Heel snelle levering en uitstekende contact met de klantenservice. Ik vind het ook een heel slimme idee, dat je een monster mag kiezen zo leer je ook andere producten kennen en voorkomt de retourneri... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Ik had van mijn vriendin een paar proefmonsters gekregen. Natuurlijk na aanleiding van alle social media reclame was ik toch wel een beetje nieuwsgierig geworden en was ik het gaan gebruiken nou ik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik hou van de AHA-peel, die geeft mijn huid zo’n gezonde glow. Ik gebruikte sinds vorige zomer al “Glow getter” en elke keer dat ik deze aanheb, spreken mensen mij aan over mijn glow. Recent gebruik i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In korte tijd heb ik diverse producten aangeschaft om een wissel te maken van mijn andere (lees ‘vorige’) favoriete merk. Wát een verschil…. Ik ben er zó ontzettend blij mee! Van een schilferende huid... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hendrik Jacobszstraat 3H, 1075 PA, Amsterdam, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
De producten van Labareau zijn zo fijn en het bestellen via de webshop gaat altijd goed. Snelle levering. Ik ben fan!

Odpowiedź od Labareau
Mijn huid voelde bijna direct strakker en had ook meer kleur en een mooie glans!

Odpowiedź od Labareau
Al paar jaar ben ik een zeer tevreden klant. En wanneer er iets mis gaat met de verzending helpen ze direct mee. Ik beveel iedereen Labareau aan 🍀💚

Odpowiedź od Labareau
Dit bedrijf levert een ongelofelijk goed product! Ik geloofde nooit in de onderscheidende werking van duurdere crèmes. Tot ik bij een netwerkbijeenkomst bij Bloy in Eindhoven een proefpakket van Labareau kreeg. Wat ziet mijn huid er goed uit. Krijg alleen maar complimenten. Zelfs een rood vlekje in mijn gezicht is bijna helemaal weg. Wauw! Wat ben ik blij met de crèmes.

Odpowiedź od Labareau
Snelle levering mooie producten en zelf proefjes mogen uitzoeken.

Odpowiedź od Labareau
Mooie producten die doen wat ze beloven. Zelf erg fan van The Rich Cream, de Tonic en de AHA Peel. De combinatie is geweldig.

Odpowiedź od Labareau
Prachtig product, met direct resultaat. Makkelijk bestellen en snelle levering.

Odpowiedź od Labareau
Fijne skincare! Doet echt wat ze beloven! En een fantastische glow!!

Odpowiedź od Labareau
Ben helemaal weg van de producten en doen ook zijn werk

Odpowiedź od Labareau
Ik heb t product aangeschaft na een work shop in een beautysalon
Deze was helder en ik had vertrouwen in de wrkzaamheid

Odpowiedź od Labareau
Ik gebruik al enige tijd volume, rich cream en aha peeling. De crèmes en peeling zijn hydraterend voor je huid en je huid voelt zachtjes aan met een glow. De beschrijving per product belooft veel, wat het helaas niet waarmaakt namelijk geen zichtbare verzachting van diepe lijnen, vermindering van kraaienpootjes, herstel van natuurlijke stevigheid, vernieuwde jeugdige veerkracht en vermindering van ouderdomsvlekjes. Ik had goede hoop, maar na maanden smeren zie ik helaas geen enkele huidsverbetering.

Odpowiedź od Labareau
Het product is fantastisch.
De levertijd duurt te lang. 10 a 14 dagen.
Gaat bij andere organisaties veel vlugger.
Laatste bestelling 30 ml day crème
Ipv de aanbieding bij ongeveer € 148.- een tubetje van 15 ml, kreeg ik 2 monster tubetjes van 5 ml.

Odpowiedź od Labareau
Mijn pakket was niet geleverd door DHL, toen ik dit aangaf bij Labareau hebben zonder enige twijfel mij gelijk een nieuwe crème toegestuurd. Wat een goed bedrijf en product. Ik blijf zeker bestellen :)

Odpowiedź od Labareau
Fijne actie om zo kennis te maken met labareau ben pas 1 week bezig maar ik zie goed dat de cremes verschil maken met mijn huid dus we smeren nog een aantal weken door en kan dan kijken als we een grote fayverpakking gaan kopen maar dat denk ik wel ik ga maar weer sparen en hopen op een november actie 🥰 blackfriday!!!!

Odpowiedź od Labareau
Prima product voor het gezicht.
Als het product op is, zie je duidelijk dat mn gezicht minder glad en stevig is. Het is jammer dat de producten best duur zijn. Ik gebruik The Night Formula 30 ml en doe daar bijna 3 maanden mee.

Odpowiedź od Labareau
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.