Fantastisch lekker eten! Enorme porties vol Afghaanse lekkernijen voor een zeer betaalbare prijs. Ik ben fan!!
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer teleurstellende ervaring met Laziz. Het eten was helaas van slechte kwaliteit en voldeed totaal niet aan onze verwachtingen. We waren erg ontevreden; het was zelfs zo slecht dat we een deel van... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voorheen bestelde ik mijn kant-en-klaarmaaltijden ergens anders, maar deze zijn absoluut de beste. Het eten is heerlijk en gezond. Als Afghaan zocht ik al heel lang naar dit concept (kant-en-klaar Afg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle en goede levering. Bevroren geleverd gekregen. Verpakkingsmateriaal om koel te houden mag minder/ evt andere opties wat minder werk is om uit te pakken en evt beter voor milieu. Voor de res... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Elke dag zijn wij bezig om onze heerlijke keuken zo groot mogelijk te maken!
Dane kontaktowe
Ginnekenweg, 347, 4835ND, Breda, Holandia
- info@lazizbox.nl
- lazizbox.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Alles kwam netjes aan
Alles kwam netjes en bevroren aan. En de gerechten waren heerlijk!

Herhaalbaar vatbaar !!
Heerlijk eten wat makkelijk is om op te warmen in de magnetron(5/6 min). Ik vind het zelfs lekkerder smaken dan Beverwijk bazaar Afghaanse eten! Voor mij zeker herhaal vatbaar. Wij hebben nog veel besteld !👍👍

Bestelde de beginners box
Bestelde de beginners box waarvan ik er inmiddels 2 heb gegeten. Ze waren beide heerlijk.

De maaltijden waren heerlijk
Het eten was heerlijk, makkelijk op te warmen en kwam bevroren aan. Heb werkelijk niks te klagen. Mijn tweede bestelling alweer gedaan.

Odpowiedź od Lazizbox
Ik ga nooit meer wat bestellen bij…
Ik ga nooit meer wat bestellen bij Laziz,
omdat de laatste keer was het echt niet vers en werd het heel laat bezorgd, pas na 5 dagen bezorgd.

Laziz! Perfect!
Besteld en zoals aangegeven precies op tijd en de maaltijden geweldig gekoeld! De smaken zijn verrukkelijk en de hoeveelheid is meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar en ik hoop, dat meer mensen zullen genieten van dit eten. Het is met liefde gemaakt en dat proef je! Groetjes, Patrick Heijne.

Ze zijn er weer!!
Heerlijk eten en gemakkelijk te bereiden! Ik moest ze iets langer in de magnetron doen dan wat er stond, maar dat kan aan mijn magnetron liggen. Wat een toppers zijn het! De naan en de zamarud palaauw zijn mijn favorieten en de Halwa is hemels!!

Het eten was heerlijk
Het eten was heerlijk! Het doet mij denken aan het heerlijke eten van mijn moeder. Het was goed bevroren, moest iets langer in de magnetron dan wat er op de verpakking stond maar verder was het top!
Het ijs is fantastisch! Ik ben blij met deze mogelijkheid tot bestellen nu we in Leiden wonen waar de Afghaanse keuken nog niet zo bekend is. Al met al erg blij en absoluut voor herhaling vatbaar.

Erg lekkere gerechten
Erg lekkere gerechten, die ook nog eens heel fijn en goed volgbaar bezorgd werden. Ik heb er steeds met smaak van gegeten. Bedankt nog, ik bestel zeker weer.

2e bestelling / nieuwe bezorgdienst
2e bestelling geplaatst.
De bbq mix was de 1e keer uitverkocht, nu wel beschikbaar. Deze is echt vurrukkulluk lekker!!!
De nieuwe bezorgdienst moeten jullie absoluut houden! Alles kwam stijfbevroren aan!
Als zelfs een pot pistache ijs nog stijfbevroren is, dan is het perfect. ( ijs smelt altijd het snelst is mijn ervaring ).
Ik heb de auto gezien: de vriesruimte netjes afgeschermd met een plastic " gordijn ", om de vrieskou netjes te behouden in de wagen.
Vorige keer werd het middels droogijs korrels geleverd, was ook goed, maar zelfs droogijs verliest kou op den duur.
Een vrieswagen vriest van het begin tot het eind. Perfect.
Qua prijs zouden vooral de grote maaltijden ietsje minder mogen kosten, maar dat blijft altijd inkomensafhankelijk voor veel mensen.
€9,50 voor een maaltijd, en € 13,50 voor de bbq mix is best veel, maar daar zal iedereen een eigen mening over hebben vrees ik.
Ik zal zeker opnieuw bestellen nu ik het hele assortiment in 2 bestellingen heb uitgeprobeerd, en mijn favorieten heb bepaald.

Odpowiedź od Lazizbox
Goed aangekomen en lekkere eten
Als je van Mediterraans eten houdt is het lekker en aan te raden! Het eten is goedbevroren aangekomen en lekker in de avond bezorgd.

Super lekkere maaltijden
Super lekkere maaltijden, goed formaat, goede prijs
Ik bestel er heel graag

Niet slecht ervaring
غذا خوشمزه بود دستتان درد نکنه ولی قابلی پلو با کوشت کوسفند هست با کوفته نیس چیزی ک در خود رستوران میارید برای مشتری همون رو هم ارسال کنید ممنون و نارنج پلو هم کوشتش انکار مانده بود و مثل دفعه اول ک سفارش دادم نبود

Waardeloos
Geproefd door Afghanen dus die hebben verstand van hoe de gerechten horen te smaken. Nou unaniem zeiden ze dat het waardeloos was. De chapli kebab was net karton, de samosa krijg je in bonbons formaat. ijs superoverheersend met kardemom. Enige wat te eten was, was de bolani. Over de 71 euro besteld...weggegooid geld!

Het eten is héérlijk!
Het eten is héérlijk!
Één minpuntje:
Het ijs was niet goed bevroren bij aankomst.

Lekker Afghaans eten van Laziz
Voor de derde keer besteld en het eten was weer heerlijk! Er is voldoende variatie en de prijzen zijn redelijk. Het eten wordt perfect in bevroren toestand bezorgd!

Odpowiedź od Lazizbox
De ijs en halwa was heerlijk,helaas…
De ijs en halwa was heerlijk,helaas vond ik de maaltijden iets minder smaken. Qua prijs valt het mee.

Odpowiedź od Lazizbox
Ik ben blij dat jullie weer "in de…
Ik ben blij dat jullie weer "in de lucht" zijn. Ik zou jullie missen. Ik had deze keer familie uitgenodigd en met z'n allen heerlijk zitten smullen. Tot de kleinste (7 jaar) toe. Keep the good work going. Toi toi toi.👍👍👍

Tweede keer blij
Tweede keer dat ik hier besteld heb. De koelverpakking is duidelijk verbeterd, alleen het ijs was een heel klein beetje zacht, de rest echt nog goed ingevroren. Ruime porties (met name de soep!) en net zo lekker als de vorige keer. Bezorging was goed te volgen en op tijd. Ik ben weer tevreden!

Doświadczenie Trustpilot