Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Het was heel netjes en snel bezorgd Ook kreeg ik er nog snoepjes bij en een persoonlijk bericht En ze hebben mijn chassis nummer nagekeken en vertelt dat dit onderdeel niet op mijn auto past zond... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Sierlijst besteld, na enkele dag nog geen traceercode, dus gemaild, bleek backorder te staan en nu pas na 2 weken binnen. Communicatie hierin mag wel wat beter, verder zijn de producten en prijsverho... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bestelling duurde wat langer dan normaal door de feest dagen maar hij is netjes binnen gekomen en ze hebben zelfs wat extra’s er bij in gedaan voor het lange wachten.

Oceniono na 5 z 5

Op aanraden van een vriend heb ik de rooie bobine’s besteld voor Audi a4 1.8 t . Duidelijke site snel in huis . Enige waar ik tegen aan liep is dat,ik twee rooie plastic kabelcovers wilde bes... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia akcesoriów samochodowych
  2. Sklep z akcesoriami samochodowymi
  3. Sklep z częściami do samochodów wyścigowych
  4. Tuning samochodów

Napisane przez firmę

LAM Parts is dé specialist in hoogwaardige auto-onderdelen en accessoires voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij leveren kwaliteit, snelheid én service – elke dag opnieuw. Of je nu op zoek bent naar performance-upgrades, onderhoudsproducten of specifieke OEM-onderdelen, bij ons vind je uitsluitend zorgvuldig geselecteerde artikelen van topmerken. Wat LAM Parts uniek maakt, is onze klantgerichte aanpak. We geloven in eerlijk advies, heldere communicatie en snelle levering. Onze experts staan altijd klaar om je persoonlijk te helpen, zodat je zeker weet dat je het juiste product ontvangt – passend bij jouw voertuig én jouw wensen. We begrijpen dat service niet eindigt bij de levering. Daarom zijn wij ook na aankoop bereikbaar voor vragen, ondersteuning of advies. En ben je ergens niet tevreden over? Neem dan direct contact met ons op via customerservice@lam-parts.com – we zoeken samen naar een oplossing, snel en zonder gedoe. LAM Parts bouwt aan langdurige klantrelaties op basis van vertrouwen, expertise en transparantie. Ontdek het zelf en ervaar waarom klanten ons waarderen met uitstekende reviews.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Perfect opgelost

Ik had injectoren besteld maar die waren buj post.nl zoekgeraakt, maar na een bericht hebben ze direct nieuwe op gestuurd. Perfect opgelost

31 grudnia 2024

Odpowiedź od LAM Parts

Bedankt voor uw review en uw begrip!

We vinden het erg jammer dat de eerste zending niet is aangekomen. Gelukkig konden we snel schakelen en de door u bestelde producten opnieuw naar u verzenden.

Fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en kwalitatief goed product

23 grudnia 2024

Odpowiedź od LAM Parts

Bedankt voor de review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het product. Graag tot een volgende keer!

Nette levering

27 listopada 2024

Odpowiedź od LAM Parts

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de levering naar wens was. Als we in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen en Zeer snel ontvangen…

Goed geholpen en Zeer snel ontvangen incl een lekkere verassing 👌🏼 top service

19 sierpnia 2024

Odpowiedź od LAM Parts

Hartelijk dank voor uw review. We streven altijd naar een goede service en snelle levering waarbij een kleinigheidje niet mag ontbreken!

Super prijs

Super prijs, redelijk snelle levering 👍

6 sierpnia 2024

Odpowiedź od LAM Parts

Hartelijk dank voor uw review en heel veel plezier met de nieuwe setup.

Gezien het onmogelijk is om elk product op voorraad te hebben is leveren binnen 1 werkdag niet altijd mogelijk en hebben we de geschatte leverdatum bij onze producten staan.

Tevreden met LAM Parts👍🏼

Duidelijke communicatie, nette opvolging en producten naar wens. Ook de kleine attentie werd gewaardeerd.

25 lipca 2024

Odpowiedź od LAM Parts

Hartelijk dank voor uw review. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze diensten & producten

Denken goed mee

Duidelijke communicatie en willen met je meedenken

13 maja 2024

Odpowiedź od LAM Parts

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze communicatie en betrokkenheid waardeert

Oceniono na 5 z 5

Onderdelen goed ontvangen met presentje…

Onderdelen goed ontvangen met presentje voor een scherpe prijs

30 grudnia 2023

Beste,

We waarderen het enorm dat u uw ervaring deelt en tevreden bent met onze producten+service!

Oceniono na 5 z 5

Ngk Bobines ivm misfires na chiptuning.

Zeer goede info en feedback gekregen via mail over nieuwe bobines voor mijn auto na chiptuning, deze vertoonde kort hierna misfires en dat zou komen door verouderde bobines, hiervoor was ik al gewaarschuwd door het tuningsbedrijf.
Uiteindelijk deze Ngk bobines aangeschaft inclusief een reinigingssetje van K&N voor mijn powerfilter en mijn auto vertoont geen misfires meer nu.
Lamparts super bedankt voor het goede advies en support, ik ben er heel erg blij mee en kom hier zeker terug om eventuele spullen in de toekomst te kopen.

4 grudnia 2023

Bedankt voor uw review.

We waarderen het enorm dat u tevreden bent met onze service, producten & feedback. Fijn om te horen dat de misfires verholpen zijn.

Ook de volgende keer staan wij voor u klaar!

Team LAM Parts

Sierlijst besteld

Communicatie hierin mag wel wat beter, verder zijn de producten en prijsverhouding prima

29 listopada 2023

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om ons proces te verbeteren zodat u de volgende keer wellicht wel gaat voor een 5-sterren beoordeling.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Bij elk product hoort de geschatte levertijd vermeld te staan, maar helaas was dit bij het door u gekozen product waarschijnlijk niet zichtbaar door een technische fout. We hebben deze op 23-11 ontdekt en verholpen.

We begrijpen dat duidelijke communicatie essentieel is, en daarom staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden. U kunt op elk moment contact met ons opnemen om bijvoorbeeld de verwachte leverdatum op te vragen.

Daarnaast willen we benadrukken dat de drukte bij de bezorgdiensten tijdens deze periode van het jaar ook van invloed kan zijn op de levertijden.

Team LAM Parts

Scherp geprijst

Snelle verzending, erg goede service en scherp geprijst.

Ik had een bestelling gedaan met de verkeerde bougies. En dit is snel opgelost.

Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

4 listopada 2023

Odpowiedź od LAM Parts

Bedankt voor de review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn

Oceniono na 5 z 5

Goede materialen en goede pasvorm DSG omlijsting

7 października 2023

Odpowiedź od LAM Parts

Bedankt voor je beoordeling!

Mooie producten voor een goede prijs

Mooie producten voor een goede prijs
Webshop zou wel iets beter kunnen
Verder top mvg stefan

21 października 2023

Bedankt, Stefan!
We zijn blij dat je onze producten waardeert. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze webshop en staan altijd open voor feedback om de ervaring nog beter te maken.

Top service

Goede prijzen, snel geleverd en deskundige ondersteuning bij vragen.

1 września 2023

Odpowiedź od LAM Parts

Bedankt voor uw positieve feedback! We streven altijd naar goede prijzen, snelle levering en deskundige ondersteuning. We blijven ons best doen om u uitstekende service te bieden.

AANRADER!!! Snel bezorgd

Zeer snel, gisteren besteld vandaag ontvangen!
Goede kwaliteit onderdelen

9 października 2023

Odpowiedź od LAM Parts

Bedankt voor uw waardering en we zijn blij dat u tevreden bent!

Al 3x besteld

Al 3x besteld, leveren zeer veel onderdelen die niet op de site staan. elke keer snel geleverd en correct geholpen bij vragen

12 sierpnia 2023

Odpowiedź od LAM Parts

Bedankt voor de review, Ook de 4e x staan wij klaar om je van dienst te zijn!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej