Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dé lease partij om de beste deal voor jouw nieuwe bedrijfsauto te krijgen. Van personen auto tot bedrijfsauto: jouw lease is geregeld in een klik! 🚗 💨
Dane kontaktowe
Computerweg 7, 3542DP, Utrecht, Holandia
- +31 85 744 4710
- hallo@lachendgeregeld.nl
- lachendgeregeld.nl
Gelukkig nieuwjaar 🫡
Ze hebben me enorm goed geholpen met de…
Ze hebben me enorm goed geholpen met de juiste auto aan te schaffen en mee te denken hoe het financiëel allemaal mogelijk gemaakt kon worden al op al een super fijn contact en goed geholpen en ontzettend blij met de auto
Prettig en nuttig contact
Ik dacht aanvankelijk dat het niet zou lukken, maar doordat Jona hielp met zoeken, rijden wij nu in een fijne auto! Was een prettig en nuttig contact aan de telefoon!
Mijn ervaring
Mijn ervaring, professionele hulp van de heer Jona goede communicatie duidelijkheid in uitleg en zeer behulpzaam in het zoeken naar oplossingen.
Ik zou zeggen zoek niet verder.
Vriendelijke groet,
Een zeer tevreden klant , Steven
Jona heeft mij goed geholpen en bood…
Jona heeft mij goed geholpen en bood mij de beste rente van de 4 partijen waar ik een offerte heb aangevraagd. Top!
Jona heeft me heel erg goed geholpen en…
Jona heeft me heel erg goed geholpen en alles uit de kast gehaald om zo snel en goed mogelijk een deal te sluiten. Ik ben zelf pas begonnen als zzp'er en dan is het extra moeilijk om een goede deal te krijgen. Bij lachend lease is het gelukt. Zeker een aanrader. En mijn dank aan Jona.
Snelle koppeling
Snelle koppeling. Zeer goed Geen gedoe. En zeer snel. Top

Odpowiedź od Lachendlease.nl
Ik heb heel prettig contact gehad met…
Ik heb heel prettig contact gehad met Jona. Communicatie verliep soepel, afspraken werden netjes nagekomen en alles is zeer professioneel verlopen. Daarnaast was het ook gewoon erg fijn en persoonlijk samenwerken. Ik ben erg tevreden en zou Jona zeker aanraden!

Geen fratsen dat scheelt
Vriendelijk - meedenkend - super snel afgehandeld !
3 vliegen in één klap

Goed geregeld
Ze zijn vakkundig bekwaam behulpzaam
Zelfs in het weekend
Vriendelijke mensen
We zijn zeer goed geholpen
Zeker een aanrader

Odpowiedź od Lachendlease.nl
Jona heeft mij heel goed geholpen,ben…
Jona heeft mij heel goed geholpen,ben echt super blij met mijn auto…ben erg tevreden

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.