Het was heel netjes en snel bezorgd Ook kreeg ik er nog snoepjes bij en een persoonlijk bericht En ze hebben mijn chassis nummer nagekeken en vertelt dat dit onderdeel niet op mijn auto past zond... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Sierlijst besteld, na enkele dag nog geen traceercode, dus gemaild, bleek backorder te staan en nu pas na 2 weken binnen. Communicatie hierin mag wel wat beter, verder zijn de producten en prijsverho... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestelling duurde wat langer dan normaal door de feest dagen maar hij is netjes binnen gekomen en ze hebben zelfs wat extra’s er bij in gedaan voor het lange wachten.
Op aanraden van een vriend heb ik de rooie bobine’s besteld voor Audi a4 1.8 t . Duidelijke site snel in huis . Enige waar ik tegen aan liep is dat,ik twee rooie plastic kabelcovers wilde bes... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Hurtownia akcesoriów samochodowych
- Sklep z akcesoriami samochodowymi
- Sklep z częściami do samochodów wyścigowych
- Tuning samochodów
Napisane przez firmę
LAM Parts is dé specialist in hoogwaardige auto-onderdelen en accessoires voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij leveren kwaliteit, snelheid én service – elke dag opnieuw. Of je nu op zoek bent naar performance-upgrades, onderhoudsproducten of specifieke OEM-onderdelen, bij ons vind je uitsluitend zorgvuldig geselecteerde artikelen van topmerken. Wat LAM Parts uniek maakt, is onze klantgerichte aanpak. We geloven in eerlijk advies, heldere communicatie en snelle levering. Onze experts staan altijd klaar om je persoonlijk te helpen, zodat je zeker weet dat je het juiste product ontvangt – passend bij jouw voertuig én jouw wensen. We begrijpen dat service niet eindigt bij de levering. Daarom zijn wij ook na aankoop bereikbaar voor vragen, ondersteuning of advies. En ben je ergens niet tevreden over? Neem dan direct contact met ons op via customerservice@lam-parts.com – we zoeken samen naar een oplossing, snel en zonder gedoe. LAM Parts bouwt aan langdurige klantrelaties op basis van vertrouwen, expertise en transparantie. Ontdek het zelf en ervaar waarom klanten ons waarderen met uitstekende reviews.
Dane kontaktowe
Hilversum, Holandia
- customerservice@lam-parts.nl
- lam-parts.com
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfect opgelost
Ik had injectoren besteld maar die waren buj post.nl zoekgeraakt, maar na een bericht hebben ze direct nieuwe op gestuurd. Perfect opgelost

Odpowiedź od LAM Parts
Goed geholpen en Zeer snel ontvangen…
Goed geholpen en Zeer snel ontvangen incl een lekkere verassing 👌🏼 top service

Tevreden met LAM Parts👍🏼
Duidelijke communicatie, nette opvolging en producten naar wens. Ook de kleine attentie werd gewaardeerd.

Odpowiedź od LAM Parts
Onderdelen goed ontvangen met presentje…
Onderdelen goed ontvangen met presentje voor een scherpe prijs

Odpowiedź od LAM Parts
Ngk Bobines ivm misfires na chiptuning.
Zeer goede info en feedback gekregen via mail over nieuwe bobines voor mijn auto na chiptuning, deze vertoonde kort hierna misfires en dat zou komen door verouderde bobines, hiervoor was ik al gewaarschuwd door het tuningsbedrijf.
Uiteindelijk deze Ngk bobines aangeschaft inclusief een reinigingssetje van K&N voor mijn powerfilter en mijn auto vertoont geen misfires meer nu.
Lamparts super bedankt voor het goede advies en support, ik ben er heel erg blij mee en kom hier zeker terug om eventuele spullen in de toekomst te kopen.

Sierlijst besteld
Communicatie hierin mag wel wat beter, verder zijn de producten en prijsverhouding prima

Scherp geprijst
Snelle verzending, erg goede service en scherp geprijst.
Ik had een bestelling gedaan met de verkeerde bougies. En dit is snel opgelost.
Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Odpowiedź od LAM Parts
Product zoals omschreven.Goed verpakt…
Product zoals omschreven.Goed verpakt en snelle ontvangst.

Mooie producten voor een goede prijs
Mooie producten voor een goede prijs
Webshop zou wel iets beter kunnen
Verder top mvg stefan

Top service
Goede prijzen, snel geleverd en deskundige ondersteuning bij vragen.

AANRADER!!! Snel bezorgd
Zeer snel, gisteren besteld vandaag ontvangen!
Goede kwaliteit onderdelen

Al 3x besteld
Al 3x besteld, leveren zeer veel onderdelen die niet op de site staan. elke keer snel geleverd en correct geholpen bij vragen

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.