Lamascheradiferro Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Der står åben fra 11-21

Der står åben fra 11-21, men der er alligevel lukket. Men efter at ha læst de dårlige kommentarer, så er det måske kun godt de har lukket. Føj for den da

23 października 2024
Oceniono na 4 z 5

Venlig og høflig betjening

Venlig og høflig betjening. Dejlig velsmagende mad, både med og uden kød. Dejlig vin. Vi har spist flere gange på la Maschera di Ferro, både aftensmad og brunch, og er aldrig blevet skuffet. Ved en fejl bestilte vi en hel flaske vin (var selv kørende), da tilbød tjeneren, at vi kunne tage resten med hjem :)

15 lutego 2024

Lækkert mad - flot anrettet

Ifm vores fødsesldage (vi er tvillinger) havde vi bestilt brunch på La Maschera Di Ferro. Vi blev mødt af venlig personale! Brunch var portionsanrettet flot på stentøjstallerkner. Maden var kvalitet og der var rigeligt mad pr person. Lækkert hjemmebagt brød til. Hyggelig indrettet cafe. Vi havde slet ikke forventet så lækker og flot mad til prisen, så det blev en rigtig god start på dagen. Tak

23 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi blev mødt af et meget venligt…

Vi blev mødt af et meget venligt personale. Vi have glemt dokumentation for allerede forudbetalte menuer, men det var ikke noget problem.
Maden var tre retters, og alle serveringer var velsmagende og flot anrettet. Passende tid mellem retterne og en god og hyggelig stemning. Vi har været her flere gange før og kommer helt sikkert igen. Vi kan varmt anbefale stedet.

20 lipca 2023

Autentisk mad

Autentisk superlækkert italiensk mad. Høflig og venlig betjening. Altid et besøg værd.
En skærmning af de store vinduer ville dog være med til at skabe en mere intim atmosfære.

11 marca 2023

Middag for 2

Havde fået et gavekort til romantisk middag for 2 fra godream, som min forlovede og jeg brugte her hos dem.
Maden var super lækker og caféen er rigtig hyggelig.
Kan varmt anbefale at tage herind forbi - regner selv med at komme igen snarest muligt.

1 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Vi havde fået en smartbox med…

Vi havde fået en smartbox med luksusbrunch, og valgte denne restaurant, da vi havde erindringer i Hjørring alligevel. Som gaven lyder, så skulle det være luksusbrunch, den var dog bare ikke i nærheden af brunch, men en tallerken, der skulle forestille tapas. En tallerken med kedeligt salat, som bund, som ikke engang var blevet skyllet. Vi var frygtelig skuffet! Og desserten var rent ud sagt klam.

Kokken stod bag disken og lavede ingenting. Der var heller ingen musik eller stemning, så han kunne bare stå og lytte til hvad vi snakkede om.

Og der var virkelig beskidt. I hjørnet hvor jeg sad var der spindelsvæv og edderkop.

Min kæreste spurgte desuden efter en mere kop kaffe til desserten, men han nåede næsten at spise op, inden han fik en kop kaffe, da kokken synes, det var vigtigere at snakke med en anden mand/kammerat

11 sierpnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Skuffende :-(

Vi havde fået en smartbox.dk - middag for 2 i gave.
La Maschera di Ferro var et af de få stedet i Nordjylland vi kunne vælge.

Betjeningen var meget høflig. Forretten var nogenlunde som forventet, mens hovedretten var en halvsløj omgang med sejt kalvekød.

Den italienske stemning var meget svær at spotte i den temmelig kedelige restaurant, med en akustik som i en afgangshal.

Vi er sjældent ude at spise, så vi havde set frem til denne oplevelse - som desværre skuffede fælt.

4 stycznia 2020
Oceniono na 5 z 5

Italiensk mad på sit bedste❤

Hyggelig lille cafe med 100 service% 👏😀 Maden var sååå god!❤
3 retters til 250 kr, og det var virkelig værdt hver eneste krone-
vi fik også rigelig med mad☺
Og for en god rødvin😍
Vi giver vores varmeste anbefalinger☺
Vi kommer tilbage!😀
Grazie Mille❤

14 lutego 2017
Oceniono na 1 z 5

Kæmpe skuffelse, dårlig kvalitet og ulækre lokaler

Anmeldelse af restaurant La Maschera de Ferro i Hjørring.
Allerede da vi reserverede bord til denne såkaldte gourmetoplevelse, skulle alarmklokkerne have ringet. Personen, der tog imod vores opringning vedr. bordbestilling, virkede nemlig tydeligt overrasket, og sagde endda, at det behøvede vi altså ikke.
Vi havde været så heldige at få en Smartbox-oplevelse i form af et gourmetrestaurantbesøg til en værdi af 800,- kr. i gave, og af de få steder, vi kan vælge i Nordjylland, faldt valget altså på denne italienske restaurant i Hjørring. Vi var 3 personer.
Vi fandt restauranten, der mest af alt mindede om en café og fik vores bord. Glassene måtte vi starte med at tørre af, da de var nussede.
Lydbilledet bar præg af mikroovnens konstante ringen samt banken på bordet og et køleskab, der brummede højlydt. Kort sagt, så gik alle lyde fra køkkenet tydeligt igennem til restauranten.
Retten med pastapenne i oksemørbradsauce. Der var dog ikke kød i retten overhovedet. Måske var det en konkurrence a la risalamande, som vi kender fra juleaften, hvor fund af mandlen/kødstykket udløser en præmie. Der var dog ikke præmie til os.
En anden bestilte oksefilet i tynde, men fik svinekød i skiver. Tjeneren nægtede hårnakket, men for en person, der er vokset op på en svinefarm, er der naturligvis ingen tvivl, om kødets struktur og smag.
Den sidste hovedret var kyllingefilet i tomatsauce. Dåsetomater længe leve! Der var lovet friske grøntsager, men det blev til en spiseskefuld strimlet peberfrugt med nogle stykker squash, som smagte forfærdeligt. De har ikke været friske.
Vi sad ikke alene i restauranten. Bag os muntrede nogle edderkopper sig i deres spind, og på fodlisterne sad gammelt skidt.
Toiletbesøget gjorde ikke oplevelsen bedre. Toiletbørsten lå i to stykker på gulvet og der var skimmelsvamp og meget snavset på gulv og fodlister - ja, ligefrem gule strint op af væggene.
Vi har billeder af både restaurant og toiletter.
Vi kan på denne baggrund ikke anbefale denne restaurant. Vi føler os naturligvis snydt – især fordi beløbet af 2 x middagsret ifølge deres menukort ikke kunne nå op på i alt 800,- kr.

28 grudnia 2016
Logo Lamascheradiferro

Odpowiedź od Lamascheradiferro

Første vi skal sige at alle kritiker er nyttige og foretage forbedringer, og er vebekom.
Hvis en person skriver en review om en cafe (ja, vi er en cafe det servers også mad, so det er ok at minde som det) troer skal første kende hvor at skelne mellem kalvekød og svinekød. Og vi laver grønt frisk hver dag.....
For pasta, vi laver sauce med ca. 50 gr kød for hver person, vi første koge kød, efter vi handhakke og blande med vores svampesovs. Muskat kunde skal også skelne handhakket kød fra svamperne..
Tomatsovs er hjemmelavet......
Fra i dag vi vil ikke mere servere 3 personer med en gourmet voucher for 2, muskat være høflig og forsøge at møde mennsker sandsynligvis ikke belønne.

Oceniono na 4 z 5

Lækker italiensk ...

Rigtig god italiensk frokost. Italiensk på den gode måde. Simpel og lækkert. Ikke for meget og ikke for lidt. Spaghettien var lidt for aldente til min smag.

Stedet kan sagtens anbefales hvis man kan lide det italienske køkken.

1 kwietnia 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej