Lablorh is a cutting-edge assistance tech company specialising in phone repair services. Committed to providing high-quality solutions, Lablorh offers a range of services that include screen replacements, battery swaps, and software troubleshooting for various smartphone brands. With a focus on customer satisfaction, their knowledgeable technicians ensure quick and reliable repairs, often completing them on the same day. In addition to its repair services, Lablorh operates a retail shop featuring a curated selection of phone accessories, parts, and gadgets. Their friendly staff is always ready to assist customers in finding the right products to enhance their mobile devices. Whether you're experiencing technical issues or looking to upgrade your phone accessories, Lablorh is your go-to destination for all things mobile.
LEIRIA, Portugalia
- +351 912 130 868
- contato@lablorh.pt
- lablorh.pt
Tive uma excelente experiência
Tive uma excelente experiência com esta assistência técnica! O atendimento foi rápido, profissional e muito atencioso. Explicaram claramente o problema e apresentaram a melhor solução, sem tentar empurrar custos desnecessários. O serviço foi concluído dentro do prazo combinado e o equipamento ficou a funcionar perfeitamente. Recomendo a todos que procuram um serviço de confiança e qualidade!
O telemóvel ficou impecável e o…
O telemóvel ficou impecável e o atendimento também e tudo num preço razoável
O Senhor que me atendeu foi muito…
O Senhor que me atendeu foi muito gentil e pediu me um preço muito barato para me arranjar o controle