zodat je zeker weet dat je de juiste beugel hebt. Prima op tijd geleverd en verpakking was ook pri... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Latijnzeil 11, 1319 EN, Almere
- 036-8487320
- info@lcdwandbeugels.nl
- lcdwandbeugels.nl
Fantastische snelle levering!
Prachtige ophangbeugel voor een zeer goede prijs. Ben er zeer content mee. Mijn tv hangt nu op de juiste hoogte. Montage was duidelijk en makkelijk. Een echte aanrader.
Helemaal GOED!!!!!!!!!!!!!!!!
Wandbeugel is binnen 24 uur geleverd, Helemaal goed.
Nog bedankt.
vrienedlijke groet.
L.Roelinga
fijne site met goede prijzen en snelle levering.
Fijne en makkelijke site. Prijzen zijn scherp.
levering verliep prima via postNL.
Ik zou zeker nog eens bestellen.
per omgaande kwaliteit voor scherpe prijs !!!!!
goede site met uitgebreide keuze mogelijkheden ,tevens goede vergelijking mogelijk en uitgebreide informatie en montage instructie.
Om vijf uur via internet besteld en de volgende dag om tien uur ontvangen.
Bedankt voor deze uitstekende service.
Degelijke wandbeugels
Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering. Ze zijn makkelijk te bevestigen.
Snel en goed geleverd
Een beugel voor mijn TV besteld. Werd de volgende dag al afgeleverd.
Prima service.
No nonsense wandbeugel
Ik had een beetje het idee: Zou deze beugel wel goed genoeg zijn?
Andere kostten immers veel meer.
Nou deze beugel doet het prima. Makkelijk aan te brengen en hangt perfect.
Je kunt de TV (binnen grenzen) zelfs iets omlaag of omhoog draaien (en dan vast zetten).
Ik had zelfs m.i. nog gerust de nog goedkopere beugel kunnen nemen want deze is voor mij eigenlijk al zwaar gedimensioneerd.
Goed geregeld!
Besteld...betaald....bevestigd...verzonden...ontvangen...de volgende dag, zo moet een internet aanschaf gaan. Als je je keuze gemaakt hebt wil je het liefst "gisteren" je aankoop in huis hebben. LCDwandbeugels kan niet terug in de tijd :) maar zo is het perfect. Er ontbrak een element van de bestelling en dan zie je dat LCDwandbeugels ook hun nazorg goed voor elkaar hebben. De nalevering ging net zo effectief als de levering.
Toppers!
Wat was die beugel er snel!
Via een website geschikte wandbevestigingsbeugel gevonden voor jouw (NOG BEDANKT!) gedoneerde TV-scherm. besteld en bijna nog voor_die betaald was, werd_ie al afgeleverd. Maandag komt de klusjesman en ik hoop dat_ie net zo snel hangt als de beugel geleverd werd!
Precies wat ik had verwacht, goede kwaliteit en zeer goede leveringen (snel)
Ik kan deze website zeker aanraden!
Klanten service nog niet nodig gehad, dus daar kan ik niet over uitwijken maar ik geloof wel met deze service dat dit ook goed zit.
Dik te vreden.
Ik had de beugel besteld voor de caravan. Tijdens het telefonisch contact met uw bedrijf werd ik deskundig te woord gestaan. Na de geplaatste bestelling werd hij de volgende dag afgeleverd en na montage voldoet de beugel voortreffelijk.
ik ben heel erg tevreden
goed erg tevreden snele levering makkelijk te bevestigen
Snelle en zorgvuldige afhandeling van bestelling
Duidelijke website, snelle afhandeling
Tevreden na wat geharrel
De handleiding was zo summier dat ik er een uur op heb zitten turen zonder veel wijzer te worden. Daarnaast was er een muurplug te weinig meegeleverd en de bouten waarmee de TV moest worden vastgezet waren net even te kort zodat ik eerst naar de locale ijzerwinkel moest.
Uiteindelijk hangt de TV trots mooi te wezen!
De wandbeugel blijkt erg mooi en degelijk uitgevoerd!
geweldig snelle service!
Een goede duidelijke beschrijving op de site.. een product die aan onze eisen voldoet. En goedkoop. Wij hebben de website al aan kennissen aanbevolen. En de verzending verliep goed en erg snel. Erg tevreden
Binnen een dag een top product, met dank
op een overzichtelijke site heb ik direct de juiste wandbeugel voor mijn LG televisie gevonden. Bestellen en leveren ging onwijs snel. Ik ben tevreden.
Marcel
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.