Har været igennem i et længere forløb med bidhævning , efter nogle knækede tænder, hos Lene og hendes assistent. Har været en super god oplevelse med nænsomhed og godt humør hele vejen igennem. Samt... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har fået lavet en snorkeskinne hos Langenæs tandlægerne. Jeg er rigtig glad for min snorkeskinne, da jeg har en mild grad af søvnapnø. Snorkeskinnen hjælper mig til bedre søvn for både mig og min... Zobacz więcej
Bliver fra start mødt af smilende personale. Sød og dygtig tandlæge og klinikassistent, som fra start til slut forklarede alt hvad der skulle ske. Mærkede absolut intet. Var inde ved Lene og Laura... Zobacz więcej
Jeg havde sindssygt ondt i en af mine tænder, og via en bekendt fik anbefalet Langenæs tandlægerne tog jeg chancen, jeg ca desperat og fik jeg en akuttid ved Amela indenfor 3timer og da jeg ankom blev... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Stomatolog
- Stomatolog kosmetyczny
- Klinika stomatologiczna
- Higienista dentystyczny
- Periodontolog – implanty dentystyczne
- Wybielanie zębów
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Din lokale Tandlæge i Århus og Langenæs ✓ Vi garanterer kvalitet og en god oplevelse - hver gang. Ingen overraskelser på fakturaen ✓ Altid glade kunder ✓
Dane kontaktowe
Skanderborgvej 36, st. tv., 8000, Aarhus C, Dania
- info@langenaestand.dk
- langenaestand.dk
Den bedste Tandlæge i Aarhus
Perfekt
Af en tandlæge at være, er det altid en behagelig oplevelse, at besøge klinikken
God behandling som altid
God tandlæge
Super god patientkontakt, god oplevelse og rigtigt søde ansatte
Venlig og kyndig behandling
Venlig og kyndig behandling.
Trygt og rart
Søde og imødekommende
Man er i meget trygge hænder
Rigtig god oplevelse
De er så søde!
Da tiden for mit årlige tandeftersyn var kommet, havde jeg besluttet mig for at skifte tandlæge da jeg både var flyttet til Aarhus, men også efter at jeg var mindre tilfreds med min forrige tandlæge. Jeg ringede en torsdag og blev taget meget pænt imod i telefonen og blev allerede tilbudt en tid dagen efter, noget der ville have taget flere dage ved min anden tandlæge. Jeg bliver mødt af smil og kom ind til Camilla, som er den sødeste og dygtigeste tandlæge jeg har været hos. Jeg følte mig allerede hjemme! Jeg kan klart anbefalde Langenæs Tandlægerne :)
Den bedste tandlæge jeg i mit liv har…
Den bedste tandlæge jeg i mit liv har besøgt. De snyder ikke for penge, og er kærlige og hjertevarme at komme ind til. Meget god og professionel behandling, hvor der er styr på tingene. Kan kun anbefales
Flinke og rare priserne er ok
God oplevelse:-)
God oplevelse:-)
Rigtigt søde, og meget opmærksomme på tandlægeskræk. Stor gennemsigtighed mht. priser.
Professionel behandling
Jeg har altid været godt tilfreds. Professionel og venlig "betjening" og forklaring på hvad og hvorfor behandlingen skal gøres.
Tandeftersyn incl tand rensning alt var…
Tandeftersyn incl tand rensning alt var som det skulle være.
Jeg er så glad for Langenæs…
Jeg er så glad for Langenæs Tandlægerne. De er søde, professionelle og er omhyggelige og så føles det aldrig forhastet. Og så skifter man mellem behandlere fra gang til gang, rigtig god måde at sikre kvaliteten.
Dejligt sted.
Super dygtige tandlæger og dejlig…
Super dygtige tandlæger og dejlig personale som altid er så venlige og smilende👍🏼
First appointment after 16 years
It's my first time to a dentist after 16 years, and Camila was very accommodating and made me feel very comfortable... for many, dental hygiene is something we are shy about, but I personally feel that Camila is one of those that actually gives you the confidence to get your perfect smile and breath back ;)
Så god en stemning og service hos…
Så god en stemning og service hos Langenæs tandlægerne :)
Super god behandling
Super god behandling. Meget professionel og utroligt venlige. Havde lidt betændelse med smerter i en tand og fik en tid til en tandrensning samme dag grundet et afbud. Smerterne forsvandt efter behandling.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.