Empatia, pomoc w znalezieniu najkorzystniejszego połączenia . Mozliwość rozmowy telefonicznej a nie wirtualnej ( to ważne zwłaszcza dla osób starszych). Ponadto wykonywanie zabukowania i stos . wczes... Zobacz więcej
Lecialem z podrecznym bagazem bez nadawania ciezszego bagazu. Przeszlismy bez problemow 1 Kontrolle. NIESTETY w drugiej okazalo sie ze moja Zona ma kuferek o 10cm wiekszy. Musielismy doplacic... Zobacz więcej
Od kilku lat korzystam z usług LATAMY. Jestem zadowolona .Są zawsze pomocni i potrafią fajnie doradzić i wyjaśnić.
W regulaminie informacja o codziennym kontakcie telefonicznym. Sytuacja pilna i nagła przytrafiająca się w niedzielę - brak kontaktu od ręki, bowiem infolinia nie jest dostępna tego dnia. Brak zgodnoś... Zobacz więcej
Wszystkie linie lotnicze w jednym miejscu.
Andrzejewskiego 5/3, 60-119, Poznań, Polska
- biuro@latamy.pl
- latamy.pl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Zakupiłem bilet do Poznania nam…
Zakupiłem bilet do Poznania nam potwierdzenie przelewu z banku że pieniądze wyszły
NIE przekazaliscie Państwo mojej rezerwacji do LOT-u musiałem ponownie kupić bilet na lotnisku u przewoźnika
Dariusz Zmyj

Odpowiedź od Latamy.pl
fajnt lot mila obsluga
Wszystko perfekt !!!!
Bardzo miła obsługa punktualność i…
Bardzo miła obsługa punktualność i wszech obecny uśmiech na twarzach.milo było więc jeszcze raz kliknę bilet👍
SZYBKO SPRAWNIE I BEZ PROBLEMÓW
Odprawa on-line
Wykupiłam w tej firmie bilet lotniczy Kraków Eindhoven z odprawą on line. Niestety nie mogłam się zalogować. Wyskakiwała informacja ,,błędny adres mail lub nr rezerwacji,, Wielokrotne próby na innym urządzeniu po wykasowaniu ciasteczek nic nie dały. Przewoźnik Ryanair do którego się zwróciłam o pomoc otrzymywał komunikat ,,nieprawidłowy adres mail,, Wysłałam zatem otrzymane potwierdzenie rezerwacji z uwzględnionym,,ukazanym,, adresem mailowym odbiorcy czyli mnie. Ryanair odpowiedział, że nie pomoże w odprawie bo to wina sprzedawcy. Jest błąd w systemie za który odpowiada sprzedawca.Sprzedawca pracuje tylko do 17godz. Na mail o 22godz nikt nie odpowiada, dopiero nazajutrz o 10rano. Wszystkie rozmowy z Ryanair, moje dane są udokumentowane które przesłałam przy reklamacji.
Oczywiście jeszcze powiadomiłam mailem o problemie. Musiałam odprawić się na lotnisku i zapłacić 264 zł. Zwrociłam się o zwrot kosztów do firmy, odpowiedzieli że oni się logują bez problemu więc kasy nie zwrocą.Ich winy nie ma. Logują się, ale po mojej odprawie na lotnisku i po 2godz po wylądowaniu. Mieli dużo czasu ,żeby poprawić błąd i bezczelnie sugerują, że i ja i Ryanair wprowadziliśmy nieprawidłowe dane i dlatego nie doszło do odprawy.Za błąd sprzedawcy czyli Latamy.pl zapłaciłam ja. Nie polecam firmy.Podpisuje się nazwiskiem, nic nie skłamałam.J.Korytowska
Peru
Bardzo dobrze zorganizowany skomplikowany lot do Peru.Personel bardzo pomocny.Informacje czytelne.Caly lot w obie strony odprawiony beż naszego udziału.Nie było żadnych problemów z kartami pokładowymi ani z bagażem. Nastepny wyjazd tylko z LATAMY.PL
Wszystko Ok.
Jedyne nieudogodnienie że nie można…
Jedyne nieudogodnienie że nie można płacić kartą Visa
Szybko sprawnie i pewnie
Świetny lot
Było profesjonalnie i bardzo miło, chociaż lot był opóźniony okolo 2 godz.