Oceniono na 5 z 5

Super service fra Jesper og team Langhøj. Vi fik gode råd og vejledning hele vejen igennem og meget hurtig sagsbehandling gjorde at bilen der blev bevilget i december også blev bestilt af Langhøj i d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er nu ved at være 6 år siden at jeg fik min første handicapbil hos Langhøj -og jeg glæder mig hver gang der er noget som skal serviceres og jeg skal på besøg i deres flotte og behagelige afdel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har lige hentet vores trivselsbil hos Langhøj APS i Ishøj. Fra start til slut har Jane været utrolig professionel og hjælpsom. Hun fangede hurtigt vores behov og har stædigt knoklet for at få bilen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tryghed hele vejen i forløbet Jeg har i forbindelse med skift af bil fået fantastisk vejledning og yderst kompetent rådgivning af Jesper Bang fra Langhøj i Århus. Jeg har fået præsenteret løsninger s... Zobacz więcej

1. Przewóz niepełnosprawnych
  2. Dostawca sprzętu dla niepełnosprawnych

Napisane przez firmę

Med over 35 års erfaring er Langhøj førende inden for indretning af biler til mennesker med handicap. Vi har 5 afdelinger fordelt rundt i Danmark.

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Min oplevelse med handicap konsulent…

Min oplevelse med handicap konsulent P.N. Fra Rødovre Var en meget dårlig oplevelse.
Jeg var sammen med mine hjælper hvor P.N. skulle fortælle mig hvad jeg kunne have behov for at få den bedste udnyttelse af min kommende handicapbil.

P.N. optræden var meget nedeværdig, Ydmygende og noget tvivlende omkring Ford Custom kombi,
jeg havde selv undersøgt en hel del om Ford Custom min viden var noget mere opdateret.

Højst besynderligt havde P.N en fremvisning et andet sted i kommunen.
Denne borger oplevede desværre også en meget dårlig fremvisning, denne borger ønskede heller ikke samarbejde med Langhøj.

Fordi man sidder i el.kørestol behøver man ikke at være dum, jeg og mine 2 hjælper havde en meget dårlig oplevelse med konsulent P.N.
Efterfølgende havde jeg samtaler med kommunens behandler om denne meget dårlig oplevelse, man opfordre mig til aktindsigt i sagen.

Ifølge Konsulen P.N. beskrivelse af fremvisningen af handicapbussen var det perfekt fra hans side, det er absolut ikke det samme som jeg og mine hjælper oplevede, igen tvivl om rigtigheden fra konsulenten.

På grund af denne meget kedelige oplevelse bad jeg min behandler om at få et nyt firma.

Det fik jeg straks pga. nu var behandlings tiden overskredet betydeligt.

Firmaet Langhøj burde følge op på de borger som har fået en dårlig oplevelse af deres ansatte, det ville klæde firmaet.

Jeg vil ikke anbefale firmaet Langhøj hvis oplevelsen skulle være i top.

1 lipca 2022

Det ville være smart

Det ville være smart, hvis alle herinde skrev HVILKEN Langhøj, de havde været hos!
Jeg får nu spc. lavet min 2den bil i Svenstrup; og har altid fået super behandling, originale løsninger og godt arbejde!
Poul er bare den bedste!

8 września 2022

Tryghed hele vejen i forløbet

Tryghed hele vejen i forløbet
Jeg har i forbindelse med skift af bil fået fantastisk vejledning og yderst kompetent rådgivning af Jesper Bang fra Langhøj i Århus. Jeg har fået præsenteret løsninger som jeg ikke selv havde tænkt kunne være mulige. Selve indretningen er gennemtænkt og flot udført med respekt for bilens originale interiør. Bilen blev leveret som aftalt og alt fungerer som det skal. Jeg er yderst tilfreds og kan på det varmeste anbefale Jesper og hans kolleger, som har lagt mange timer i indretningen af min nye bil.

8 grudnia 2022

Super oplevelse

Rigtig god oplevelse hos Langhøj Rødovre. Kompetent rådgivning af salgskonsulent Jane Green om indretningn og valg af bil. Veludført arbejde med opbygning af udstyr. Og og ekstra udstyr var meget innovativt og bedre end jeg har set andre steder

12 listopada 2022
Oceniono na 4 z 5

Jeg har følt mig godt behandlet og…

Jeg har følt mig godt behandlet og imødekommet på professionel vis hele vejen igenne mit køb af specialindrettet handicapbil hos langhøj. Der er hurtig og god service når man har spørgsmål også efter udlevering af bilen.

11 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

hold jer væk fra den firma

hold jer væk fra den firma.De gav mig en handicapbil med defekt lift. jeg har bedt dem at skift liften. men de vil ikke. de vil reparere den.liften blev repareret 2 gang uden resultat til nu liften ikke blev repareret. Det bliver sidste gang jeg køber en handicapbil hos dem.

4 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Helt fra starten da vi skulle have…

Helt fra starten da vi skulle have tilbuddet på bilen og til nu 3 mdr. efter hvor den sidste opgradering er på plads, har vi kun modtaget fantastisk service fra Henrik, Per og Juan. Tak allesammen.

5 kwietnia 2022
Logo Langhøj ApS

Odpowiedź od Langhøj ApS

Hej Lau. Mange tak for din fine anmeldelse og flotte ord. Det er vi rigtig glade for

Respekt - engagement - omsorg

Hos Langhøj har jeg oplevet respekt, omsorg, viden, tillid, engagement og fremdrift. Det har været nemt for mig at blive vejledt hos jer. I Per Nielsen oplevede jeg en empatisk, omsorgsfuld, vidende og tålmodig konsulent, som gjorde det meget naturligt for mig at vælge Langhøj som leverandør af min nye bil. Tak for en meget god og tryg oplevelse.

4 marca 2022
Logo Langhøj ApS

Odpowiedź od Langhøj ApS

Hej Lise. Mange tak for din fine tilbagemelding og vi er glade for du har haft en dejlig oplevelse. Jeg har sørget for at give din feedback tilbage til Per.

Fortsættelse

Fortsættelse. Nu har Langhøj haft min bil i mere end 4 måneder, efter de har ØDELAGT Servostyringen m.m. De skulle bare lette rattet. Der er kun undskyldninger og ingen reele handlinger.... der er ingen udsigt for hvornår de vil/kan reparere den og de skriver at de slet ikke kan lette rattet på sådan en ny bil. Under al kritik og Lars Langhøj er respektløs og uden empati.

18 stycznia 2022

Elendigt

De ser slet ikke på borgerens behov for bil, og anbefaler langt større og dyrere bil end nødvendigt. Og så anbefaler de diesel fremfor benzin, samt anbefaler bil, som slet ikke kan fås, heller ikke 1 år efter. De er ubehagelige, når man stiller spørgsmål. Vælg Auto Mobil i Greve i stedet, der får I meget bedre behandling.

13 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Det har været en rigtig god oplevelse…

Det har været en rigtig god oplevelse hos Langhøj Århus. Vi har haft en god dialog og et godt samarbejde med konsulent Jakob fra Århus afdelingen. omkring vores søns handicap bus. Fra start til slut har vi oplevet en god og professionel tilgang og været helt trygge i Jakobs vejledning og anbefalinger til lige netop vores/søns behov. Jakob har været meget hjælpsom, imødekommende og helt igennem professionel lige fra vores første møde til vi kørte derfra med vores flotte nye bil. En ekstra stjerne for Jakobs JA-HAT, positive tilgang og hjælpsomhed. En god service hele vejen igennem, vi er meget tilfredse og ser frem til næste besøg hos Jakob og resten af afdelingen I Århus.

5 stycznia 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej