LamperOnline.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Den bedste service og de fedeste lamper fra Moretti Luce. Mai-Britt har hele vejen igennem givet fantastisk råd og vejledning. Vi har købt en del lamper som produceres i Italien. Jeg kan kun sige “ kø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bedste vurdering kan gives når der opstår et problem. Der var nogle - nok selvforskyldte - problemer med leveringen af de lamper vi havde bestilt. Når jeg giver fem stjerner skyldes det den u... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en lampe til en god pris. Den blev afsendt hurtigt, men der var sket en misforståelse mellem grossisten og lamperoneline.dk, så min adresse var angivet forkert. Derfor kunne GLS ikke brin... Zobacz więcej

1. Sklep z oświetleniem

Napisane przez firmę

LamperOnline.dk er en netbutikmed moderne designerlamper og traditionelle lamper fra bl.a. Steinhauer Lighting, klassiske kvalitetslamper fra bl.a. Karlskrona Lampfabrik, Nostalgia Design, C'est Vaqué og Delite, samt håndlavede lamper fra Moretti Luce, Foresti & Suardi og Andromeda. LamperOnline har eksisteret siden 2008 med samme ejere.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

314 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Reservedele

Ny glas til vores 8 år gamle udvendige lampe, som ikke lige var på deres hjemmeside, sendte jeg en forespørgsel på om de kunne skaffe, kort efter kommer svaret at det kan de. Næste dag kommer der en mail om at nu er det på deres hjemmeside med pris levering m.m.jeg bestiller det og dagen efter modtager vi det.

19 października 2016
Oceniono na 2 z 5

Manglende information

Ærgerligt jeg ikke blev gjort opmærksom på at der med den købte Malerilampe ikke var pære med,den måtte jeg så bestille hvilket betød at jeg måtte betale fragt to gange,ikke særligt kundevenligt.

30 sierpnia 2016
Logo LamperOnline.dk

Odpowiedź od LamperOnline.dk

Kære Lise Herlufsen.

Vi har angivet ved varen at lampen er excl. lyskilde og vi beklager at vi ikke har fået skrevet det tydeligt nok.
Ved varen foreslår vi flere mulige lyskilder, så man frit kan vælge om man vil bruge glødepære eller led-pære i lampen - og hvis der vælges led-pære om man ønsker hvidt eller varmt lys.
Vi har valgt at sælge lamperne uden lyskilder fordi kun kunden ved hvad lampen skal belyse, og det er derfor op til enhver at beslutte hvilken farve lys og styrke der ønskes og om det skal være glødepære eller led.

Vi beklager at du senere har måttet tilkøbe en pære til din lampe, men vi håber at du trods dette bliver glad for din lampe.

Mai-Britt
Lamper.Online

Oceniono na 5 z 5

Fremragende service og hurtig levering

Min ordre blev behandlet med det samme, selv om varen først blev bestilt sent om aftenen. Herefter blev varen afsendt og modtaget som angivet i info fra forhandleren.

Jeg kan varmt anbefale denne forhandler.

27 sierpnia 2016

Varer til tiden

Til trods for at vi faktisk nogle af de pågældende LED-pærer i anden end den ønskede farvenuance, fik vi promte en forklaring herpå, hvorfor vi kun kan anbefale virksomheden.

5 sierpnia 2016

god oplevelse.

Jeg bestilte 2 lampeskærme i glas og betalte. Da skærmene ankom med posten, kunne jeg konstatere en revne i den ene. Jeg orkede ikke at reklamere da jeg ikke vidste om det var posten eller firmaet og skærmen koste "kun" ca. 175 kr. Jeg bestilte nye skærme og blev så kontaktet af firmaet pr. tlf. da de mente jeg jo lige havde købt sådanne skærme. Efter at have fået forklaret situationen, kom der en ny skærm vederlagsfrit. Fantastisk service.

12 czerwca 2016

Problem løst

Den bedste vurdering kan gives når der opstår et problem.
Når jeg giver fem stjerner skyldes det den ualmindelige gode service vi fik fra Mai-Britt hele vejen igennem herunder løbende information.
Problemet blev løst med smidighed og alle var glade.

6 kwietnia 2016
Oceniono na 4 z 5

Nemt og sikkert.

Jeg har fået leveret nogle lamper. Som gik rigtig fint og uden nogle besvær.
Men jeg kunne godt tænke mig lidt flere informationer ang levering. Det var lidt svært og følge min ordre. Men ellers godt.

23 marca 2016
Logo LamperOnline.dk

Odpowiedź od LamperOnline.dk

Hej Natalie.
Dejligt at du er glad for dine lamper og handelen.
Vi har sendt dig trackingnr. på mail samme dag lamperne blev afsendt (2 dage efter din bestilling som meddelt).
Hvordan synes du vi kunne have informeret bedre ? Er trackingen svær at følge på Postnord ?
Mai-Britt
LamperOnline.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej