Lazizbox Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fantastisch lekker eten! Enorme porties vol Afghaanse lekkernijen voor een zeer betaalbare prijs. Ik ben fan!!

Oceniono na 1 z 5

Zeer teleurstellende ervaring met Laziz. Het eten was helaas van slechte kwaliteit en voldeed totaal niet aan onze verwachtingen. We waren erg ontevreden; het was zelfs zo slecht dat we een deel van... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voorheen bestelde ik mijn kant-en-klaarmaaltijden ergens anders, maar deze zijn absoluut de beste. Het eten is heerlijk en gezond. Als Afghaan zocht ik al heel lang naar dit concept (kant-en-klaar Afg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle en goede levering. Bevroren geleverd gekregen. Verpakkingsmateriaal om koel te houden mag minder/ evt andere opties wat minder werk is om uit te pakken en evt beter voor milieu. Voor de res... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Jedzenie z dostawą do domu

Napisane przez firmę

Elke dag zijn wij bezig om onze heerlijke keuken zo groot mogelijk te maken!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Aanrader: Snelle levering, heerlijk gegeten, goede kwaliteit.

Voor het eerst bij Lazizbox een bestelling gedaan.
Ik heb verschillende maaltijden besteld om dit lekkere eten uit te proberen.
Bevestigingsmail na 2 minuten ontvangen, gevolgd door info over de verzending van het pakket.
Binnen een dag alles in huis.
Het is afgeleverd in een goed verpakte koelingsdoos met folie. Alle maaltijden goed ingevroren ontvangen.
Afgelopen vrijdagavond met vrienden alles uitgeprobeerd en we hebben genoten!
Het Naanbrood in de koekenpan verwarmd en de rest met magnetron.
Prijs kwaliteit verhouding goed.
Lazizbox is echt een aanrader. En nee, ik heb geen connectie met hun. Ik ben gewoon positief verrast, vind het een goede " ontdekking" en weet nu al dat ik er regelmatig ga bestellen.

Lazizbox team, mijn complimenten!

15 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

OMG dit is een aanrader!

Ik had een hele late bezorging, maar alles was zo goed verpakt dat het nog hartstikke bevroren was.
Mijn 1ste maaltijd heb ik al geprobeerd. Wow! Harstikke vers en de smaak... heerlijk.
Kan niet wachten op de volgende maaltijden. 😋

19 stycznia 2024
Oceniono na 3 z 5

Tevreden

Bestelling was op tijd.
Helaas was de verpakking bij 2 gerechten de doorzichtige folie gescheurd.
Waardoor bij het invriezen ijs komt te zitten en het gerecht waterig word.
Voor de rest was alles oké

16 stycznia 2024

Hi Ras,

Fijn om te horen dat de bestelling op tijd was geleverd!

Wat vervelend dat twee gerechten bij aankomst beschadigd waren. Bij dit soort situaties kan je altijd even contact opnemen met onze klantenservice! Zij zullen dan met een gepaste oplossing komen :)

Oceniono na 5 z 5

De maaltijd boxen waren goed bevroren

De maaltijd boxen waren goed bevroren, ook kon je via de app zien hoelang het nog duurde voordat de bestelling er was. Vele maaltijden besteld en het was erg lekker. Ook hebben wij 2 keer gegeten bij laziz beide top.

21 stycznia 2024

Makkelijk en heerlijk!

Het makkelijke van een diepvriesmaaltijd gecombineerd met de smaak van een vers bereide maaltijd. Alle geprobeerde gerechten zijn tot nu toe heerlijk! En super snel, goed ingepakt en bevroren aangekomen. Ik ga vaker bestellen!

21 stycznia 2024

lekker eten

Introductie box besteld + nog 2 dingen. Dit werd gegeven als optie door resto zelf. Gedaan om geen bezorg kosten te betalen.
Kwam goed verpakt aan. (bevroren)
Eten was erg lekker!
Bezorging tijdens feestdagen dus kwam niet de volgende dag, dit was duidelijk aangegeven
Bezorgtijd ben ik niet echt blij mee tussen 17 en 22:30u. Gelukkig kwamen ze al rond 19u
Ik zou wel weer bij ze bestellen, ben wel benieuwd of ze dat dan wel de volgende dag doen.

2 stycznia 2024

Boven verwachting

Goed verpakt en gekoeld aangekomen.
Normaliter eet ik geen diepvries eten, maar heb het in huis voor noodgevallen. Had er niet veel verwachtingen van, maar werd toch erg nieuwsgierig nadat ik de advertentie zo vaak voorbij had zien komen (goede marketing). Normaliter verliest diepvries eten veel van zijn smaak, maar hier zijn de smaken vollop aanwezig. Kwaliteit is erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

11 stycznia 2024

Beste,

Wat leuk dat je onze Lazizboxen een kans hebt gegeven :)

Bedankt voor je review.

Oceniono na 2 z 5

Chapli kebab was niet authentiek…

Chapli kebab was niet authentiek Afghaans, vond de smaak tegenvallen eerlijk gezegd.

Hi Shahram,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat onze chapli kebab niet aan je verwachtingen voldeed. We zullen je feedback meenemen en hopen je nog in de toekomst van dienst te kunnen zijn!

Een fijne dag verder.

Vers en uitgebalanceerd

Ik heb voor het eerst besteld en ben aangenaam verrast. De volgende dag kwam het al binnen. Goed verpakt en nog prima bevroren.
Het eten is makkelijk op te warmen in de magnetron, al denk ik dat ik het in het vervolg in een pannetje doe.
De smaak is top! Uitgebalanceerd en vers.
De hoeveelheid is voldoende.
Kort om: ik ga vaker bestellen 🥰

12 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

De boxen waren goed verpakt en bevroren…

De boxen waren goed verpakt en bevroren aangekomen in Amsterdam. İk heb meteen die avond genoten van de pilav met kip en spinazie en het smaakte geweldig. Je proeft echt dat alles vers is, ik had op Zondag besteld en ik heb mijn bestelling Maandag al binnen en ik zal zeker blijven bestellen en iedereen ook Laziz aanraden!

Eten was goed bevroren

Eten was goed bevroren. Op sommige verpakkingen stond er geen houdbaarheidsdatum daar volgende keer op letten. Wat wij tot nu toe hebben gegeten was erg lekker. Volgende bestelling komt er heel snel aan!

11 stycznia 2024

Echt een aanrader

Bezorging was goed; producten kwamen koud aan en konden meteen in de vriezer. Ik ben zelf een Afghaanse en daarmee bekend met de Afghaanse keuken (kon daarom kritisch het eten proeven ;)). Het eten smaakte heel goed! Heb genoten van alles, de rijst, de mantu, de ashak en niet te vergeten de pistache ijs. Zeker een aanrader.

Oceniono na 5 z 5

Pure gerechten uit een verrassende Afghaanse keuken

Wij hebben voor het eerst besteld bij Lazizbox en het heeft al onze verwachtingen overtroffen.
Wat een mooie pure gerechten heeft de Afghaanse keuken. Alles wordt keurig verpakt, diepgevroren aan huis worden geleverd volgens afspraak.
De verrassende smaken, variatie in gerechten en de grootte van de porties zijn prima. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

9 stycznia 2024

Dag Mireille,

Fijn dat je zo een goede eerste ervaring hebt gehad.

Bedankt voor je review :)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej