Mijn gehoor wan niet meer zo goed ze hebben het hoorapparaat terug aangepast,En wat een verschul dus ik ben heel te vrede over de snelle afspraak en de bediening.
Altijd vriendelijk en behulpzaam, steeds bereid om te luisteren en eventuele kleine dingen te koriegeren of te verhelpen. Prima personeel. Doe zo verder.
controle hoorapparaten na 1 jaar. zeer goed geholpen, vriendelijk, goede service. een dikke pluim voor Cindy, Katrien en hun team.
Vriendelijke ontvangst. Zowel aan het onthaal en de juf. die ons heeft verder geholpen. Waar we voor gingen werd heel goed opgelost. Alles liep vlotjes.
Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen
Stationswal 20A, 3960, Bree, Limburg, Belgia

Odpowiedź od Lapperre - Bree
We werden goed ontvangen en voldoende technisch informatie gekregen .Men deed alle moeite om de juiste oplossing te vinden en deze ook aangeboden.

Odpowiedź od Lapperre - Bree
Zelfs zonder afspraak werd gehoor gegeven aan mijn probleem. Ook werd er een oplossing aangeboden! Dank hiervoor!

Odpowiedź od Lapperre - Bree
Heel behulpzaam met aandacht voor mijn opmerkingen. Merkelijk beter resultaat dan bij de hoorspecialist waar ik eerst ging.

Odpowiedź od Lapperre - Bree
er word geluisterd naar de klant ,er worden oplossingen aangereikt en uitgevoerd;

Odpowiedź od Lapperre - Bree
het bezoek voor aanpassing is pas 24 uur geleden, dus een beetje snel om echt een correcte beoordeling te geven, dit is meer een beoordeling op het totale gebeuren

Odpowiedź od Lapperre - Bree
Altijd vriendelijk en heel geduldig. Niets is teveel. Top!