Geweldig! Besteld via de fantastische website en supersnel bezorgd. Wat een feest die kerrie cashewnoten en gedroogde kokos ook de mango niet te versmaden. Dank Lady Hat
Reakcja na opinię
Lady Hat heeft fantastische noten en heerlijk gedroogd fruit om van te snacken. Vooral de cashewnoten met kerrie zijn bijzonder lekker!
Reakcja na opinię
Sinds kort werken wij samen met lady hat. Wij zijn enthousiast over de producten die wij hebben mogen ontvangen. De prijs kwaliteit is uitermate goed en veelzijdig. De eigenaar heeft ons ook tips gege... Zobacz więcej
Lady Hat is een gespecialiseerde webshop in hoogwaardige gedroogde vruchten en noten uit Vietnam. Wij combineren pure smaak met gezonde voordelen en bieden klanten gemak, kwaliteit en betrouwbare service.
Utrechtseweg 26, 3811 NB, Amersfoort, Holandia
Geweldige cashew noten (veel groter en smaakvoller ) en heerlijk gedroogd fruit.

Odpowiedź od Lady Hat
De producten zijn allen heerlijk en puur , vooral de gedroogde mango en kokos (snippers) zijn aan te raden. Van de hartige varianten zijn de cashewnoten met chili super lekker en de normaal gezouten cashewnoten.

Odpowiedź od Lady Hat
Alles top bij Ladyhat! Snelle service en de lekkerste cashewnoten en gedroogd fruit 😍

Odpowiedź od Lady Hat
Ik heb laatst het proefpakket besteld, daar zat de gedroogde mango in, en die was echt goed. Niet zo chemisch als uit de supermarkten. Een echte aanrader als zeg ik het zelf

Odpowiedź od Lady Hat
Goede producten die ik al herhaaldelijk heb besteld. De mango is mijn all time favorite😍😍 Ik raad ze aan bij iedereen in mijn persoonlijke kring maar ook bij mijn werk relaties!

Odpowiedź od Lady Hat
Ik heb laatst een zakje cashewnoten besteld. Het werd snel geleverd en de qualiteit was echt super. De smaken zijn mooi in balans. Heel goed te gebruiken op gerechtjes en als snack. Zeker aan te raden!!!

Geweldige smaak, geweldige service, heerlijk voor tussendoor! #1FAN

Odpowiedź od Lady Hat
So delicious and excellent service! A must try!!!
Mijn favoriete alternatief om wat gezonder te snacken!
De mango 🥭 is ontzettend goed van smaak en structuur. Zoveel lekkerder dan de gesuikerde van andere merken.
De cashewnoten met knoflook zijn onze favoriet thuis. Zéker een keer bestellen!!!
Lekker en genieten ,proberen is het zeker waard
Echt heerlijk, vooral de aardbeien 🍓
Heel verslavend.
Oh wat is dit heerlijk! Ik ga zeker vaker bestellen en niet alleen voor mijzelf, maar ook om cadeau te geven aan anderen, want iedereen moet dit proeven! 🥭 🍓🥥 😋
Prijs kwaliteit is erg goed en puur van smaak en bovendien veel lekkerder dan in de supermarkt
Alles is even lekker en veel ook origineel. Van het gedroogde fruit is de mango mijn favoriet, maar de andere soorten zijn ook heerlijk. De noten smaken geweldig en zijn vaak origineel gekruid. En de koffiebonen niet alleen heerlijk, een prettige bijkomstigheid is dat m’n apparaat niet zo vies en vet wordt. Wat mij betreft is alle een aanrader!
Wat een verwennerij!
Heel blij met de noten en gedroogd fruit bij mij in de winkel. Met een grote smile brengt Michael het naar mijn salon. Ben je opzoek naar een andere smaak explosie en toch gezond? Ga voor de fantastische producten van Lady Hat! Heel blij altijd met de leveringen en de gezelligheid!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.