Ik heb 3 verschillende L&C Design tv meubels gekocht verspreid over 2 aankopen. Beide keren heb ik de meubels binnen een uur op kunnen halen (even belletje gepleegd vooraf). Bij het 3e meubel w... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voor in de caravan de oplossing om op drie plaatsen, (raam, zithoek, en bed) TV te kijken.de beugel is erg solide en mooi afgewerkt ik heb alleen de hoek waar de beugel is bevestigd verstevigd om dat... Zobacz więcej
Ik kan deze website zeker aanraden! Ze leveren snel en zonder enige problemen, daarnaast krijg je ook precies wat je besteld hebt. Klanten service nog niet nodig gehad, dus daar kan ik niet ove... Zobacz więcej
Prima site om te zoeken en de juiste beugel te vinden. Er is voldoende informatie over de beugel zodat je zeker weet dat je de juiste beugel hebt. Prima op tijd geleverd en verpakking was ook pri... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Latijnzeil 11, 1319 EN, Almere
- 036-8487320
- info@lcdwandbeugels.nl
- lcdwandbeugels.nl
super bedrijf ga zo door
super mooie stevige wandbeugel goede montage spullen erbij snelle levering en niet duur.
Erg tevreden, duidelijke site, groot aanbod, met supersnelle levering
Makkelijk zoeken naar de juiste beugel, goed advies en duidelijke filmpjes en handleidingen die je kunt bekijken, waardoor je een goede keuze kunt maken. Supersnel in huis. En aanrader.
Mooie goed degelijk uitziende muur tv steun voor een goede prijs.
Vandaag muursteun gemonteerd. Ziet er allemaal goed uit. Helaas niet de goede boutjes om de TV aan vast te zetten. Voor € 0,84 even wel passende boutjes gekocht. Steun is naar alle kanten draaibaar. Dit lijkt na een halve dag gewoon een goede koop.
Prima geregeld!
Op donderdag even voor de zekerheid gebeld of het product op voorraad was en vrijdag keurig afgeleverd.
Snelle levering en goed service.
We hadden onze beugel heel snel in huis en zat goed verpakt. Erg tevreden
Vlotte levering na bestelling
Enkele muurbeugels met grote reikwijdte kunnen worden geleverd, die veel andere bedrijven niet in voorraad hebben.
Na bestelling een directe levering binnen 24 uur zoals aangegeven wordt.
Een goede ervaring opgedaan met deze web-leverancier.
Geweldig
Kei snelle afhandeling van de bestelling en een beste prijs.
alles zoals afgesproken. prima geregeld
Prima geregeld.. alles gewoon volgens afspraak bezorgd
geweldige aankoop
Prima geregeld makkelijk online kopen prima betaal mogelijkheden snelle service en drie werkdagen al in huis goede prijs kwaliteit
We zijn zeer tevreden
gewoon goed. meer is niet nodig.
telefonische info vooraf was goed en het klopte achteraf prima.
wandbeugel
Alles is goed en snel afgehandeld en de volgende morgen bezorgd prima.
LCDwandbeugels.nl betrouwbaar en snel
Levering conform opgave. Optijd en snel.
Mocht ik iets nodig hebben wat LCDwandbeugels in het assortiment heeftt dan zal ik zeker weer bij jullie bestellen.
Netjes en goed afgehandeld.
Ging het product ophalen. Kreeg netjes een mail dat het product er was en later ook telefonisch nog een vraag gesteld die ook meteen werd beantwoord. Al met al zeer tevreden, en de tv hangt mooi nu!!
Goed product voor een goede prijs
Volgens afspraak op tijd geleverd, compleet en makkelijk te monteren.
Zeer tevreden.
Nog niet volmaakt.
Op het oog prima prijs/kwaliteit, jammer dat de gebruiksaanwijzing ontbreekt en de rubriek opmerkingen niet gelezen wordt. Er is dus nog veel ruimte voor verbetering.

Odpowiedź od LCDwandbeugels.nl
PERFECT BESELT VOLGENDE DAG VOOR 12 uur in huis
Goede site goed product 10/10
Precies wat ik gehoopt had.
Overzichtelijke site. Op tijd verstuurd. Goede kwaliteit.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.