Lagersystem.dk Recenzje 9

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,1

Napisane przez firmę

En af de vigtigste grunde overhovedet til at blive kunde ved Lagersystem er, at det sparer tid på dit lager. Du kan dermed spare mandetimer og sørge for, at dine medarbejdere bruger deres tid bedst muligt. Lagersystem.dk hjælper dig ved at strømline din ordrehåndtering ved hjælp af vores håndscanner, derudover kan du i Lagersystem oprette lokationsserier og påsætte stregkoderne dine lagerreoler. Gøres dette smart med de laveste numre i serierne tættest på porten eller pakkebordet, får dine plukkere en optimal rute, du reducerer derved tiden mellem hver relevant hylde. Stregkodesystemet gør det ligeledes nemt at flytte populære varer til nye lokationer i lageret, så de kommer tæt på dit pakkebord eller port. Dette gøres ved hjælp af håndscanneren, hvor du blot indscanner den nye lokation for en valgt vare hvorefter lokationsskiftet automatisk opdateres i systemet. Lagersystem sparer tid i din virksomhed ved at hjælpe dig til at undgå fejlforsendelser, og integrationen mellem dine forskellige systemer gør, at dine datastrømme bliver strømlinet, hvilket sparer tid for dig i din datahåndtering.

3,1

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Super godt og nemt system at arbejde…

Super godt og nemt system at arbejde med. Fra vores kunder laver en ordre og til den bliver plukket af en medarbejder, kører alting automatisk. Helt genialt!
Og når vi bruger håndscanneren til at finde og verificere varen, undgår vi at sende det forkerte til vores kunder.
Har vi ønsker til formåen og kunnen i forhold til systemet, er der også stor lydhørhed for det.
En klar anbefaling herfra.

9 kwietnia 2024

Odpowiedź od Lagersystem.dk

Mange tak for den flotte anmeldelse, Morten, den er vi rigtig glad for. Kundetilfredshed er et meget vigtigt nøgleord for os, så at få så fin en anbefaling er vi bestemt stolte af. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har gennem flere kontakter haft…

Jeg har gennem flere kontakter haft berøring med Lagersystem. Fælles for oplevelsen har været, at der løbende dukker fejl op, selvom der ikke er lavet ændringer i de omkringliggende systemer. Disse er Lagersystem ikke klar til at tage ansvar for - og i disse situationer har det oplevedes mere som held at man er nået igennem til nogen.

Den manglende ansvarstagen til trods for, at det har været muligt at dokumentere - helt ned på råt dataniveau - at udfordringen ikke kan opstå andre steder end hos Lagersystem. Flere gange har jeg oplevet svaret "Det er ikke hos os den er gal... Men vi har lige lavet et fix".

Det er under al kritik at have en support hvor man ved kontakt får fat på receptionen der giver besked om at supporten ikke har tid til at tage telefonen.

5 kwietnia 2024

Hej Troels,
Mange tak for din anmeldelse, vi arbejder altid på at forbedre os. Jeg har dog rigtig svært ved at finde ud af hvilken kunde du reelt taler på vegne af, for jeg har været i kontakt med nogle af de kunder jeg positivt ved at du også har været i kontakt med og de udtaler at de under ingen omstændigheder vil lægge navn til den anmeldelse du har skrevet her.

Du er velkommen til at kontakte mig på +4569149701 eller på jb@lagersystem.dk med en konkret sag, så skal jeg love dig at jeg vil tage fat i det.

Jacob

Oceniono na 1 z 5

Værste kundeoplevelse jeg har oplevet.

Vi kan pt ikke sende pakker til halvdelen af vores kunder. Problemet er den elektroniske tolddata der “kommer med” i shipping labelen som lagersystem genererer.

Om det er en bug i lagersystem eller en særlig feature request er ikke hvad kritikken går på. Dog kan man undre sig over at det ikke er samme told data som lagersystem sætter i en proforma faktura til print sammenlignet med den digitale (i labelen).

Vi vil dog bare gerne kunne sende pakker og har i over en måned spurgt om lagersystem kan eller vil løse problemet. Det har de så, trods gentagende rykkere, i over den måned valgt ikke at svare på.

Virker lidt som om de ikke rigtig er klar over, eller interesserer sig for, at det rent faktisk er vigtigt for en webshoppen at være i stand til at sende pakker.

For at løse problemet laver vi pt labels manuelt til 50% af alle vores forsendelser i Shipmondo. Det virker perfekt men ikke optimalt når nu vi betaler for lagersystem lige netop til det formål at lave shipping labels.

Shipmondo satte iøvrigt elektroniske tolddata op på under een dag og har fungeret 100% fejlfrit. Altså med samme 100% fragt-firma / aftale som den der ikke virker med lagersystem.

Så, hvis du gerne vil have kontakt til support på under een måned. Eller hvis gerne vil sende pakker uden for EU og undgå at dig og/eller dine kunder betaler straf gebyrer på told eller opkræves moms for noget de ikke skal betale moms af så overvej noget andet end lagersystem.

29 sierpnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Langsom kundeservice og deadlines der…

Langsom kundeservice og deadlines der ikke bliver overholdt.
Scannerne er af middelmådig kvalitet, ok printer.
Systemet er uoverskueligt på computer der er alt for mange underlige ting og dårlige beskrivlerser.

20 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Et rigtig godt system til optimering af pluk

Med introduktionen af lagersystem.dk har vi minimeret fejlpluk og fejlekspeditioner ned til nærmest 0%. Vores pluk foregår hurtigt og effektivt og med de automatiske processer omkring fragtbooking, hævning af penge og bogføring af en afsluttet ordre, har vi sparet mange mandetimer hver dag.

24 marca 2022

ringe

Jeg har brugt lagersyatem i 2 mdr og det er totalt dårligt, ordre opdateres kun en gang og det betyder at det ikke ser hvis en kunde vil have mere på samme ordre, derefter sender lagersystem besked til EC om levering er ok og faktura er klar til fakturering men ikke de vare der er leveret.

Der er totalt mange ting der skal opdateren manualet og jeg bruger nok 3 gange tid på hver ordre, og så er der varemodtagels som er så ringe og håbløst.

Jeg skiter til andt system ASAP og jeg vil absoulet ikke anbefale dette program

7 grudnia 2022

Hej Henrik

Det er helt korrekt, at når først en ordre er indlæst til Lagersystem, så opdateres den ikke, med mindre ordren slettes fra Lagersystem og indlæses på ny.

Dette skyldes, at når ordren er frigivet til og indlæst i Lagersystem, så kan en lagermedarbejder gå igang med at plukke og håndtere ordren, og dermed kan der ske fejl, hvis en ordre opdateres.

Lagersystem kan opdatere en ordre, eller danne en faktura, men hvis der er ændret på ordren i det bagvedliggende system, kan det skabe problemer som skal håndteres.

Derfor anbefaler vi procedurer, som sikrer at en ordre genindlæses til Lagersystem, hvis der er ændringer på ordren.

Rikke Jensen
Lagersystem.dk

Oceniono na 5 z 5

Jeg har længe søgt efter et system der…

Jeg har længe søgt efter et system der kan håndtere vores 1200kvm lager.
Det kan lagersystem.dk - desuden stor ros til deres teknikere, de er nemme at forklare hvad der sker, hvis der opstår en fejl, så det hurtig kan rettes/tilpasses og er nogle af landets skarpeste

20 maja 2021

NOK DET BEDSTE LAGERSYSTEM

NOK DET BEDSTE LAGERSYSTEM

Peter og hans team er super skarpe og innovative, Kan kun anbefale andre at bruge dem. De er meget seriøse og lader ikke noget stå til!

Hvis du il vækste din forretning og tjene penge på din lager drift er der kun en vej og det er lagersystem.dk

17 września 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej