Hurtig levering Bestilte nogle kuverter den 27. november, og modtog dem den 3. december. De var fine og pakket godt ind. Så jeg er fuldt ud tilfreds med min bestilling.
Zobacz, co mówią recenzenci
Nice webpage with good overview, volume based prices, easy order handling, full track n trace, status mail, quick delivery and suited product wrapping. I fully recommend this page ! NOTE: Ship... Zobacz więcej
Jeg bestilte kuverter til invitationer for 10 dage siden, og har endnu ikke modtaget dem. Har været nødt til at købe andre kuverter istedet. Firmanavnet er ret misvisende. Man forventer at Danmarks... Zobacz więcej
Bestilte konvolutter til bryllupsinvitationer, og blev alligevel nervøs for om de ville nå frem tids nok. Jeg kontaktede dem fordi jeg ikke havde fået nogen kvittering, oh hun sagde at de formentlig v... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Unit A2, Knaves Beech Industrial Estate, HP10 9QY, Loudwater, Zjednoczone Królestwo
- sales@kuvert.com
- kuvert.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig ekspedition
Havde en kanon oplevelse. Fik hurtigt svar på mine spørgsmål til kundeservice. Da betalingen var gennemført, havde jeg varen efter 3 dage :-)
Super fin kvalitet på de kuverter jeg bestilte. Dem vil jeg bruge igen.
Really bad quality
I ordered the most beautiful envelopes - but when I put in my letters they simply fell apart.
Nice product, speedy delivery
Slightly pricey but cheaper than most Danish outlets. Arrived quickly and were as described/expected.
En god oplevelse
Varerne sendes fra England, så ikke noget med dag-til-dag levering – regn med 4 arbejdsdage. Men hvis det ikke haster med levering, kan jeg anbefale butikken. Udvalget af forskellige kuverttyper er enormt – butikken var det eneste sted på nettet, hvor jeg kunne finde netop de kuverter, som jeg skulle bruge. Kvaliteten viste sig ved modtagelse at være glimrende. Og ikke mindste var prisen inkl. levering rigtig god. Alt i alt en god oplevelse.
Danmarks kuverter burde vist kalde sig Englands kuverter...
Lad dig ikke narre af, at hjemmesiden er skrevet på dansk og at selskabet kalder sig Danmarks kuverter - det er engelsk og deres ordrer sendes fra England!
Jeg skulle bruge nogle specielle kuverter og tog derfor "chancen" og bestilte dem en uge før jeg skulle bruge dem og troede dermed, at de ville kunne nå at ekspedere ordren, så jeg havde den indenfor ca. 3 arbejdsdage efter bestilling. Jeg skulle bruge 10 kuverter, så det var ikke en ordre, der krævede specielle former for levering.
Er du indstillet på at vente 5-6 arbejdsdage på dine kuverter mm., så skal de nok dukke op, men skal du bruge dem rimelig hurtigt, så er kuvert.com ikke stedet.
Og vær opmærlsom på forsendelsesomkostningerne! Pebrede!
Let at bestille og hurtig levering...
Delivers - before time and in excellent quality
Thumbs up to Kuvert.com
Medium
The Involope you sendt to me, whas not PURPURCOLOUR but DARKRED, it is not god for me.
Best regard
Anker Jacobsen
NOT SATISFYED
I wanted the envelopes for my costumers X-mas gifts. I checked hos fast you could deliver buy it took far, far to long that I tried to cancel the order but that was too late.
Now I have the golden enveloped for not use.
BAD SERVICE - SORRY.
After 6 days I have not yet received my package and no one seems to be able to assist ??
After 4 days I e-mail the envelope company with no response, after 6 days the same. I reveived a short mail with a link to POST DK, that does not work. I have spent a lot of time and I still wait for a reply.
Late delivery
Satisfied with what arrived - but deliveru time was uacceptable!
Quik service and reliable delivery.
Cheap. Quik service and reliable delivery...
Just super!
Fra bestilling til levering var alt som man kunne ønske.
Kuverter til tiden
Bestilte kuverter i 2 forskellige størrelse og farver. De kom hurtigt og er præcis som forventet. 5 stjerner herfra.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.