Produktet er bra, men jeg måttecringe for å høre når det kom, ingen kommunikasjon fra bekreftelsesmail og til jeg ringte et par uker senere, begynte å lure hva som skjedde. Her kunne det fint vært mer... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilt og forhåndsbetalt en dyr lampe. Fikk estimert leveringstid 6 uker frem i tid. Så blir lampen ytterligere 7 uker forsinket. Etter 7 uker blir lampen igjen forsinket. Fikk kranglet meg til gav... Zobacz więcej
Jeg hadde først bestilt for store lamper. Da jeg avbestilte var det full service med en gang for å stoppe forsendelsen. Veldig takknemlig. Jeg bestilte riktig størrelse etterpå, og det var pakket kjem... Zobacz więcej
Mottok et trillebord som var skjevt og hadde flere feil og mangler. To dager etter reklamasjonsskjema var innsendt fikk jeg et hyggelig svar hvor jeg kunne velge mellom nytt bord eller å heve kjøpet... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Sklep z meblami do sypialni
- Sklep meblowy
- Sklep z meblami kuchennymi
- Sklep z przyborami kuchennymi
- Sklep z meblami do salonu
Informacje o Länna Møbler NO
Napisane przez firmę
Oppdag vårt brede utvalg av skandinavisk og tidløs design. Vi tilbyr en unik kolleksjon av produkter som kombinerer enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Vi har alt du trenger for å skape en stilfull og harmonisk atmosfære, fra elegante møbler til vakre interiørartikler.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 6% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Enkelt å bestille og varen kom raskt
Enkelt å bestille og varen kom raskt. Veldig fornøyd :)
God og rask kommunikasjon
God og rask kommunikasjon, veldig fornøyd med produktet og leveringen.
Alt gikk knirkefritt og raskt
Alt gikk knirkefritt og raskt. Fikk meldinger underveis.
Veldig fornøyd med fargen! Rød. Akkurat som ønsket.
Misvisende leveransetid
Kjøpte et møbel i bursdagsgave og valgte Länna da leveransetid var oppgitt til 2-4 virkedager,- en leveransetid som var betydelig raskere enn oppgitt hos konkurrerende butikker. Dette essensielt for at varen skulle komme fram i tide for bursdagsfeiring. Skuffelsen derfor stor når varen nå, etter straks 14 dager, fortsatt ikke har ankommet (!)

Odpowiedź od Länna Møbler NO
Meget bra gjennomført!
Raus rabatt og fraktfri levering
Salgskonsulenter ordnet opp i bestillingen og ga meg den rabatten jeg skulle ha. Hadde vært fint å kunne sette dato for levering av kunden.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd, fikk også god hjelp av kundeservice. Rask levering.
10/10
God pris, levering som avtalt (estimert ventetid til levering stemte godt), oversiktlig handel. Veldig fornøyd
Det er utrolig irriterende at man
Det er utrolig irriterende at man, fordi man har kjøpt noe, automatisk blir satt på en e-postliste med reklame, og blir spurt om å delta i en kundeundersøkelse fordi man har kjøpt produkter for noen hundre kroner.

Odpowiedź od Länna Møbler NO
God service og rask levering
Foreløpig bare for kort tids levering og info. Er på teise og har ikke åpnet pakken enda.
Foreløpig bare for kort tids levering oog
Godt utvalg og effektiv behandling
Godt utvalg, gode priser og alltid effektiv levering.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.