Sehr freundliche und kompetente Mitarbeiter. War mit einem nicht mehr funktiontüchtigen Niu Akku vorstellig. Nicht nur das Akkupak, sondern auch die Steuerplatine wurden ersetzt. Der Akku ist wied... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reparatie was prima maar wat duurde het lang. De accu was eerst niet aangekomen. Bleek zoek geraakt. Zouden een vervangende laten repareren en toesturen. Na 7 weken komt hij aan en warempel is het wel... Zobacz więcej
Op zich een prima ervaring en we hebben een werkende accu. De verwerkingstijd is echter wel vele malen hoger dan de aangegeven 10 dagen. Hou ongeveer rekening met 1,5 maand. Daarnaast werken bepaalde... Zobacz więcej
Volgende keer weer, ook al hoop ik dat een reparatie lang op zich laat wachten. Ze hebben mijn Flyer fietsaccu een tweede leven gegeven nadat ik hem lang had verwaarloosd.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
KWS Seuren is gespecialiseerd in het repareren, reviseren en testen van fietsaccu’s, scooteraccu’s en andere lithium-ion batterijen. Wij geloven dat een accu niet direct vervangen hoeft te worden wanneer deze minder presteert of uitvalt. In veel gevallen is reparatie of revisie mogelijk – duurzaam én voordeliger dan een nieuwe accu kopen. Wij werken dagelijks aan accu’s van onder andere Bosch, Shimano, Sparta, Gazelle, Bafang, Specialized, Stromer, Qwic en vele andere merken. Elke accu die bij ons binnenkomt ondergaat eerst een uitgebreide begintest. Hierbij controleren wij het cellenpakket, de elektronica (BMS), laadpoort, zekeringen en communicatie met de fiets. Op basis daarvan adviseren wij eerlijk of reparatie, revisie of vervanging de beste oplossing is. Wat ons onderscheidt is onze technische kennis en eigen ontwikkeling. Voor specifieke accutypes ontwerpen wij zelf printplaten en elektronische oplossingen wanneer originele onderdelen niet meer leverbaar zijn. Zo maken wij revisie mogelijk waar anderen afhaken. Naast kwaliteit staat transparante communicatie centraal. Klanten ontvangen duidelijke informatie over kosten, mogelijkheden en doorlooptijden. Indien reparatie niet mogelijk blijkt, zoeken we samen naar een passende oplossing. Duurzaamheid speelt een grote rol in onze werkwijze. Door accu’s te reviseren verlengen we de levensduur aanzienlijk en besparen we grondstoffen en CO₂-uitstoot ten opzichte van productie van nieuwe batterijen. KWS Seuren werkt voor particulieren, fietsenmakers en zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Heeft uw fietsaccu problemen met laden, capaciteit of communicatie met de fiets? Dan helpen wij u graag met een eerlijk technisch advies.
Dane kontaktowe
Transportcentrum 8, 5835CT, Beugen, Holandia
- 0485 782 565
- info@kwsseuren.nl
- kwsseuren.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 64% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Dit bedrijf deed HELEMAAL NIETS goed
Dit bedrijf deed HELEMAAL NIETS goed; de 2 weken reparatietijd werden zonder melding ruim overschreden; na 3 weken bleek herstel maar tot 98% haalbaar. Voor €200 extra kon ik ook nieuwe printplaat krijgen (afgewezen); na 4 weken bleek mijn batterij zoek; na 6 weken kwam hij retour, maar 98% bleek 35% te zijn; teruggestuurd, hersteld, en wederom slechts 35% na 8 weken. Na 11 weken niet fietsen, geld retour, geen batterij.

Odpowiedź od Kwsseuren
Fijn dat mijn accu nog gerepareerd kon…
Fijn dat mijn accu nog gerepareerd kon worden. Ik kon geen nieuwe meer bestellen want deze zijn niet meer leverbaar. Met een reparatie kan ik mijn fiets toch blijven gebruiken.
Snel en fijn geholpen, reparatie heeft uiteindelijk wel bijna 2 weken geduurd

Odpowiedź od Kwsseuren
Nette communicatie en snelle…
Nette communicatie en snelle afhandeling.
Mijn accu van m’n cowboy deed niets meer. Via Google kws gevonden. Accu verstuurd en na week netjes bericht dat accu wel werkte en dat alles in orde was. Na 5dagen accu weer in huis. Top service.

misschien duidelijker communiceren.
Helemaal prima , maar even wat duidelijker communiceren aan de telefoon over de duur van de herstel periode van de accu.

Odpowiedź od Kwsseuren
De revisie is perfect, communicatie kan beter
De revisie is perfect, de manier van communicatie kan stukken beter, ik heb op 23-09-25 een bafang accu aangemeld om een laadpoort te vervangen, volgens de telefoniste was dit een dikke week werk, ik heb de accu 3-11-25 (6 weken verder) pas terug mogen ontvangen na meerdere mails heen en weer gestuurd te hebben.

snel geholpen
snel geholpen; goed over en weer gecommuniceerd en niet moeilijk gedaan over de garantie!

Prettig zaken doen
Goed geholpen, goede uitleg over wat ze voor mij kunnen doen. Duidelijk in prijsopgave. Bij ophalen 28-10 goede uitleg gehad over het in gebruiknemen van de gereviseerde fietsaccu. Per mail ook nog eens de uitgebreide handleidig onvangen.

Odpowiedź od Kwsseuren
Accu fiets opgestuurd voor reparatie…
Accu fiets opgestuurd voor reparatie maar duurde al 3,5 voordat er überhaupt aan begonnen werd. Toen duurde het nog 1 week voordat er wat meer bekend werd en toen moest ik eerst een rekening krijgen om te betalen en moest er weer gewacht worden voordat de betaling binnen was en weer wachten een paar dagen tot het werd opgestuurd nadat de betaling binnen was. En meerdere keren mieren bellen om er schot in te krijgen. Duurde dan al bij al zo’n 6 weken en dat is zwaar fietsen zonder accu al die weken en werd aangegeven zo’n 3 weken. Dat viel tegen maar verders prima gemaakt en prima contact gehad. En vorige x ook uitstekend geholpen. Dus verders een heel goed bedrijf alleen duurde deze x erg lang helaas.

Een schade accu opgestuurd
Een schade accu opgestuurd via de Verzekering.
Met de klacht dat de fiets de accu niet leest en de fiets gelijk weer uitschakelt .
Erbij vermeld dat hij het in andere fietsen ook niet doet .
Kregen de accu na 3 weken retour met de melding dat de accu gecheckt is en goed is bevonden .
Dus OK ok stop hem in de fiets , zelfde probleem .
Probeer 2 andere fietsen zelfde probleem .
Bel op naar KWS Seuren , wordt vriendeljjk te woord gestaan hoor geen probleem.
Het zou nagekeken worden en overlegd met de verzekering.
Toen gingen de krekels tjirpen .
Klant maar een eigen reserve accu gegeven .
Want KWS Seuren valt qua professionaliteit en kennis van zaken erg tegen .
Ben erg blij met mijn eigen accureparateur , lokaal snel en professioneel .
KWS Seuren gaat het niet meer worden bij ons .

Odpowiedź od Kwsseuren
Zeer slecht service uw ref
Zeer slecht service uw ref: 13772002
Goedemiddag,
Hierbij wil ik mijn beklag doen over jullie zeer ondermaatse service.
Ik heb al een paar keer met jullie gebeld maar jullie komen je beloftes niet na.
Ik heb niets te maken met werkdruk en/of zieke werknemer.
ik heb een dienst bij jullie afgenomen en jullie vooraf betaald de afgenomen dienst,tot overmaat van ram krijg ik dat ik 35 euro moet bijbetalen,anders wordt het onderdeel niet verzonden.
Ik heb gelijk betaald, ondanks dat ik een all in dienst heb afgenomen.
nu twee weken verder heb ik mijn batterij nog niet ontvangen,ook de toegezegde track & trace code is ook niet ontvangen terwijl mij dat is belooft en dat gelijk de opdracht zou worden gegeven aan de inpak afd,
U zal begrijpen dat ik deze handelswijze van uw bedrijf niet kan en zal accepteren.
Ik ijs de bijbetaling van de betaalde 35 euro terug en wil morgen mijn batterij in huis te hebben
Uw reactie zie ik per omgaande tegemoet..
Hoogachtend.

"The Week After"-Review update
"The Week After"-Review update
Na week dagelijks gebruikt te hebben besloot ik dat t tijd was voor een echte test van de nieuwe accu..
Heb accu snachts opgeladen en ben maar naar Duitsland gefietst! En terug.. 25 km heen 25 terug.. 1 lampje van 4 op en was op paar km na al thuis .. (ik fiets altijd op medium kracht stand 3 vn 5) Gaaf!:cool man.. heb gister nog veel gefietst maar heb de accu nog aan de fiets.. weet niet wat morgen allemaal nog moet of wil doen maar kan gewoon nog zonder te moeten bij-laden of er nu al mee bezig zijn.
SUPER !
Fiets gaat van 10a naar 16A niet sneller ofzo..maar wel rap! Heeft duidelijk meer 'Umpf' in zn donder... blijft na uren ook fiets tunnel omhoog alsmaar ...rap! .... zooo fijn..
Vandaar deze review update ' the week after' ..
Toppie. Strak werk, doet boven verwachting uit bijzonder goed. Was dik tevreden met snelle en goede service. En ben heel blij met het resultaat.

Odpowiedź od Kwsseuren
Accu van elektrische scooter aangemeld voor reparatie…
Accu van elektrische scooter aangemeld voor reparatie bij KWS Seuren. Van KWS een verzendlabel ontvangen om de accu en de oplader in te leveren bij een DPD afgiftepunt. Dit gedaan op 3 april 2025. Hiervoor netjes een bewijs van inlevering ontvangen. Na deze dag heeft niemand nog iets van de accu vernomen. Eind april antwoord gekregen van KWS dat de accu was zoek geraakt of ontvreemd. Hierna rechtsbijstandverzekering ingeschakeld. KWS Seuren en DPD aansprakelijk gesteld. De nieuwwaarde van de verdwenen accu en oplader bedraagt ruim €900,00. Het is ongelooflijk maar waar dat DPD als antwoord gaf dat in hun voorwaarden staat dat ze geen accu's mogen vervoeren dus ook niet aansprakelijk zijn. KWS Seuren bleef dus over om zijn verantwoordelijkheid te nemen daar onze rechtsbijstandsverzekering ons inlichtte dat je als verzender verantwoordelijk blijft voor het verdwenen pakket. Ruim 4 maanden zijn wij door KWS Seuren aan het lijntje gehouden, ondanks dat wij herhaaldelijk contact zochten of er al iets bekend was m.b.t het nemen van de verantwoordelijkheid. Ze hebben n.a.v. de pakbon van de scooter de restwaarde van de accu en oplader bepaalt op € 80,00 en deze uitbetaald. De moraal van het verhaal: stuur waardevolle spullen aangetekend op en neem een reparateur in de arm welke zijn verantwoordelijkheid durft te nemen.

Odpowiedź od Kwsseuren
Goed geholpen met de reparatie van mijn…
Goed geholpen met de reparatie van mijn NIU accu. Bedankt!

Odpowiedź od Kwsseuren
Waar mijn ebike E3 aangaf en flyer zei…
Waar mijn ebike E3 aangaf en flyer zei dat ik een nieuwe accu moest kopen (€ 1200,=) heeft dit bedrijf mijn accu aan de praat gekregen met nog enige adviezen voor de toekomst, plus de verzendkosten nemen ze op zich. Topbedrijf.

Odpowiedź od Kwsseuren
Volgen zelfs hun eigen algemene voorwaarden niet.
Een accu laten reviseren zowel op cellen als elektronica. In ongeveer 1.5 a 2 jaar gingen beide kapot. Ik probeerde de koop te ontbinden. Dat wilden ze niet. Nu kun je een verschil van mening hebben. Maar op aanraden van de consumentenbond het geschil aangemeld bij het ODR platform, zoals in hun algemene voorwaarden staat. Daar reageren ze niet eens op. Je bent echt een slecht bedrijf als je je eigen algemene voorwaarden niet eens serieus neemt

Odpowiedź od Kwsseuren
Bericht van BINKBIKES Den Haag.
Bericht van BINKBIKES Den Haag.
Wij hebben het vertrouwen in KWS opgezegd.

0 reactie op vragen via de mail
Twee weken geleden de vraag gesteld wat de revisie van een phatfour accu ongeveer zou kosten en omdat onze dochter door een rug operatie afhankelijk is van de fiets hoe lang het ongeveer zou duren.
En heb hier na twee weken nog nul reactie op gehad, voor ons een rede om niet in zee te gaan met deze partij!
Helaas

Oplaadpoort defect in garantieperiode
De accu van mijn zoon was vaak lastig op te laden, er zat gelukkig nog garantie op de accu . Maar we kregen toch de rekening gepresenteerd. Ze zoeken gewoon naar kleine dingetjes die wij hadden moeten doen ,om de schade te voorkomen. Dus geen garantie.
We hadden ook naar een kleine tegemoetkoming gevraagd,maar ook dat zat er niet in.
Wij zijn erg teleurgesteld en kijken voortaan eerst naar de recencies ,voordat we iets aanschaffen!!!

Accu laten reviseren op 7/2023
Accu laten reviseren op 7/2023
Accu is weer stuk op 5-2024 (let op ik fiets weinig in de winter en accu’s liggen dan binnen)
Accu aangeboden ter reparatie
Communicatie vanuit KWS:
Waterschade door fout stallen fiets! – Doe ik niet.
U fiets in een zwembad. – Doe ik niet.
Wij wijzen garantie af omdat u herhaaldelijk garantie claimt. – Doe ik niet.
Bij een slechte reparatie was hij bij de 1e regenbui stuk gegaan – Kan best zijn dat hij maar 1 regenbui heeft gehad.
Zelfs het “coulance aanbod” gaat vergezeld van een sneer dat het aan mij ligt.
Een hele trukendoos opentrekken om een garantieclaim af te wijzen is bij mijn weten geen service.
Ook geen reactie op de door mij ingediende klacht. Zeer onaangenaam contact.
En als klap op de vuurpijl 19 feb 2026 een reactie! Ga zo door respectloos.

Odpowiedź od Kwsseuren
Slecht communicatie we vermoedden dat…
Slecht communicatie we vermoedden dat en dat maar enige voortgang of feedback is er niet.
Ook de tijden voor reparatie worden niet gehaald. Nee ik doe daar geen zaken meer mee.

Doświadczenie Trustpilot