Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring met Kumika. Het bestellen via de website verloopt erg soepel en het aanbod is heel overzichtelijk. Mijn pakketje werd snel geleverd en was netjes en stevig... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zware misleiding! Ik kan een ongeopend serum niet meer retourneren, terwijl op jullie website duidelijk staat: “Niet tevreden, geld terug”. Bovendien ontdekte ik dat dezelfde serums op Temu te koop st... Zobacz więcej
k heb deze crème eenmalig gebruikt en het heeft mijn huid volledig verpest. Hoewel ik het alleen rond mijn ogen aanbracht, werd mijn hele gezicht extreem droog, kreeg ik donkere vlekken, zwellinge... Zobacz więcej
Had ik maar eerst de recensies gelezen dan was ik er zeker niet ingetrapt ,wilde annuleren maar dat kon niet flesje gezichtsolie besteld a 24,95 komt gewoon uit China, Temu om precies te zijn prijs 2... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Iets besteld omdat ik op vakantie was…
Iets besteld omdat ik op vakantie was heeft DHL het retour gestuurd ze hebben het bevestigd maar wil dat ik het toch betaal diverse keren emails gestuurd kom er niet uit ga toch niets voor iets betalen wat ik niet heb ontvangen ook niet meer op deze manier iets te ontvangen
kumika
ik heb bij kumika een creme besteld. Deze pas na 3 weken ontvangen ipv binnen 5 tot 10 dagen. Ik maakte het open en het lijkt precies op de doosjes van Temu. Ik heb hun retourvoorwaarden gelezen en daar staat in dat het retour moet worden gezonden naar het buitenland. Niet welk land en niet wat de retourkosten zijn. Dit hoort wel volgens de Europese richtlijnen. Mijn pakje zit nog dicht, heb Kumika een mail gestuurd maar geen reactie tot nu toe.
Wat een drama
Wat een drama. En toch ook heel bijzonder. Ik heb gezocht op reviews voordat ik ging bestellen. Op 1 of andere manier deze reviews niet gezien. Na bestellen kijk ik paar dagen later op trustpilot en zie ik wel al deze negatieve reacties. Spijt en stom dat ik toch weer in zo’n dropshipper ben getrapt.
Beschadigd product goedkoop product…
Beschadigd product goedkoop product oplichting! Na contact klantenservice om het product te retourneren wordt ik gedwongen met een vervangend product terwijl ik duidelijk aangeef geen vervangend product te willen maar mijn product te willen retourneren en mijn geld terug wil!! Ik ga niet betalen ze beweren een vervangend product al te hebben opgestuurd terwijl ik duidelijk aangeef dit niet te willen! Dit wordt een rechtszaak want ik wil me geld terug en t product niet!!!!
Triest bedrijf, wegblijven
Wat een ellende met dit bedrijf.
Eerst sturen ze vervangend product waar ik niet om gevraagd had en nu komen ze op de proppe met op eigen kosten retour naar China te sturen.
Het product is ongebruikte chineese rommel maar aangezien de verpakking al geplet aangekomen is, wordt het vraag of ik iets terugbetaald krijg.
Lang verhaal kort, bedankt Anja, Florence, Hannah, Rachele,Saskia,Nina, Mira, Maria, Aira en Luna, voor de voortreffelijke communicatie en klantvriendelijkheid, jullie zien mij nooit meer terug en iedereen die hier komt ook niet als ze bij het volle verstand zijn. Scheerapparaatje wat een laser zou moeten zijn voor €29,95 en ruim €20 verzend voor retour.
Mensen trap er niet in
Mensen trap er niet in. Ik ben er helaas in getrapt. Veelste duur betaald voor een tube van 20 gram 24,95 euro. Terwijl bij joom. com betaal je exact het zelfde tube maar 4,48 euro en bij fruugo.nl 9,95 euro. En wil je het retour sturen moet je dat zelf betalen. Wat je ook nog ‘ns veel kost
Malafide, kijk goed naar de pot crème op de site en de inhoud. Proefmonster.
Als je goed naar de foto van de pot crème op de website kijkt, zie je al dat er maar 50 ml opstaat maar wel een flinke prijs betaald. Je tuin er hier zo met open ogen inJe wordt hier genaaid waar je bij staat.
Potje maar voor de helft gevuld
Weken moeten wachten, wou het artikel retourneren maar moest de retourkosten zelf betalen!
De creme pot is maar voor de helft gevuld !!!
Oplichting Kumika .nl
Nog steeds mijn bestelling niet ontvangen na 2 weken !
Oplichters
Na 3 weken ontvangen mensen trap er…
Na 3 weken ontvangen Kumika Amsterdam botox mensen trap er niet in, voel me opgelicht gelukkig maar 1 besteld komt ook uit China en niet Amsterdam bij de Temu voor €3 flesje + pot. Oplichters.
Retour sturen kost veel moeite en is erg duur
De bestelling kwam pas een maand na bestellen binnen. Ik had toen al wat anders gekocht en wilde het pakje terugsturen. Echter, toen ik na een aantal mailtjes het retouradres kreeg, bleek dat het terug naar China moest. De kosten voor retourzenden zijn hoger dan het product zelf (product kost 24,95) dus terugsturen heeft geen zin. Zonde van het geld dus….
Ik heb het ook besteld...Dom,dom,dom.Na n paar dgn kreeg ik brandvlekken in mn gezicht.Ik heb hun n mail gestuurd,het antwoord was,mee stoppen,weg 25€. Ben eens rond gaan kijken...Ali ,1.27, Tamu ook
M,A Grote oplichterij,en dan , zeggen helpt...Zou zeggen koop een nieuwe spiegel,Als je het gaat hebt,koop het bij Ali,heb je 12 tbes rotzooi voor... iedereen rimpel vrij🤣🤣Ik ben er ook ingeruild, gelukkig 1Tube,, inclusief brandwonden😡
Waardeloos
Waardeloos. Dropshipping bedrijf uit China. Bij retour moet je zelf de kosten naar China betalen, incl douanekosten. Enorme oplichters en volgens reviews die ik las een slecht product.
Naar 3,5 week eindelijk ontvangen
Naar 3,5 week eindelijk ontvangen, klein flesje met doorzichtige vloeistof waterig, pure oplichting, zie meedere reviews, nooit bestellen
Pas op mensen dit is oplichting
Pas op mensen dit is oplichting
Ik had een creme besteld, het duurde 2 weken voordat het aan kwam pompje deed het niet en de crème was waterig.
Was een klein potje.
Ze helpen je verder niet om dit op te lossen.
super
prettig geholpen nadat ik een melding had gemaakt dat mijn bestelling niet aangekomen was
Zo nep als wat
Zo nep als wat, zoals hun Facebook berichten. Allemaal nep account,s die positief reageren.
Is nep.
Is nep.. zo jammer want ook ik ben erin betrapt! Weken moeten wachten en dan een pakketje binnen krijgen van shein of alie! Oplichters!
Doświadczenie Trustpilot