Lækker indbydende hjemmeside. Udvalget er godt, og der rig mulighed for at surfe rundt og finde noget man lige mangler. Lækker naviger menu .. Hurtig levering og effektiv service.
kundamp.dk
Flemming du er sku en ENER, på mange områder (y) Hamrende gode vare, og udvalg (indtil nu, skal nok give besked, hvis andet ) samt servicen/leveringen er i toppen (y) KEEP GOING, THE GOD WORK..... Zobacz więcej
Kun Damp er en bra nettbutikk med gode priser. Leveringen er kjapp og merket med verdie slik at fortolling til Norge ikke er noe problem. Litt tynt varelager på enkelte varegrupper, men det kan bare... Zobacz więcej
Jeg var i tvivl om dette firma, for mange af deres varer var udsolgt, og sidste anmeldelse i trustpilot var for over ½ år siden. Jeg skrev til dem og spurgte om de stadig eksisterede. Ret hurtigt eft... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er en nystartet virksomhed som satser på at kunne tilbyde Elektroniske Cigaretter og tilbehør til rimelige priser og hurtig levering.
Industrivej 2, 5550, Langeskov
- Info@kundamp.dk
- kundamp.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Altid hurtig betjening.
Jeg er meget tilfreds med kundamp- billige priser og man bliver ikke flået i porto
så kan kun anbefales at handle der.
Hurtig levering og super service
Har handlet der flere gange nu og har altid fået en super service, og hurtig levering
PERFEKT
Det virker perfekt bestilte den 27-6-13 2 timer efter var varende sendt fik dem dagen efter. SÅ KAN KUN ANBEFALES OG DET VIRKER.
super service
bredt udvalg af "hardware" og hurtig levering, men der kunne godt være lidt mere væsker og essenser.
Professionelt
Jeg har fået jer anbefalet af en ven og det var sandt at han sagde i var hurtige og at det var nemt at finde ud af som nybegynder som mig. Jeg vil anbefale jer til alle jeg møder som vil over på e-cigaret.
Super
Hurtig levering. God service. Hurtig svar på forspørgelse. Absolut 5 stjerner.
Supert
Bestilte fredag - 1 time efter modtog jeg en mail om sendt. Modtog pakken om tirsdagen. super hurtig service.
fremragende
på kundamp behøver man ofte ikke undersøge andre siden for at finde ud af om prisen på det pågældene produkt er billigere, du kan næsten være sikker på at du ikke køber noget til overpris, (jo måske deres væsker men de er jo også uden nikotin)
udover det har de hurtig levering. ps jeg fik et lakrids bolche med i min ordrer :D
hurtig levering
Har kun prøvet at handle hos jer en gang, men det gik super hurtigt og var rigtig nemt. Produktet jeg købte virker til at være helt okay.
123 456 789
Simpelt hen perfekt handel.
Hurtig fejlfri levering - havde varen dagen efter jeg bestilte.
Altid super god service!
Virkelig god service! Har altid fået mine varer hurtigt og hurtig respons på evt. Spørgsmål jeg har haft.
Sådan skal det gøres!!
Købte 3 batterier. 1 mdr efter "døde" det ene. Skrev til kundeservice hos kundamp.dk og dagen efter havde jeg nyt med posten. DET er sådan, det skal gøres!! Kan varmt anbefale kundamp.dk.
Fantastisk service.
Kundamp ApS leverer en fremragende service og rådgivning for sine kunder, hvilket bevirker at man ikke har svært ved at anbefale firmaet til andre kunder. Overskuelig hjemmeside, hurtig levring og udvalg fint til mit behov.