Patient gennem 3 år i klinikken.
Patient gennem 3 år i klinikken.
De lægestuderende er dygtig, smilende og har stor empati.
Lægen/ejeren kan lide nogle patienter og dem hun ikke kan lide, skal så ikke have en saglig og faglig vurdering af de udfordringer man kommer med.
Hun kan ikke klare mere end et spørgsmål under en konsultation, men henviser til at man kan bestille en ny tid - typisk 3 uger efter. Hun har ingen respekt for, at man skal tage fri fra arbejde hver gang eller at man faktisk har brug for at få sat et undersøgelses forløb igang. En praksis der iflg. Regionerne ikke er tilladt.
Efter hendes mening må man ikke selv have en holdning til egen krop og det man mærker i kroppen, fordi hun ved bedre, dog stiller hun sjældent afklarende spørgsmål, men ønsker at man skal stole på hendes faglighed. Det ville jeg også gerne, hvis ikke det var hendes fortjeneste, at jeg fik et helt år ekstra inden jeg fik undersøgt min ankel ordentligt og blev opereret. Fortjenesten tilkommer alene en uvildig læge hos min sundhedsforsikring.
Den senest oplevelse jeg har haft med hende, grænser til voksenmobning.
Så hvis du er en patient, der gerne vil tage ansvar for din egen sundhed, så find en anden læge.