LAUFEN Danmark Recenzje 78

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Trauerspiel after sails service Das Urinal funktionierte von Anfang nicht richtig, spühlte nur sporadisch. Nach weiteren zwei Anläufen von Laufen-Servicemonteuren ging gar nichts mehr. Unser Sanitär... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kontaktede Laufen ang. problemer med et ny indkøbt toilet, hvor toiletsædet - anbefalet af Bauhus - ikke passede. Medarbejderen fik billeder og video af toilet/sæde, han var ikke i tvivl, det a... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent
  2. Wytwórca mebli
  3. Producent ceramiki

Napisane przez firmę

LAUFEN er et meget traditionsrigt schweiziske badeværelsesbrand, der afspejler et symbiotisk forhold mellem design, kvalitet og funktionalitet. Herudover er LAUFEN, som er premiummærket i Roca Group, også en af verdens førende producenter af sanitetskeramik, der kan tilbyde alt fra indbygningscisterner til toiletter, håndvaske, badekar, armaturer mm.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Skyller kun ud efter 2.-3. skyl

Jeg kan tilslutte mig alle andre, som skriver, at toilettet ikke skyller ud ved første skyl. Jeg har haft besøg af en aut. vvs-er, der fortalte mig, at flere af hans kunder , som havde et Laufen toilet, altid havde en spand vand stående ved siden af toilettet!! Han gjorde hvad han kunne for at få afhjulpet problemet hos mig dog uden held.

15 września 2025

Hej Eva,
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af vores produkt. Vi er dog kede af at høre, at din oplevelse med et af vores toiletter ikke har været tilfredsstillende.

Vi vil gerne opfordre dig til, at du tager fat i vores kundeservice og får den rigtige fejlfinding og rådgivning, for det er naturligvis ikke tilfældet, at du (eller andre) skal have en spand vand stående ved siden af toiletet. Vi har allerede nogle bud på, hvad det kan skyldes, men vi har brug for yderligere information for at kunne hjælpe dig ordentligt.

Du kan let få fat på os ved enten at ringe på telefon 56 287 287 eller skrive en mail til info@laufen.dk, hvor vores medarbejder sidder klar til at høre ind til videre detaljer og finde en løsning.

Oceniono na 5 z 5

Hej jeg har fået toilet fra Laurent

Hej jeg har fået toilet fra Laurent, sat op af en lokal vvs’er. Inden for 1 mdr faldt den en toiletpude af og jeg kom til at skylle den ud. Tog kontakt til Laufen Køge. De har gjort alt for at jeg fik den rigtig pude til mit toilet. Rigtig behagelig samtale og rigtig god service. Stort tak😊

27 stycznia 2026

Hej Krestine

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse af vores kundeservice - og mange tak for at tage dig tiden til at dele den hér. Vi sørger for at videregive rosen til teamet.

Vi håber selvfølgelig ikke, at det bliver nødvendigt, men skulle uheldet være ude en anden gang, er du naturligvis mere en velkommen til at tage fat i os igen.

Hold dig LANGT væk fra Laufen

Hvis du står og vil købe et toilet fra Laufen, HOLD DIG LANGT VÆK. Vores toilet til kr. 40.000, monteret i 2022 har flere gange bedt om nyt kulfilter, afkalknings væske m.m. Det koster ca. kr. 1.000 hvor gang. D. 2. december bestilte vi igen et sæt og d. 10. december får vi en mail fra Czech Republic (ikke Danmark) at produktet ikke findes på lager og vil først komme på lager slut januar 2026. Vi bor i Solrød strand og Laufens kontor ligger i Køge (8 km fra os) men de har ikke og sælger ikke noget. Dette til trods for at det er et produkt man skal bruge ret tit. Man har på fornemmelsen af at de folk der sidder i Køge kun er ansat til at besvare de dårlige oplevelser som kunderne har.

2 grudnia 2025

Hej Michael

Vi er naturligvis kede af, at du har har dén oplevelse, men det er helt korrekt, at vi desværre ikke handler direkte med forbrugere fra vores nordiske hovedkvarter som producent. Dog har vi nogle direct-2-consumer muligheder på netop vores douchetoiletters forbrugsmaterialer.

Disse muligheder kan vi se, at vi tidligere på året har været i dialog omkring, så vi vil meget gerne opfordre dig til at give os et kald på 56 287 287, hvor vi kan kigge på at finde en mere kortsigtet løsning, så du ikke skal sidde julen over uden mulighed for den manglende del.

Alternativt kan disse forbrugsvarer også findes på nogle af de danske webshops, der forhandler vores douchetoiletter, men i den specifikke sag, vil vi meget gerne høre nærmere ind til den og derpå finde en god løsning til dig.

Oceniono na 1 z 5

Die WC sind das letzte bei jeder…

Die WC sind das letzte bei jeder Spülung spritzt das Schmutzwasser raus. Kunden Support ist quasi nicht existent. Die WC Deckel völlig überteuert, zerbricht regelmässig und die Konstruktion ist extra so gemacht das kein anders Produkt passt. Ich kann von dieser Firma nur abraten...

11 listopada 2025

Super service

Medarbejderen fik billeder og video af toilet/sæde, han var ikke i tvivl, det anbefalede passede ikke, og han sender et nyt sæde - uden beregning - på trods af jeg bad ham sende en faktura, da det jo ikke er deres fejl. Men nej, det ville han ikke høre tale om, han beklagede endda på vegne af Bauhaus!!
Det er service, tak.

11 listopada 2025

Hej Bent

Mange tak for at tage dig tiden til at fortælle os om din positive oplevelse med vores kundeservice - det sætter vi utroligt meget pris på, og vi er glade for at have kunnet hjælpe.

Skulle du få brug for os en anden gang, er du naturligvis mere end velkommen til at tage fat i os igen.

Laufen bathroom products

Laufen bathroom products. Rimless toilet discoloured after less than two years - never before have I experienced this in my 50+ years as a householder. Been in there with Viakal/cleaner, brush and toothbrush. Plastic bits on shower pole broken - where it slides up and down. Shower screen has plastic seals that are only two years guarantee.
And you have to sit them to fit yourself (four panels).

25 sierpnia 2024

Hi Barbara,

We are very sorry that you have had a bad experience with our products. From your review we are not able to determine many details, and since you have reached the Danish site and not the UK one, we do not have any records of if you have been in contact with us prior to this.

The thing you experience could be related to a number of things and we would very much like to know more before making a final conclusion.

For that we would urge you to try and get in contact with our UK colleagues on either phone (+44 (0)1530 510 007) or mail (laufen@uk.roca.net). They will likely be able to help you out by either advice and guidance or perhaps even a specific solution depending on the identified issue.

Best regards,

Oceniono na 1 z 5

Designet forkert bliver ved med og dryppe

Jeg må desværre som mange andre beskriver konstateres efter 2 år med Laufen tøjlet , at jeg har tabt Kampen med og få det til og stoppe med og dryppe
Min gode ven som er faglært vvs har nu fortalt mig efter gentagne forsøg med nyt indmad at jeg aldrig skal kontakte ham igen vedrørende Laufen tøjlet ... Det samme gælder for alle ander kunder det er designet forkert
Og burde fjernes fra markedet
Med det ser flot ud med åben skyl

5 lipca 2025

Hej Henrik

Vi er meget ærgerlige over, at du har haft denne oplevelse med dit toilet - det er bestemt ikke dét vi sigter efter og ikke noget der opleves som et generelt problem, så vi mener også, at vi er i stand til at hjælpe dig.

For at kunne gøre det, er vi nødt til at høre lidt nærmere ind til problemet, så hvis du har mod på det, så tag gerne kontakt på os på telefon 56 287 287 eller mail sales@laufen.dk, hvor vores interne salgsteam vil have nogle opfølgende spørgsmål og derpå forhåbentlig kan hjælpe dig til at få løst prolemetet med dryppende toilet.

Oceniono na 2 z 5

Very Disappointed with this toilet

16 months ago I had my bathroom completely refitted. At the advice of the company carrying out the work I purchased a Laufen toilet. I really liked the design and was impressed with the new flush. Shortly after fitting I had difficulty with the flush button sticking, causing the water to flow through continuously. I contacted DSI who immediately came out and adjusted the parts. All seemed ok. Unfortunately I've had this problem several times during the year. I called a plumber this week as I couldn't stop the water running even though I had pressed the flush lots of times. This has stopped it previously. He thought it may be limescale build up but there was so little limescale he felt it unlikely. It's a constant issue now. Can you please let me know how long the guarantee for this product is in place. Very disappointed as I thought this was a quality product.

14 maja 2025

Hi Linda,

We are very sad to hear that the product is not living up to your (and our) expectations - it really sound like a frustrating situation you have been experiencing.

Unfortunately you have reached the Danish and Nordic segment of our organisation (the LAUFEN Denmark Trustpilot site), but we would of course happily try to help you out in any way we can.

Without knowing more details about what specific product we are talking about or what the circumstances are, a cautious guess would be that it is a faulty push-button or valve that you have been dealing with, which could be a relatively easy fix as well, but this is pure guessing without further details.

We are not familiar with any specific UK warranties or other terms of service, but if you write us an email on info@laufen.dk we will make sure to pass it on to the correct people and explain about the situation. Alternatively you are of course also welcome to contact our UK counterpart directly - you will find their contact information on https://www.laufen.co.uk/service.

We hope to hear from you soon to resolve your matter in the best possible way.

Best regards

Oceniono na 5 z 5

Havde en fantastisk oplevelse med jeres…

Havde en fantastisk oplevelse med jeres medarbejder Rune i dag, da jeg havde brug for hjælp i telefonen.
Hold da op! ingen ventetid, Super og kompetent service.

15 kwietnia 2025

Hej Nicolai

Rigtig mange tak for de pæne ord om din oplevelse med vores kundeservice - vi sørger for at give rosen videre til Rune med det samme. Skulle det blive aktuelt en anden gang, er du selvfølgelig mere end velkommen til at tage fat i os igen.

Jeg har skrevet her før

Jeg har skrevet her før - hold jer væk fra Laufen toilet. Det skyller ringe og nu løber mit også efter under 2 år. Jeg skifter det og vil blot advare andre der overvejer at købe Laufen. Man kan rekvirere service på garantien, men det koster et stort gebyr hvis der ikke er fejl på toilettet. Du kommer til at betale for det er konstruktionen der er forkert - Lauffen kommer aldrig til at skylle helt ud..

5 grudnia 2024

Hej Claus

Endnu engang tak for at have taget dig tid til at skrive feedback til vores produkter.

Ligesom sidst for 3 års tid siden, vil vi stadig meget gerne hjælpe, men det er desværre ikke muligt for os, uden vi sender en servicepartner ud. Denne dækker vi naturligvis alle omkostninger af, hvis der er tale om en fejl på vores produkt. Den generelle konstruktion af vores toiletter lever op til eller overgår alle europæiske standarder, så dette burde ikke være problemet, du oplever.

For 3 år siden fortalte du også, at du skiftede til et andet mærke, hvilket vi naturligvis var ærgerlige over, men vi håbede alligevel at du ville blive glad for det nye toilet i stedet for. Men vi er glade for, at du alligevel nu igen har fået et 2 år gammelt LAUFEN toilet, og givet os en chance mere.

Som vi tidligere har skrevet, vil vi stadig hjertens gerne hjælpe, og ligger fejlen på toilettet, så er alt dækket under garantien. Men vi er nødt til at gøre opmærksom på, at ligger fejlen ikke hos os og vores produkt (fx ved forkert installation), kan vi ikke dække alle omkostningerne ved sådan et servicebesøg, og der kan derved være et mindre gebyr i dét tilfælde – vi håber da også, at du kan se det fair perspektiv i dét.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, så vi kan identificere det nye problem og hjælpe dig med en løsning på det - vi er stadig til at fange på telefon 56 287 287 eller mail info@laufen.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

ELENDER SAFTLADEN

ELENDER SAFTLADEN, NICHTS FUNKTIONIERT

LIEFERFRISTEN VON MIND. 4 MONATEN BIS ÜBER 6 MONATE, FÜR EINEN SIMPLEN WASCHTISCH, ODER WASCHTISCHMISCHER!!!

WAS SOLL DAS, KACKLADEN ELENDER

1 czerwca 2024

Sehr geehrte FU

Es tut uns leid, von Ihrer Frustration zu hören, aber wir sind kein Unternehmen, das direkt an Verbraucher verkauft – als Hersteller von Sanitärkeramik und anderen Badezimmerprodukten gehen unsere Waren immer über Großhändler, die sie dann an ein B2C-Geschäft verkaufen, bei dem Sie das Produkt möglicherweise angefordert haben.

Die meisten der vorrätigen Produkte werden für Verbraucher recht schnell verfügbar sein, aber wir haben definitiv auch einige einzigartigere Produkte, die längere Lieferzeiten von bis zu 8 – 12 Wochen haben können (in Extremfällen können es bis zu 16 sein), von denen jedoch keines auch nur annähernd ein halbes Jahr beträgt.

Wir haben Ihre Informationen über diese Website angefordert, aber leider haben Sie sich nicht innerhalb des Standardzeitraums von 3 Tagen von TrustPilot bei uns gemeldet, sodass wir in unseren Systemen keinen Dialog mit Ihnen finden und Ihren speziellen Fall kommentieren können. Wir werden dies jedoch gerne mit unseren deutschen Kollegen prüfen, falls Sie sich dazu entschließen, uns diese Informationen zur Verfügung zu stellen.

Mit freundlichen Grüßen

Oceniono na 1 z 5

Jeg er næsten helt imponeret.

Jeg har aldrig oplevet et toilet hvor man, som mand, ikke kan stå op og slå en streg - medmindre man vil vaske sine ben for urin. Kummen er i perfekt vinkel til at sende små dråber urin tilbage, ud over ben og gulv. Er faktisk ret imponeret over at det er kommet igennem produkt testene. (Man skal have bare ben for at kunne mærke det, da dråberne er så små. Det er ulækkert.) Det er godt det står hos min kæreste og ikke hos mig.

23 października 2024

Hej Daniel,

Vi er naturligvis ærgerlige over at høre at du har haft en dårlig oplevelse med et af vores toiletter - vi må dog understrege, at det ikke er noget, der opleves som et generelt problem.

Hvis du mener, at der er tale om en produktionsfejl eller tilsvarende, vil vi dog meget gerne høre fra dig (eller din kæreste i dette tilfælde) med nærmere detaljer om sagen, så det eventuelle problem kan udbedres. Derfor ser vi gerne, at i henvender jer på enten telefon 56 287 287 eller mail info@laufen.dk.

Oceniono na 1 z 5

Elendig kvalitet efter 1 år revnede…

Elendig kvalitet efter 1 år revnede det, havde en vvs'er til at kigge på det, fik den besked at det havde han set før, så løber det i perioder, så kan man skifte hele indmaden. Det koster kassen, nu har vi fået et Ifø sign, det virker og man kan købe div. Pakninger og membran til få penge. Hold jer fra Laufen er penge ud af lommen for noget skidt.

16 lipca 2024

Hej Jens Ulrik

Først og fremmest tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af vores produkt.

Vi beklager dog, at du har haft problemer med toilettet, og vi ville ønske, at du havde taget fat i os i denne situation.

Uden at kende til hvad der præcist er sket, eller hvad fejlen består af, kan vi naturligvis ikke kommentere konkret på sagen, men er der tale om en produktfejl, ville det ligge under fabriksgarantien med tanke på, at det kun er inden for et års brug.

I dén situation ville det ikke koste dig en krone - og så har vi derudover også ganske fornuftige reservedelspriser, hvor det ganske vist kan være nemmere at skifte hele indmaden, men bestemt ikke altid nødvendigt.

Skulle du stadig stadig stå i en situation, hvor vi kan hjælpe dig, vil vi meget gerne opfordre dig til at tage kontakt til os på 56 287 287 eller på info@laufen.dk. I modsat fald håber vi bare, at du bliver glad for dit nye toilet.

Oceniono na 1 z 5

Min første egentlig dårlige anmeldelse, forsøgt understøttet med fakta.

Sorry men Laufen har åbenbart ikke knækket koden vedr. hvordan et toilet skal skylle ud..?!
Virkelig mærkeligt ved skyl,- vandet plasker ned i kummen uden mål.
1) Der skylles ikke langs siderne, skyllevandet når aldrig frem til fronten.
2) Skyllevandet der plasker ned i kummen, efterlader konsekvent rester af papir eller større efterladenskaber.
3) Udskylning kræver mindst to ‘store skyl’
4) ‘Det lille skyl’ efterlader oftest vandet i kummen lysegult.

Jeg vedlægger foto af min hjemme opfundne ‘Paprika test’ der viser (til stor forundring) at vandet ikke når paprika drysset ud i kummen, hvorved en trekant på ca. 15x18cm ikke skylles ren.
(Vi anvender kun ‘stort skyl’ og holder altid knappen nede til cisternen er tom)
Desværre må vi nu skifte, vores ellers nye toilet, ud med et andet fabrikat.
Mvh Henrik A.
Ps.: Jeg kan desværre ikke vedlægge foto til dokumentation herinde. !?

19 lipca 2024

Hej Henrik,

Tak fordi du har givet dig tid til at anmelde vores produkt - vi er dog naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse heraf.

Uden at kende nærmere til de omkringliggende detaljer til sagen, er det naturigvis svært at sige, hvad der er galt, men et umiddelbart bud ud fra din beskrivelse, kunne være en defekt eller manglende manglende vandfordeler, hvilket naturligvis ikke er meningen.

Hvis du har mod på at tage fat i vores kundeservice, inden du skal ud i den helt store udskiftning, vil vi meget gerne forsøge at hjælpe dig med dét.

Om du ønsker at ringe (56 287 287) eller skrive os en mail (info@laufen.dk) til at starte med, står dig selvfølgelig frit for. For at fejlfinde vil vi dog meget gerne se nærmere på, hvad der er tale om, og på mail, er du mere end velkommen til at vedhæfte billede(r) relateret til sagen.

Oceniono na 3 z 5

Selve kvalitet er desværre skuffende

Selve kvalitet er desværre skuffende, overfladen på vandbeholderen knækkede efter mindre end 1 år. Jeg sendte klage og foto til Bauhaus , hvor produktet er købt og fik hurtigt tilsendt en ny.
Så servise mangler ikke noget.

15 lipca 2024

Hej Michaela,

Tak fordi du har givet dig tid til at anmelde vores produkt.

Vi er naturligvis kede af, at du har oplevet en porcelænskappe, der ikke har levet op til standarden, og derfor er det naturligvis også noget, som vi krediterede.

Den nye porcelænskappe du har modtaget skulle dog gerne holde markant længere, og vi håber, at du trods oplevelsen stadig kan være glad for dit nye toilet.

Det var helt korrekt at tage fat i salgsstedet for dette, men skulle du have spørgsmål eller tilsvarende ifm. produktet, er du selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os på 56 287 287 eller info@laufen.dk, hvor vores eksperter sidder klar til at hjælpe.

Schlechte Qualität und noch schlechterer Service

Wir haben uns am 12.07.2023 ein Laufen Stand-Tiefspül-WC-Kombination PRO gekauft, bereits nach 4 Wochen sah es aus, als wäre es schon zig Jahre in Gebrauch. Das WC ist innen rundherum angelaufen. Wir sind uns sicher, dass es sich um einen Fehler in der Beschichtung handelt. Wir haben es nach Herstellerangaben versucht zu reinigen, leider ohne Erfolg. Auch das einweichen mit 60% Essigsäure über mehrere Stunden brachte nichts.
Darauf hin haben wir den Schaden reklamiert und es wurde uns ein Techniker ins Haus geschickt. Dieser hat das WC versucht zu reinigen. Auf dem ersten Blich sah es auch wieder relativ gut aus (wenn man nicht so genau hinschaut). Jetzt nach ca. weiteren 4 Wochen beginnt das Spiel von vorne. Wir hatten bis dahin nur noname WC´s aus dem Baumarkt, diese waren um Welten besser als das von Laufen. Jetzt kam eine Rechnung in Höhe von € 264,18 ins Haus geflattert, mal ganz ehrlich, für das Geld hätten wir im Baumarkt Mehrere und bestimmt auch bessere WC´s bekommen. Das Laufen WC wird zum nächsten Polterabend mit gebracht.
Leider haben wir die Beurteilungen über Laufen viel zu spät gelesen und möchten jeden Interessenten von Laufen abraten.

10 lipca 2024

Sehr geehrter Herr. Schmidt,

vielen Dank für Ihre Bewertung, jedes Feedback ist uns wichtig, und es tut uns leid, dass Sie das nachweislich gute Ergebnis und die vollständige Entfernbarkeit der Ablagerungen anders interpretieren als wir.

Die Zufriedenheit unserer Kunden steht für uns an erster Stelle, daher würden wir uns freuen, wenn wir Ihnen bei der Anpassung der Reinigungsmethodik mit Rat zur Seite stehen dürfen und werden uns in Kürze dazu mit Ihnen in Verbindung setzen.

Mit freundlichen Grüßen,
Ihr Customer Service Center

Elendigt toilet.

Elendigt toilet.
Væghængt LAUFEN pro.
Har aldrig i mit 54 årige liv oplevet så dårligt et toilet. Man kan som mand ikke stå op og tisse uden det pjasker ud over det hele, toilet kan ikke skylle afføring irdentligt ud og det et umuligt at bruge en normal tolietbørste i den. Ganske enkelt ikke et brugbart toilet.
ALDRIG køb det, du vil fortryde det hver dag.

16 czerwca 2024

Hej Claus

Tak for din anmeldelse af vores produkt - vi er dog naturligvis kede af din oplevelse heraf.

Vi er ikke bekendt med de beskrevne problemer og de almindelige toiletbørster, som vi selv anvender, har ikke vist sig som et problem, men vi vil meget gerne se nærmere på det og bringe feedbacken videre til vores fabrikker, hvis du har mod på at uddybe det i en mail til os på info@laufen.dk.

I forhold til skyllet, så er der mange elementer, som kan have indflydelse på dette. Derfor vil vi opfordre dig til at give os et ring på 56 287 287, hvor vi meget gerne vil prøve at guide dig til eventuelt at justere indstillingerne for et mere tilfredsstillende skyl.

Oceniono na 2 z 5

Har lige fået installeret en Laufen…

Har lige fået installeret en Laufen væghængt toiletkumme. Ser pæn ud, MEN jeg har fået udfordringer jeg aldrig har haft før. Det hænder et par gange om ugen, at afføring i form af bummelum, ikke kan skylles ud, men hjælpes ud i faldstammen. Mit gamle gulvmonterede toilet havde ikke denne udfordring.

28 maja 2024

Hej

Mange tak for din anmeldelse af vores produkt.

Det er dog ærgerligt at høre, at du har problemer med skyllet - dette vil vi dog mene at have råd for, da skyllet også kan være påvirket af cisternen, dennes indstillinger og lignende. Vi vil derfor meget gerne prøve at råde dig på god vej, så du alligevel kan blive glad for dit nye toilet.

For at kunne gøre dette er vi nødt til at høre lidt nærmere ind til din sag, så vi vil opfordre dig til at tage kontakt til os på enten telefon 56 287 287 eller mail info@laufen.dk, hvor vores professionelle team sidder klar til at vejlede dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Oceniono na 1 z 5

We purchased laufen chrome finish flush…

We purchased laufen chrome finish flush plate a very expensive part unfortunately it surface has bubbled from underneath dispite supplying photos Roca uk refuse to inspect but say that there are scratches caused by cleaning which they are not
They are not a responsible manufacturer claiming that they produce a high quality product but refuse to consider complaints DO NOT buy there products

8 stycznia 2024

Dear Roger

Thank you for taking the time to write a review on our product.

The advise that we offered in our UK aftersales team is based on years of experience and the extensive testing that we carry out on our products. In your specific case, the observed bubbling from your photo is the delamination of the chrome plating which is caused by a chemical reaction. In view of this we do not consider it to be a manufacturing defect, even if it was within the warranty, which this product is not.

We are sorry that our response might not be what were hoping for, but to our best knowledge this is not a case under our warranty.

If you wish, you are of course always welcome to contact us at laufen@uk.roca.net for advise or other LAUFEN-related issues.

Best regards

Oceniono na 1 z 5

Jeg oplever det samme problem

Jeg oplever det samme problem, som så mange andre med et toilet (laufen pro-n med s-lås) der ikke vil skylle ordentlig ud. Papiret hvirvler bare rundt i toilettet, så der er noget helt galt i den måde der bliver skyllet ud på. Det er et kæmpe vandforbrug der bliver brugt, når man skal efterskylle 2-4 gange. Jeg er så ærgerlig over at jeg sparede de par hunderede kroner, i forhold til andre mærker :(

30 listopada 2023

Hej Rasmussen,

Allerførst tak for din anmeldelse - vi er naturligvis kede af årsagen til den, men vi mener at kunne hjælpe, da det er et problem, der kan opstå, men også et der kan rettes via indstillingerne i cisternen, så du ikke skal gå og ærgerlig over de efterskyl.

Vi vil derfor gerne opfordre dig til at tage kontakt til os på telefon 56 287 287 eller info@laufen.dk, så vi kan præcisere problemstillingen og hjælpe dig med rettelserne, så du igen kan ende med at blive glad for dit køb.

Vi håber at høre fra dig snart.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej