Jeg giver 5 kæmpe stjerner til Laconcordia i Silkeborg. Jeg har været i et forløb hos Mevlyde og sikke en fantastisk oplevelse. Ikke nok med at behandlingerne jeg har prøvet er fantastisk, både Cryosk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har fået en del behandlinger fra nov. 25 til feb. 26, hos La Concordia Odense, Green Laser, NMS, Ultra Lipo og Les Spheres mod Cellulite. Jeg er godt tilfreds med resultatet, er blevet behandlet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har i mange år levet med stærke smerter, som begrænsede min mobilitet voldsomt. Med fibromyalgi og inflammation i sener og led kunne jeg kun gå 40–50 meter. Jeg startede NMS hos La Concordia for a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig skøn oplevelse fra start til slut. Jeg blev budt varmt velkommen af smilende og professionelt personale. 🧡 Selve behandlingen var over al forventning - og det var sjovt! Jeg kæmper ikke med... Zobacz więcej
Hos La Concordia tilbyder vi et bredt udvalg af skønheds & sundhedsbehandlinger Vi startede med Cryoterapi i vores medicinsk godkendte Cryosauna, og nu tilbyder vi en vifte af avancerede behandlinger, der arbejder med både skønhed og velvære 🌸 🌟 Cryoterapi (Cryosauna) Helkropsbehandling, der booster kroppen Forbrænd kalorier du oplever smertelindring og øget energi Cryo arbejder i muskler senere led og nerver. 🌟 CryoSkin-behandlinger Slankebehandling & Hudopstramning: Effektiv behandling mod uønsket fedt og slap hud. 100% naturligt facelift: Opstrammer hals og hage, reducerer fedt under hagen og giver en mere markeret kæbelinje. Reducerer fine linjer og rynker naturligt. 🌟 NNS (Neuro Muscular Stimulation) den stærkeste maskine på markedet, kun hos La Concordia. For mere muskelmasse og mindre fedt. Perfekt til dig, der ønsker at tone kroppen effektivt og komme hurtigt i topform, skånsom behandling Så du undgår overbelastning og lave skader 💪 🌟 Ultralipo med rødt lys og nærlys Stimulerer fedtforbrænding ved at arbejde direkte på fedtmembranerne. En moderne og skånsom metode til fedtreduktion. En behandling hvor vi både giver nyt liv til ansigtet, samtidig med vi kan arbejder på flere områder på kroppen 👏 🌟 Les Sphères – den nyeste teknologi fra Paris Reducerer cellulite, løfter og former kroppen og skaber fantastiske resultater for din hud og krop. 💜 Hvorfor vælge os? Vi har mange års erfaring i branchen 👌 Vi er specialister i avancerede behandlinger og tilbyder altid personlig rådgivning fra sundhedsfagligt personale. Vi er registreret hos Lægemiddelstyrelsen samt Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik La Concordia 💫
Malmøgade 2 kld., 2100, KØBENHAVN Ø, Dania
La Concordia Silkeborg.
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger!
Jeg har døjet med en sene i min venstre overarm i 15 år, når jeg har spillet håndbold. Jeg har prøvet alt, men intet har virket.
Efter blot 1 gang i kulden, har jeg ikke længere smerte i armen. Jeg har været afsted 2 gang nu, og sover bedre, og har mærkbart blødere hud.

Odpowiedź od Laconcordia
Hvor er jeg dog glad for at jeg tog mod til at gøre noget godt for mig selv😍😍😍 Havde aldrig drømt om at jeg, sååå hurtigt fik min energi tilbage på bare 2 gange behandlinger. Jeg har de sidste mange måneder været total drænet for energi. Kunne slæbe mig afsted på job, og når jeg endeligt fik fri, så var det direkte hjem på sofaen, fordi der intet energi var tilbage. Nu, ja nu bliver der dælme ordnet ting og sager herhjemme, så det ikke sidste gang jeg ligger vejen forbi den skønne maskine, og de sødeste piger i klinikken på hjallesevej i Odense🥰❤️🥰
La Concordia Østerbro har hjulpet mig efter blot 3 behandler med ledsmerter, angst, hovedpine.
Helt igennem fantastisk. Må ønske mig flere behandlinger i julegave🙏🏻

Jeg er kommet hos La Concordia i Silkeborg
Siden d.15.oktober . Behandlingerne har fjernet mine smerter i min lænd efter discopeolaps og det samme i min nakke .
Skøn oplevelse hvergang og det tager kun 3.min og få ladet kroppen op med positive energier. Jeg kan kun sige prøv det, hvem har ikke 3 minutter i deres travle hverdag 🌟

Odpowiedź od Laconcordia
Imødekommende personale, hyggelig atmosfære og ikke mindst en effektiv behandling 😊
Jeg kom til La Concordia Odense fordi jeg har en del løs/slap hud på min mave efter 2 graviditeter.
10 behandlinger har jeg nu fået og jeg kan helt bestemt se en forskel. Min hud er stadig slap, men den 'hænger' ikke så meget ved navlen som den gjorde før 👌
Derudover giver en tur i cryoen et dejligt energiboost❕
De varmeste anbefalinger herfra 🥰

Hej.
Personalet her i Odense er virkelige søde og ved virkelig hvad de taler om, når jeg stiller et spørgsmål.
Selve behandlingen er dejlig hurtig, og har efter 3 behandlinger givet min energi et boost. Følesen i kroppen når man er færdig er så fed.
Kan kun anbefale at prøve, det er ikke spild.

Odpowiedź od Laconcordia
Super skønt personale. Cryo har hjulpet mig med mine smerter i ankel og ryg. Helt klart anbefalingsværdigt 🤎

Odpowiedź od Laconcordia
Super oplevelse Kan anbefales til alle Der har små og store lidelser med kroppen

Odpowiedź od Laconcordia
Kan varmt anbefale La Concordia.
Super søde, og man føler sig hjemme i deres klinik.
Fantastisk oplevelse.

La Concordia Odense
Skøn klinik med fantastisk personale ❤️

Odpowiedź od Laconcordia
Kan varmt anbefale La Concordia. Har efter 5 behandlinger, mærket forbedringer på smerterne i mine knæ👍👍

Odpowiedź od Laconcordia
Klinik La Concordia - København.
Jeg begyndte på cryo behandlig, da jeg havde skinnebensbetændelse og øvelserne jeg havde fået af lægen, virkede ikke. Efter første behandling, kunne jeg sove om natten, uden smerter og efter 5 behandlinger, var jeg helt fri for skinnebensbetændelse. Cryosaunaen er registreret hos lægemiddelstyrelsen og klinikken er under patientsikkerheden, så man ved at der er ordnet forhold. Personalet er simpelthen nogle af de sødeste mennesker. Man bliver mødt med en ægte varme og interesse i, at man skal have det godt. Om det er at få styr på sine smerter eller om man kommer der bare for velværens skyld. Mine varmeste anbefaling.

LaConcordia Odense
Jeg kan på det varmeste anbefale LaConcordia i Odense og giver dem 5 stjerner. Man bliver altid taget godt imod og sørget for af det søde personale :-)
Jeg startede med at købe et 3-turs kort efter at have set en annonce på facebook. Dette var med henblik på at afhjælpe smerter pga. nedsunken forfod. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en forskel i foden. Så jeg købte dernæst et 10-turs kort og det kommer jeg til at gøre fremadrettet, for det er noget, der virker. Som bonus bliver huden også virkelig glat og blød og får det bare godt i kroppen :-) Jeg har altid døjet en del med hovedpine og spændinger i nakken, men efter at have været hos LaConcordia går der virkelig lang tid imellem, at jeg har hovedpine. Så helt klart de varmeste anbefalinger til at afprøve det :-)

Jeg giver La Concordia, alle de stjerner som findes! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg så en reklame med tilbud på 3 behandlinger hos La Concordia på SOME, jeg fik booket og afsted med mig! Jeg havde læst, at det mindsker cellulite, så jeg ville give det et forsøg! 🤞🏼🙏🏼
Da jeg ankommer til La Concordia Odense bliver jeg lidt nervøs for, om det er for tidligt at få disse behandlinger, da jeg er blev opereret i maven 3 mdr. forinden. (Så jeg er ejer af et kæmpe ar fra hofte til hofte) 🤯🤯
Aller sødeste Melissa fortalte mig, at det var helt perfekt at starte nu, da disse cryo behandlinger hjælper med, reducerer samt mindske ar!
- der blev jeg endnu mere solgt! 🥰
Nu har jeg fået omkring 12 behandler, og jeg er SÅ overrasket over alt det, som jeg får ud af blot 3 min. i maskinen, som er helt okay at være i. (Faktisk får man det vildeste kick og masser af energi, jeg har endnu ikke set en eneste af de andre kunder, som IKKE smiler når de træder ud af maskinen, det er da fantastisk) 😄
Jeg oplever, at mit cellulitis er blevet mindre, mine strækmærker på maven efter 2 graviditeter er mindsket. 🙌🏼🙏🏼
Mit ar begynder at blive mere og mere hvidt / usynligt.
Udover ovenstående, så er jeg altid i så godt humør og har masser af energi når jeg forlader klinikken.
Jeg ELSKER at komme til La Concordia- Odense fordi her bliver man mødt med åbne armen og store smil af de sødeste, rareste og mest kompetente piger, som yder den bedste service I kan forstille jer. 🌸
Melissa og Natascha får mig til, at føle mig helt hjemme i klinikken, de er bare så søde 🤩
Jeg synes, at det er en fornøjelse vi (kunder og personale) tale på kryds og tværs imellem
behandlingerne.
Bedste og varmeste anbefalinger herfra
- Stine
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
La concordia Odense
Jeg startet i juni 2021 med cryo behandling for en bindevæv sygdom og gigt jeg har været alt igennem med medicin smerte klinik mm (kronisk) rigtig mange smerter hver dag
De første 2 mdr intens behandling 3 - 4 gange om ugen og sikke en forskel jeg kan næsten undvære mine piller og har fået min lives kvalitet tilbage 🥰
Nu tager jeg 2 gange om ugen
TAK til alle de søde piger ved la concordia odense de behandler alle deres kunder unik
Bonus info
Min store søn led af psoriasis i hovedebund ryg og mave har prøvet alt med creme mm efter 12 behandlinger er det helt væk nu tager han 1 gang hver 14 dag og det er ikke kommet tilbage
Jeg kan kun varmt anbefale cryoterapi
Vh Pernille
Som eliteudøver i ridebanespringning er jeg bare så glad for, at jeg fandt cryo sauna ved la concordia til mine mange gamle som nye skader. Inflammationen i højre skulder er forsvundet, takkk.
Tak til det professionelle personale som altid rådgiver. Jeg føler mig tryg ved at komme ved jer.
Et kæmpe plus er den energi og glæde, som jeg føler efter. Den smitter af på både heste og kunder i min virksomhed. Og et kæmpe plus at få strammet op på appelsinhuden.
Og så elsker jeg, at det kun tager 3minutter i min travle uge.
Bare tak 😙klart 5 stjerner fra mig

Odpowiedź od Laconcordia
La Concordia Silkeborg - TAK....!
Tusinde tak for en helt fantastisk oplevelse :-)
Jeg kom til La Concordia i Silkeborg, da jeg døjer rigtig meget med hovedpine og smerter i nakken pga. facetlåsninger og jeg har for første gang i 2 år ikke hovedpine og det er efter kun 2 behandlinger.
Det er en meget pæn butik man træder ind i og det er soleklart, at det er personale med stor passion for denne behandingsform og som kun taler af egne erfaringer.
Igen tusinde tak - jeg vil anbefale Jer til alle og jeg kommer helt sikkert igen :-)
Med venlig hilsen Louise

Odpowiedź od Laconcordia
Tak for fantastisk service i Silkeborg.
Selv med stærke smerter i knæ og ankel er det muligt at få behandling. Jeg kommer helt sikkert igen..
Jeg har lidt af slidgigt i flere år og blevet opereret i håndledet, efter jeg er begyndt med cryo ,har det gjordt at jeg ik har de slemme smerter som min gigt normalt giver mig ,og jeg tager stort set ik tager min smertestillende medicin mere og så har jeg desuden tabt mig næsten 10 kg , fra jeg startede til nu. I dag kommer jeg ca hver 14 dag for at holde det vedlige . Tusind tak for den dejlige behandling og altid smilende og professionelle personale 😊
Jeg var hos Melissa og pigerne i Odense i dag. Så hyggeligt. Det virker bare mod appelsinhud. Det bliver min “treat” inden jeg skal i bikini. Lotte
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.