4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Bedre end de andre da de bliver inde…

Bedre end de andre da de bliver inde uden væske kommer ud

22 lutego 2025

Hej
Vi tror Trine henviser til vores nye Laktose+, som er en forbedret version. Man kan lige nu få en gratis prøve med af Laktose+, når man handler på vores hjemmeside. Det bliver fulgt op af en spørgeskemaundersøgelse.
Inge Dorthe

Oceniono na 5 z 5

Det bedste produkt, der findes!

Jeg fik Ladybalance anbefalet af en erfaren gynækolog for snart 20
år siden - efter utallige tilbagevendende behandlinger med Canesten, som bare gjorde det hele værre dernede. Jeg har brugt Ladybalance lige siden. Ved gener, efter sex, under graviditeter osv. osv., og har ALDRIG haft problemer siden. Hvis jeg kan mærke en ubalance, bruger jeg bare en tablet til natten i et par dage, og så er der styr på balancen igen. Jeg anbefaler det skamløst til alle kvinder, jeg kender, for det er det suverænt bedste produkt - skabt af et team med absolut færrest penge til markedsføring.

20 lutego 2025

Odpowiedź od Ladybalance

Tak for de pæne ord. Det er faktisk bedre end løn for arbejdet. Hilsen Inge Dorthe

Oceniono na 1 z 5

Useriøse firma

Useriøse firma. Jeg har bestilte varer og har stadig ikke modtaget varerne. De har hellere ikke kundeservice derfør kan man ikke ringe til dem. Helt seriøst? Pas på med at bestille fra lady balance i Vejle karensdalsvej.

30 lipca 2023

Hej Josephine
Vi er meget kede af din oplevelse af vores kundeservice.
Vi er en lille forsker-virksomhed, og har haft fuldtidsarbejde ved siden af i mange år.
Derfor har vi ikke haft en kundeservicetelefon, men det har vi nu rettet op på.
Normalt er leveringstiden 3-5 dage, og jeg håber at du modtog din bestilling den gang. Jeg kan godt se, at det er længe siden, du skrev anmeldelsen.
I mellemtiden er virksomheden vokset, og vi er nu flere til at service vores kunder. Så vi håber, at vi nu kan leve op til kundernes forventninger.
Vi er nu også blevet opmærksomme på Trustpilot, og vil besvare evt. anmeldelser med det samme fremover.
mvh.
TeamLadybalance

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Og dejligt at der også er kommet en creme! Har brugt pillerne i flere år efter behov.

25 listopada 2022

Hej Kristine
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du også har prøvet cremen.
Den er vi selv rigtig glade for at bruge, f.eks. efter intimbarbering. Håber du bliver tilfreds med den også.
Vores motto er "Behandling og viden fra kvinde til kvinde"
Derfor er det også kvinder, som sidder i kundeservice og kan svare på spørgsmål til produkterne mm.
Vi har været længe om at komme i gang med Trustpilot. Derfor det sene svar :-)
Team LadyBalance

<3 <3 <3

LadyBalance tabeletter har redet mig og min va-jay-jay utallige gange! Jeg fandt produktet for flere år siden næsten ved en tilfældighed, og jeg har altid haft dem i natskuffen siden! Man kan også virkelig mærke, at det er kvinde, som brænder for sagen, der står bag - hvilket jeg elsker! De varmeste anbefalinger, jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden <3

25 marca 2020

Hej Freja
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at det kan mærkes, at missionen er at hjælpe kvinder med sund behandling og pleje af intimområdet.
Team Ladybalance

Oceniono na 5 z 5

Det eneste produkt der har virket på…

Det eneste produkt der har virket på mig👍
Virker allerede efter 24 timer. Jeg fortsætter dog som beskrevet i en uge.
Har forsøgt med alle mulige produkter og mediciner igennem 6 mdr!
Fin service og hurtig levering.

26 sierpnia 2018

Hej Lone
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at produktet også virker for dig.
Vi har været længe om at finde herind på Trustpilot. Derfor de sene svar :-)

Team LadyBalance

Oceniono na 5 z 5

Godt produkt og fin service

Godt produkt og fin service, men ladybalance skulle nok overveje at anvende et andet fragtfirma end PostNord. Sidst jeg bestilte kom min pakke ikke med posten som aftalt. Jeg henvendte mig til firmaet, der sendte en ny ordre med et quickbrev. Det kom til aftalt tid, men posten puttede ikke den lille æske i postkassen, og jeg måtte derfor hente pakken på posthuset. Jeg har tidligere fået ordrer fra LadyBalance, der godt har kunnet være i postkassen, så det er nok op til postbuddet, om han/hun forsøger. Den anden pakke, der var blevet væk, kom frem nogle uger efter.

26 czerwca 2017

Fantastisk og naturligt middel

Fantastisk og naturligt middel. Det eneste der har virket på mig.

20 czerwca 2017

Hej Pernille
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at kunne hjælpe andre kvinder med sund behandling og pleje af kroppen.
mvh.
Inge Dorthe.

Oceniono na 4 z 5

Rigtigt fedt tiltag med lidt begynder-vanskeligheder

Produktet virker! I hvert fald for mig og ved regelmæssigt brug lige efter menstruation. Og der er så fedt at nogen tager kvinders "tystys-problemer" alvorligt.

Selve siden og markedsføringen bærer dog præg af at være en enmands-virksomhed uden den store tæft for pr, video- eller tekstredigering. (Hjemmesiden er vist blevet lidt pænere nu.)
At det er så lille et foretagende gør også, at leveringstiden er for lang - da jeg bestilte sendte de kun ud én gang om ugen! Hvis fragten så var gratis kunne man leve med dette, men det holder ikke i længden. Jeg valgte derfor første gang at bestille via en anden webshop, der så desværre ikke havde alle produkterne.

På den anden side virker Lady Balance som et firma drevet ud fra en personlig passion, og overordnet er jeg stor fan!

12 grudnia 2016

Hej Mette
Tusind tak for din anmeldelse.
Ja det har i mange år været en enmandsvirksomhed, og med fast arbejde ved siden af, med de udfordringer, det har givet.
Vi er dog glade for, at du er tilfreds med produktet, og håber du finder det hele lidt mere professionelt nu :-)
LadyBalance er vokset med tiden og man kan nu kontakte os i kundeservice 3 dage om ugen.
Varerne sendes nu også hurtigere ud, da der bliver pakket flere gange om ugen.
Håber du stadig er glad for produkterne.
Inge Dorthe

Oceniono na 4 z 5

Fint produkt, ingen mail beskæftigelse på køb.

Bestilling, betaling og levering gik; men undrede mig over, at jeg ikke fik en bekræftelses mail, fik ej heller respons, da jeg skrev.
Alt gik dog ellers problemfrit, varen er leveret diskret og er meget luksuslækker 👍
Jeg vil klart bruge Ladybalance igen.

30 czerwca 2016

Hej "mormor" :-)
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er med årene blevet klar over, at der er et behov for bedre kundeservice og rådgivning, end vi har kunnet tilbyde.
Det har vi heldigvis nu, og vi er glade for, at du var tilfreds med produktet, da du fik det.
Team Ladybalance

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej