LaptopCentrale Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Geweldige service van de LaptopCentrale. Ik bestelde een Dell Quietkey Toetsenbord KB212 Frans AZERTY, maar kreeg niet de juiste toegestuurd (andere indeling van toetsenbord). Echter geen gedoe, geen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eerdere ervaring met laptopcentrale was al goed! BTW is aftrekbaar voor bedrijven wat bij andere aanbieders vaak verbloemd wordt door een zgn. margeregeling !!! 2 nieuwe Dell Latitude E7250 Ul... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Een maand geleden een Dell Latitude XT tablet gekocht na bezichtiging. Uitvoerig de tijd gekregen om alles te testen alvorens te kopen. De notebook is meer dan een jaar oud, maar qua uiterlijk toch we... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben in 2 weken in totaal 3 laptops besteld (Dell, HP en Lenovo). Alle drie de laptops betroffen demomodellen. Waren netjes ingepakt, de volgende dag afgeleverd. De staat van de laptops was uitst... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Napisane przez firmę

Specialist in zakelijke laptops, mobiele workstations en rugged laptops

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Webwinkel met kennis

USB Dock werd zeer snel geleverd. Na het ontstaan van een sw probleempje werd ik op een kundige manier doorverwezen en was het probleem snel opgelost.

1 lipca 2020

Aanrader

Vooraf contact opgenomen over de cosmetische staat en garantievoorwaarden van de laptop die ik op het oog had. Zeer goed geholpen en zelfs een aantal foto's van apparaat ontvangen per e-mail. Op basis daarvan besteld en mijn laptop snel ontvangen. Zeer goede eerste ervaring met Laptopcentrale.

26 maja 2020

Goede pricing

Allereerst, een super dikke HP EliteBook x360 1040 G6 Ultrabook met 2 TB SSD voor 1500 euro inclusief BTW! ;-)

De perfecte combinatie voor relatief gezien een schappelijke prijs!

Goed telefonisch overleg gehad voor de aanschaf en de grootte van de SSD schijf.

Elders is de laptop in deze uitvoering een stuk duurder.

22 kwietnia 2020
Oceniono na 1 z 5

slechte service

slechte service. kregen kapot artikel, terug gestuurd en kregen te horen dat ie niet defect was en ook nog beschadigd was!
we konden kiezen; artikel terug of 30% vd waarde in euro's terug...

10 kwietnia 2020
Logo LaptopCentrale

Odpowiedź od LaptopCentrale

Beste Mirjam,

Wij vinden het jammer dat u nadat u akkoord gegeven heeft op het terug nemen van het product (een Dell D6000 dock) besluit om deze negatieve review te plaatsen.

In uw oorspronkelijke mail geeft u aan dat uw collega vindt dat het product een raar geluid maakt tijdens gebruik. Nergens uit uw mail kunnen wij herleiden dat het product verder niet werkt.
Nadat u het product naar ons heeft teruggestuurd hebben wij het product aan verschillende laptops gehangen en daar testen op gedraaid om te kijken of wij uw klacht konden reproduceren, dit is ons niet gelukt.

Wel hebben wij tijdens het uitpakken geconstateerd dat het product zodanig bekrast is dat wij het niet meer kunnen verkopen. Een restitutie van uw aankoopbedrag is dan ook niet mogelijk.

Als laatste oplossing wil ik u aanbieden dat wij het product testen met de hardware (laptop + overige randapparatuur) die uw collega gebruikt. We kunnen dan kijken of er ergens een incompatibiliteit ontstaat welke wij niet zijn tegengekomen en of daar een oplossing voor is. Het liefst doen we dat bij ons op locatie, maar aangezien wij ook begrijpen dat het opsturen van de hardware van uw collega een beetje te veel moeite is kunnen we eventueel ook het testproces telefonisch met de collega die de klachten had doorlopen. Mocht u hier interesse in hebben, dan mag u of uw collega contact met ons opnemen om dit in te plannen.

Een tweedehands DellThinkpad gekocht

Een tweedehands DellThinkpad gekocht. In de laatste dagen van de garantieperiode (6 maanden) is er af en toe wat vreemds met mijn screen. Laptop opgestuurd en snel weer terug. Ze konden het probleem niet meten maar ik had er wel een video van gemaakt. Ze hebben de screen vervangen en ik heb de laptop nu weer perfect terug.

Wat ik goed vind is dat ze zeer alert en vriendelijke communiceren: uitstekende klantenservice dus.

Bij de aankoop was dit overigens ook al zo.

7 marca 2020

Prima

Scherpe prijs, Snelle levering.
Bij installatie wat koppelproblemen met beeldscherm en toetsenbord aan het dockingstation. Op mail wordt snel en technisch inhoudelijk goed gereageerd. Geeft bij mij de indruk en het vertrouwen dat ze goede kennis van zaken hebben.

2 stycznia 2020

DELL Lattitude 5490

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe laptop maar wilde eigenlijk wel een exemplaar wat degelijk gebouwd was. Uit eindelijk is de keuze gevallen op een Dell lattitude 5490. Omdat laptopcentrale.nl deze zonder problemen kon leveren met een 512GB SSD opslag en ook nog eens tegen een scherpe prijs, heb ik besloten deze bij hun te bestellen. De laptop kwam keurig verpakt volgends tijdschema binnen.

Zeer tevreden met het apparaat.

21 listopada 2019

Prima webshop!

Ik heb een HP Elitebook 840 G6 bij Laptopcentrale besteld aan het eind van de middag, en de volgende dag rond het middaguur had ik hem binnen.

De prijs was super en alles is helemaal top!

3 listopada 2019
Oceniono na 4 z 5

snelle klaar gemaakt

snelle klaar gemaakt, na telefoontje binnen een 2 uur op kunnen halen, netjes ingepakt en klaar voor gebruik.

9 października 2019
Oceniono na 5 z 5

toplaptop voor goede prijs.

prachtige laptop gekocht uit het topsegment voor een scherpe prijs.
op marktplaats werden mindere types aangeboden voor zelfde of hogere prijzen nog.
nog wel even telefonisch contact gehad voor wat vragen en deze werden direct adequaat beantwoord. hierna snel geleverd en goed verpakt.
ik heb verder nog geen beroep hoeven te doen op de service.
gezien eerdere reviews verwacht ik hier ook geen problemen mee.

17 lipca 2019

Excellent service

Excellent service, the product HP EliteBook 820 G2 Ultrabook, is conform to the description and works perfectly. Very fast delivery, well package. Also the support and customer service is fast and responsive.

21 lutego 2019

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej