Een onverwacht bezoek aan de Meervaart. Ja, het leek me interessant, hoewel onbekend. Dan speelt de gereduceerde prijs een rol. De voorstelling was fantastisch. Wat een leuk concept over Mohamed Ali.... Zobacz więcej
Een klik op de knoppen, even betalen, en je toegestuurde ticket is digitaal toegangsbewijs. Lekker makkelijk, snel en niet duur! Ik ben overigens naar een voorstelling geweest waaruit ik na tien minu... Zobacz więcej
De service van de last minute ticket shop was uitstekend, de voorstelling die we gezien hebben vonden WIJ afschuwelijk. Dit heeft echter niets met jullie service te maken, dat snap ik.
Site werkt doorgaans prima. Fijn dat je zo af en toe onverwachte naar voorstellingen gaat, waar je eerder niets van wist of hebt laten schieten. Blij dat je niet meer in de rij hoeft te staan. Wel... Zobacz więcej
Amsterdam, Holandia
ging prima goed afgehandeld.
kreeg gelijk de e-mail om de kaartjes te printen.

Odpowiedź od Last Minute Ticket Shop
Soms jammer dat je maar 2 kaartjes kunt kopen. Maar goed, dan hebben wel meer mensen 'kans'.

Odpowiedź od Last Minute Ticket Shop
de last minute ticket shop zou duidelijker moeten aangeven dat tickets ingeruild moeten worden aan de kassa van het event!
het concert was overigens subliem.

Odpowiedź od Last Minute Ticket Shop
Was niet mogelijk via de Iphone de laatste 2 kaarten (was wel via stap 1 mogelijk, niet bij stap 2) te reserveren/boeken, maar wel via mijn laptop???

Odpowiedź od Last Minute Ticket Shop
Alle aanwijzingen opgevolgd. Betaald via Ideal en de tickets kreeg ik binnen enkele minuten via email. Het ging allemaal heel gesmeerd!

Odpowiedź od Last Minute Ticket Shop
Een geweldige manier om aan voordeliger tickets te komen!

Odpowiedź od Last Minute Ticket Shop
hierdoor zie ik fantastische voorstellingen waar ik anders nooit heengegaan zou zijn!!!

Odpowiedź od Last Minute Ticket Shop
marjolein de graaff verdient meer publiek

Odpowiedź od Last Minute Ticket Shop
De service van de Last Minute Ticketshop is prima; ze biedt exact wat ze belooft en het is allemaal snel geregeld. Sommige voorstellingen blijken pareltjes van schoonheid en sommige vallen wat tegen, maar ja, daar kan de ticketshop weinig aan doen natuurlijk....

Odpowiedź od Last Minute Ticket Shop
makkelijk en snel qua transactie, alleen vreemd dat het aantal beschikbare tickets 'uitverkocht' zijn in jullie website , maar de zaal was helemaal niet vol.
mogen jullie alleen maar aantal tickets verkopen met korting?

Odpowiedź od Last Minute Ticket Shop
Super! Kaartjes waren zo gekocht en geen problemen bij het theater zelf.
De €2,50 aan reserveringskosten per kaartje vind ik wel wat aan de hoge kant.