Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bor i ett hus med tvättstuga där maskinerna är självdoserade i både tvättmedel å sköljmedel. Finns inget fack för ngt. All tvätt luktar ingenting. Med era doftkulor får jag en tvätt som luktar gott �... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra produkt. Fräch doft och ren tvätt, väldigt enkelt att använda. Mycket nöjd kommer aldrig att bära hem varken flaskor eller paket med tvättmedel igen. Så himla bra ❤️

Oceniono na 5 z 5

Lätta o använda ,tvättar rent kläderna. Vid riktigt grov smutsiga kläder tar jag wanich oxå. Doftkulorna är helt underbara.. Använt era produkter i över 1år nu. Kommer absolut inte byta tvättm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Älskar sheets för tvättningen! Det underlättar så himla mycket allt! Vilken bra idé som affär! Första gången hittade jag Laundry sheets på ICA men nu är det borta så jag var tvungen att leta efter... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca chemii domowej

Napisane przez firmę

It's a new way to use detergent! Laundry sheets are plant-based, concentrated and dried sheets of detergent that quickly dissolve in both hot and cold water. They are environmentally friendly, easy to use and a time-saving solution that facilitates washing. With our sheets, you eliminate the use of plastic and toxic chemicals that damage your health with long-term use.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jättenöjd

Jättenöjd! Doftar gott och tvättar rent. Tar knappt någon plats och är enkel att dosera. Doftpärlorna är härlig doftförstärkare.

22 września 2025

Toppen

Toppen! Tvättar rent och man slipper kladdet med flytande/pulvertvättmedel. Smidigt!

4 września 2025

Supersmidigt.

Supersmidigt.
Snabb leverans, luktar frächt, inget kladd. Fantastiskt resultat. Dessutom billigt

4 września 2025
Oceniono na 5 z 5

The products are great and innovative

The products are great and innovative. Good choice for people that want to wean themselves off plastic and artificial smelling laundry products. Delivery is quick, and so are communications.

12 sierpnia 2025

Super nöjd kund

Så nöjd med dessa tvättmedels ark. De tvättar verkligen rent och man behöver inte tillsätta andra medel för att få tvätten helt ren. Luktar lagomt mycket och passar min man med känslig hud. Rekommenderar dessa varmt.

21 sierpnia 2025

Väldigt nöjd med tvättarken

Väldigt nöjd med tvättarken. Önskar att er limited edition vinterdoft fanns att köpa året om. Den doftade väldigt gott! En blommig doft önskas också. Tvätten blir ren. Arken rekommenderas.

14 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, super produkter.
Gillar tvättmedel i ark, perfekta för tvättmaskinen och att ta med på resan.
Tar ingen plats i skåpet eller resväskan.

29 lipca 2025

Jag älskar Laundry Sheets

Jag älskar Laundry Sheets! Tvätten blir ren och doftar underbart. Jag prenumererar så jag behöver aldrig tänka på att köpa tvättmedel. Det kommer ny laddning varje månad. Så smidigt!

2 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej