Oceniono na 5 z 5

Jeg giver 5 kæmpe stjerner til Laconcordia i Silkeborg. Jeg har været i et forløb hos Mevlyde og sikke en fantastisk oplevelse. Ikke nok med at behandlingerne jeg har prøvet er fantastisk, både Cryosk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået en del behandlinger fra nov. 25 til feb. 26, hos La Concordia Odense, Green Laser, NMS, Ultra Lipo og Les Spheres mod Cellulite. Jeg er godt tilfreds med resultatet, er blevet behandlet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i mange år levet med stærke smerter, som begrænsede min mobilitet voldsomt. Med fibromyalgi og inflammation i sener og led kunne jeg kun gå 40–50 meter. Jeg startede NMS hos La Concordia for a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig skøn oplevelse fra start til slut. Jeg blev budt varmt velkommen af smilende og professionelt personale. 🧡 Selve behandlingen var over al forventning - og det var sjovt! Jeg kæmper ikke med... Zobacz więcej

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Hos La Concordia tilbyder vi et bredt udvalg af skønheds & sundhedsbehandlinger Vi startede med Cryoterapi i vores medicinsk godkendte Cryosauna, og nu tilbyder vi en vifte af avancerede behandlinger, der arbejder med både skønhed og velvære 🌸 🌟 Cryoterapi (Cryosauna) Helkropsbehandling, der booster kroppen Forbrænd kalorier du oplever smertelindring og øget energi Cryo arbejder i muskler senere led og nerver. 🌟 CryoSkin-behandlinger Slankebehandling & Hudopstramning: Effektiv behandling mod uønsket fedt og slap hud. 100% naturligt facelift: Opstrammer hals og hage, reducerer fedt under hagen og giver en mere markeret kæbelinje. Reducerer fine linjer og rynker naturligt. 🌟 NNS (Neuro Muscular Stimulation) den stærkeste maskine på markedet, kun hos La Concordia. For mere muskelmasse og mindre fedt. Perfekt til dig, der ønsker at tone kroppen effektivt og komme hurtigt i topform, skånsom behandling Så du undgår overbelastning og lave skader 💪 🌟 Ultralipo med rødt lys og nærlys Stimulerer fedtforbrænding ved at arbejde direkte på fedtmembranerne. En moderne og skånsom metode til fedtreduktion. En behandling hvor vi både giver nyt liv til ansigtet, samtidig med vi kan arbejder på flere områder på kroppen 👏 🌟 Les Sphères – den nyeste teknologi fra Paris Reducerer cellulite, løfter og former kroppen og skaber fantastiske resultater for din hud og krop. 💜 Hvorfor vælge os? Vi har mange års erfaring i branchen 👌 Vi er specialister i avancerede behandlinger og tilbyder altid personlig rådgivning fra sundhedsfagligt personale. Vi er registreret hos Lægemiddelstyrelsen samt Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik La Concordia 💫

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 4 z 5

Jeg har fået 12 behandling over 3…

Jeg har fået 12 behandling over 3 måneder som har været cryo behandler koldgrader og varmegrader der dræber fedt celler over tid på maven .
sammen med Nms behandler som er neuromuscular de har gjort jeg har tabt ca 8 cm på maven . Cryo behandlinger er lige som træning 1 gang er ca 4 timer træning , jeg har især mærket det på min ryg mine inderlår og mave . Det er nok en behandling jeg vil blive ved med . Jeg føler mig stærkere ind før . Alle skulle prøve det . Det er skøn livskvalitet at give sig selv .

10 czerwca 2024

Ny cryo behandling.

Har fået deres nye cryo behandling på hals og hage, på 5 behandlinger er der røget 2.5 cm. Derudover er der god service og søde medarbejdere.

5 marca 2024

Kære Maria
Nøjjj hvor er vi glad for at læse din anmeldelse på din behandling med vores nye CryoSkin hals & Hage behandling.
Vi håber snart at se dig igen

Oceniono na 5 z 5

Har bøvlet lidt med nogle små smerter i…

Har bøvlet lidt med nogle små smerter i et knæ, og fik en tur i cryo lige op til et cross løb, det hjalp med det samme og smerterne var væk🤩 havde aldrig prøvet cryo før, men er imponeret, helt sikkert ikke sidste gang🙏🏼

29 stycznia 2024

Kære Marcus
Tusind tak for din positive feedback efter Cryobehandling, vi håber du snart kommer på besøg igen

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået 2 cryoskin behandlinger i…

Jeg har fået 2 cryoskin behandlinger i København for min dobbelthage. Og jeg må bare sige wauw, tænk at man på så kort tid kan se resultater. Jeg har fået lavet behandlinger andre steder tidligere uden synligt resultat. Derfor er jeg meget tilfreds med mit resultat!! Derudover har klinikken meget hyggelig atmosfære og super hyggelige medarbejdere 🫶🏻 kæmpe anbefaling!

30 stycznia 2024

Super prof 😃god service 😀det virker😀

Efter en fald ulykke har jeg haft stor glæde af Cryo behandling - det har hjulpet meget.
Derudover er der i Odense klinikken så god service og professionalisme - 3 hele minutter , som er det alle undersøgelser peger på - er det der skal til for at det virker.
Man kan få 2 min andre steder og billigere det virker bare ikke- 🙈
Så jeg vil gerne betale den rigtige pris for den rigtige behandling .

27 stycznia 2024

Er startet i La Concordia Odense

Er startet i La Concordia Odense. Altid venligt personale. Man bliver taget godt imod. Har fået 6 behandlinger i cryosauna. Min søvn er blevet mærkbart bedre, og mine hedeture stort set forsvundet

27 stycznia 2024

Kære Anne
Mange tak for du har taget dig tid til at skrive en anmeldse om din Cryobehandling hos os, vi er glade for at læse at din søvn og hedeture er blevet mærkant bedre.
Vi glæder os til snart at byde dig velkommen igen.

NMS Træning

EMS har i de sidste år været en fast del af min trænings rutine for at opbygge muskelmasse og booste min forbrænding hvilket for mig har været essentielt for at holde min krop sund og rask. Da jeg hørte om La Concordia’s nye NMS maskine var jeg ikke i tvivl om at det stod øverste på min liste over træningsformer der skulle afprøves. Efter bare en enkelt session NMS hos La Concordia var jeg blæst bagover - NMS maskinen arbejder væsentligt dybere ind i de enkelte muskelgrupper sammenlignet med EMS og dermed giver synlige resultater hurtigere derudover har det øget min daglige forbrænding markant. Jeg har i mange år døjet med forskellige former for overbelastnings skader i forbindelse med min træning men med NMS undgår jeg skader da træningen er meget skånsom og hverken belaster led eller sener, jeg mærker dog stadig den “gode” ømhed efter NMS og er derfor heller ikke i tvivl om at min krop er på arbejde. Hos La Concordia er man under hele behandlingen sammen med deres dygtige sundhedsfaglige personale hvilket er med til at gøre oplevelsen både tryg og professionel. Jeg kan varmt anbefale NMS til alle der drømmer tonede muskler og øget forbrænding uden at skulle bekymre sig om skader eller uendelig mange timer i fitness.
Bh Sophie J. ♥️

29 grudnia 2023

Kære Sophie.
Tusind tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på, det er vigtig for os at give en god og tryg oplevelse, dejligt at læse det er lykkes. Vi er også meget taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive om vores nye behandling NMS - Håber vi ses snart igen.

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse og resultat allerede

Jeg har valgt, at prøve den nye CryoSkin Révolution til behandling af dobbelthage, da den har været svær, at komme af med på andre måder. Jeg har nu fået to behandlinger og har tabt 0,5 cm per behandling. Jeg er så spændt på slutresultatet 😀

Behandlingen gør hverken ondt eller er ubehagelig og tager under en halv time, at udføre.

Klinikken er super hyggelig og al personalet er meget venlige og behagelige.

Jeg kan kun anbefale La Concordia 😊

4 stycznia 2024

La Concordia Slangerup

La Concordia Slangerup
Mødte lidt skeptisk op - men med åbent sind - og hold da op - sover nu igennem om natten (tidligere oppe og gå flere gange for at "låse" min ryg op) - og ingen smerter mere ved flere timers linedance
Kan varmt anbefales - og sikken en energi man får :-)
Og så føler man sig varmt velkommen hos Carina - prøv det

11 października 2023

Kære Jeanette.
Skønt at læse din postive tilbagemelding på din behandling :-) Vi takker mange gange for du vil dele din oplevelse hos os og nu er du klar til en ny omgang linedance :-)

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk smertelindren i knæ og skulder med god effekt allerede efter 4 behandlinger

Fantastisk smertelindren i knæ og skulder på blot 8 behandlinger.
I maj 2021 snublede jeg og vred om i mit knæ. I forløb med store smerter fik jeg samtidig konstateret slidgigt, og jeg har været meget begrænset i min hverdag og blot lidt aktivitet har udløst høj smerte i knæet. Efter blot 4 behandlinger i cryo-sauna fik jeg markant fald i knæ-smerter og efter 8 behandlinger er der nærmest ingen smerter ved almindelig brug af knæet.
Da jeg i september fik akut frossen skulder med fuldstændig låst arm og stærke smerter, bookede jeg 3 Cryo-behandling pr uge med god forbedring fra gang til gang. Især på smerter, men nu også på bevægelighed. Trods Lægens dom var hård og lød på mindst 1/2 år, hvis jeg var heldig. Cryobehandlingerne har haft nærmest mirakuløs effekt, og jeg er kommet hurtigt ud af morfin og har trods alle forudsigelser gradvist fået mere og mere bevægelses-frihed i armen.
Jeg kan kun give La Concordia de bedste anbefalinger - deres behandlinger er hurtigt overstået og med god effekt. Samtidig er personalet de sødeste, og de er super gode til at vejlede
Så hermed de bedste anbefalinger fra mig.
Tina Fonseca

9 października 2023

Kæreste Tina.
Jeg får helt gåsehud af at læse alt det du har måtte gå igennem, hvor er jeg glad for, du har lyst til at dele din oplevelse og beskrive dit forløb hos hos 💖. Jeg vil personligt vidergive din flotte anmeldse til vores pigeteam, som hver dag gør deres bedste for at give alle en god vejledning og service 💖

Vi glæder os til snart at se dig igen

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i nogle år haft problemer med…

Jeg har i nogle år haft problemer med min lænd og ben pga diskoprolabs og bensmerter da den har trykket på mine nervebaner. Og på bare en behandling er jeg gået fra 15 smertestillende piller om dagen til kun 5 smertestillende piller om dagen ❤️ jeg glæder mig allerede til min næste tid hos jer ❤️ kan kun sige prøv det, det er alle pengene værd 🥰

2 września 2023

Kære Søs 🥰
WAUW hvor er det dejligt at læse din flotte anmeldelse. Vi er utrolig glade for at læse CRYO har hjulpet dig med diskusprolapser og smerter i benene. 🥰 Fantastisk du har kunne nedtrappe dit medicinforbrug fra 15 piller til 5 👏👏
Du kan tro vi sætter stor pris på du deler din oplevelse med os.

Vi håber snart at se dig 🤩

La Concordia ♥️

Oceniono na 5 z 5

Jeg har de seneste 10år haft tre…

Jeg har de seneste 10år haft tre diskusprolaps og spinalstenose, og var derfor vant til daglige smerter.
I mit forsøg på smertelindringer, har jeg prøvet en masse andre former får behandling, intet har virket lige som godt som cryo.
Efter godt fem behandlinger med cryosauna lettede smerterne, og her efter ca 10 behandlinger er jeg stort set smertefri, og al bevægelse er blevet så meget lettere.
Udover smerte lindring går jeg altid fra cryosauna med fornyet energi og godt humør.

Peter Gantzler. Frederiksberg.

17 sierpnia 2023

Kære Peter
Tusind tak for du vil dele din oplevelse med os ❤️
Det må have været et mareridt for dig at skulle leve med daglige smerter grundet din diskusprolaps og spinalstenose igennem 10 år 🥺
Du kan tro det varmede vores Cryohjerte at læse din anmeldelse, vi er utrolig glade for at vi har kunne hjælpe dig 🙏

Det er os en stor fornøjelse når du kommer forbi klinikken

Oceniono na 5 z 5

Jeg troede ikke helt på det...

Jeg var skeptisk, men det gik hurtigt over - Efter blot 4 behandlinger var jeg ude og løbe en tur - det har ikke været muligt i snart 4 år pga. knæsmerter.

Bonus er, at huden på mine lår bliver glattere og blødere for hver eneste behandling.

Det er SÅ skønt at komme i klinikken. Verdens sødeste personale, der altid tager godt imod én. Kæmpe anbefaling fra mig!

/Lene

1 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg startede hos La Concordia i Odense…

Jeg startede hos La Concordia i Odense den 7. juni 2023 efter at være blevet anbefalet behandlingen gennem andre, idet jeg siden 2020 har haft tendens til stress, som har givet mig en del søvnbesvær med i rygsækken. Jeg har gennemsnitligt sovet ca. 4 timer om natten de sidste 3 år. Jeg fik samtidig at vide, at behandlingerne kunne afhjælpe bla. min meget svære bækkenløsning (5 fødsler) samt cellulitis, som jeg ligesom mange andre kvinder har en del af spredt ud over baller, lår og mave

Allerede efter 1. behandling fik jeg den bedste nattesøvn i ualmindelige tider - Jeg sov 8 timer i streg, så jeg vågnede frisk og veludhvilet for første gang længe... Energiniveauet steg markant - FANTASTISK.

Jeg fik mere blod på tanden og så frem til næste behandling og var spændt på, hvad behandlingerne ellers kunne gøre for mig.

Efter 4. behandling bemærkede jeg en mærkbar forandring i mit bækken og skulderparti - Jeg var ikke længere generet af konstante smerter, når jeg stod op om morgenen. Jeg er begyndt at kunne stå op en hel dag og arbejde på kontoret.... og endnu bedre min cellulitis forsvinder mere og mere for hver gang, at jeg får en behandling... ENDNU MERE FANTASTISK!

Overall experience er positiv hele vejen rundt. Jeg har fået meget mere energi, at jeg nærmest sprudler. Jeg sover markant bedre om natten (min. 8 timer) og den ømhed jeg mærker i kroppen er naturlig træthed og ikke længere smerter på grund af skavanker - Min hud er blevet strammet op og er blevet dejlig blød at røre ved - Den sidste ting, som jeg simpelthen også bliver nødt til at nævne er min vægt - På 14 dage tabte jeg 6 kilo - Kan det blive meget bedre!?!

Og et endnu større plus er jo så lige verdens sødeste personale, som er rigtig gode til at sørge for, at man føler sig godt tilpas og får den allerbedste behandling og vejledning under hele forløbet.

Tak for jer - Jeg har fået boostet min livskvalitet og er blevet en helt ny kvinde ;)

24 czerwca 2023

1000 Tak Nina ❤️
Det er med STOR glæde vi læse din positive feedback

Det betyder meget for os at du bar brugt tid på at skrive om dit forløb samt dine flotte resultater det er virkelig fantastisk hvor hurtig Cryobehandling har kunne hjælpe dig med dine søvnproblemer, vægttab, opstramning af hud - appelsinhud m.m. 😀
Hos La Concordia gør vi os meget umage for at yde den bedste service og rådgivning 🙏 hvorfor det varmer vores hjerter at læse det lykkes

Vi ser frem til snart at byde dig velkommen, igen og ønsker dig en skøn dag .
Dorte Team Odense ❤️

Oceniono na 5 z 5

Dæmpet smerter og pænere hud

På facebook så jeg en annonce fra LaConcordia, om en der havde haft mange smerter og var blevet afhjulpet med cryobehandling.
Det gjorde mig nysgerrig, da jeg i mange år har været udfordret med smerter i mine knæ. Meget ofte gik jeg på stive ben, fordi jeg havde inflammation i mine knæ. Jeg er opereret flere gange i mine knæ, og var inde i en ond cirkel, fordi træning gjorde at jeg fik mere ond, og samtidig er det noget af det der skal til for at fjerne inflammationen.
Da jeg startede, fik jeg at vide, at jeg nok skulle regne med 6-8 behandlinger når det var smerter, men at det var meget forskelligt fra person til person.
Den dag jeg startede, var jeg meget udfordret, da jeg på mit arbejde havde lavet noget der gjorde at mine knæ var meget udfordret. Derfor kunne jeg allerede efter første gang mærke en forskel. Mine knæ var meget mere bevægelige. Samtidig boblede jeg efter behandlingen. Behandlingen styrkede også min lykkefølelse.
De første 14 dage fik jeg 6 behandlinger med 2-3 dages mellemrum. Og derefter gik jeg op på en uge mellem behandlingerne.
For mig har det gjort en stor forskel. Jeg er blevet mere bevægelig og aktiv, efter at jeg er startet med cryobehandling, fordi jeg har fået dæmpet smerterne i mine ben. Det gør mig mere modig til igen at udfordre mig selv med træning. Fordi jeg udfordrer mig selv, provokerer jeg også min krop og derfor bliver jeg ved med at få behandling 1 gang om ugen. Det hjælper mig meget. Jeg har p.t. fået 15 behandlinger.
Hvis jeg kigger tilbage på de sidste 2 måneder, så kan jeg også mærke at jeg er blevet mere smidig, uden at have trænet smidighed. Det er som om min hud, bindevæv og sener er blevet mere smidige.
Min hud er blevet pænere.
Der er en god afslappende stemning i klinikken. Personalet er gode til at følge med i min udvikling og spørger nysgerrigt til hvad der sker med mig. Nogle gange har jeg brug for, at de snakker med mig i de 3 minutter en behandling tager og andre gange kan jeg bare nyde, at stå i kulden og modtage behandlingen.

17 maja 2023

Kæreste Sanne.
WAUW 😀 hvor er det fantastisk at læse din flotte anmeldelse, tak for du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Du kan tro, det varmer vores hjerte at læse hvor stor glæde du har haft af dit Cryoforløb hos hos 🥰
Vi glæder os allerede til snart at se dig igen og ønsker dig en dejlig solrig dag.

La Concordia 💕

KUN 2 behandlinger med cryo

Efter blot 2 behandlinger med fullbody Cryo frys, er min psoriasis på min albue og ankel næsten forsvundet. Det er nogle helt fantastisk resultater!
Og et virkelig sødt og kompetent personale. La Concordia kan varmt anbefales.
❄️❄️❄️❄️❄️❄️

15 maja 2023

Optimal restitution for atleter

Jeg har efterhånden gået hos concordia i et års tid - og med rigtig gode resultater. Jeg dyrker taekwondo og har brugt cryo som restitution i mellem mine træningspas og oven på hårde uger. Det har gavnet mig utroligt meget og kan klart anbefales til alle der ønsker at fremme deres restitution 😊

15 maja 2023

Kære Tobias
Stor tak for du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse hos os 🙂 det skal du vide vi, sætter stor pris på.
Når vi læser din anmeldelse giver det mening at gå på arbejde :-)
Vi glæder os til snart at se dig igen
La Concordia 😊

La Concordia Odense og Kbh

Jeg har nu kommet hos la concordia i Odense i 6 måneder, og jeg var lidt skeptisk i starten, men blev allerede efter 3 gang VILDT overrasket 😍
Jeg sover bedre om natten, jeg havde i mange år spist sovepiller for at kunne sove, det gør jeg ikke mere, jeg er mindre stresset, min appelsinhud er næsten helt væk og mit humør er meget bedre 😍

Mine behandlinger er naturligvis en del af min sunde livsstil - men er super skønt supplement til en fantastisk følelse i hverdagen 😍 jeg kommer 1-2 gange om ugen.

Ydermere glæder jeg mig til de får den til ansigtet i Odense, jeg har prøvet den i København - og det var fantastisk. Så jeg er den første kunde når den kommer i Odense 😍😍

Tak for jer😍

9 maja 2023

Tusind tak Jozee
Vi er bare så glade for at læse din flotte anmeldelse, det er FANTASTISK at læse du allerede kunne mærke en forskel efter 3 behandlinger 😍 Tak for du vil dele dit flotte resultat med os. Ja, vores nye ansigt behandling Cryo Face Glow er blevet meget populær i København, vi håber det bliver muligt at få behandlingen til Odense 😍
Team La Concordia ❤

La Concordia Odense

La Concordia Odense, Cryoterapi, der gør en glad allerede når man træder ind af døren, for man bliver modtaget af et altid smilende ansigt, godt humør og en god snak. Et kompetent personale der har styr på tingene. Efter jeg er begyndt på Cryo behandling føler jeg at jeg har fået noget af mit gamle liv tilbage, jeg får det super godt efter en cryo behandling, både fysisk og psykisk. Mine smerter er betydeligt reduceret og efter endt behandling føles det som hele kroppen fyldes med ny energi. Jeg har generelt bare fået mere velvære.

22 marca 2023

Wow Connie 👏
Hvor er det fantastisk at læse din positiv feedback 🙏 Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Det sætter vi virkelig STOR pris på.🤗 Dejligt at du har haft en rigtig god oplevelse, samt at læse om hvordan Cryoterapi har kunne hjælpe dig både fysisk og psykisk.

Vi glæder os, til at se dig snart igen ❤️
De bedste hilsner Dorte klinikchef Odense

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej