Knivarna verkar ok för priset jag betalade ca 1600sek för ett sett på 8st knivar. Ordinarie priset på över 8000sek skulle vara rakt av en scam. De påstår att det ska vara tillverkad med traditionella... Zobacz więcej
Knivarna är helt enkelt fantastiska. Beställningen anlände snabbt. De är mycket vassa och förblir det. Även tomater kan skäras mycket försiktigt. Det är riktigt roligt att laga mat med dessa knivar. P... Zobacz więcej
kniv slipen överraskade mig verkligen den är mycket bra tack ska slipa upp hela lagret knivar under julen . skulle behöva byta ut vissa knivar men jag har inte råd för närvarande Så god jul
I cancelled an order on the morning of 9 September 2025 and by 12:15 Küchenkompane SE cancelled my order. They were so quick to respond that I almost felt guilty cancelling my order. I will be sure to... Zobacz więcej
Tak for dit køb af vores køkkenknive. Hvis du har haft en mindre god oplevelse, bedes du kontakte os på forhånd, så vil vi hjælpe dig. Vi ønsker nemlig, at vores kunder skal være 1001% tilfredse. Kontakta oss, vi hjälper dig gärna. Info@kuechenkompane.de
Falkenkamp 21, 22846, Norderstedt, Niemcy
- info@kuechenkompane.de
- kuechenkompane.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Mycket nöjd .snigt och bra kvalitet på…
Mycket nöjd .snigt och bra kvalitet på knivarna .snabb leverans tack.

Reklamation
Hej
N har skickat helt fel beställning till mig. Det varit en julklapp till min man. Vet ni hur man kan vara besviken när du öppnar paketet och de varit fel. Totalt fel paket som kommit.
Vem ska jag kontakta för retur?
Mvh Anastasiia

Odpowiedź od Küchenkompane
Handtagen är inte av trä vilket stod i…
Handtagen är inte av trä vilket stod i beskrivningen.

Odpowiedź od Küchenkompane
Kvalitet och skön design med ett snyggt…
Kvalitet och skön design med ett snyggt utseende.

Odpowiedź od Küchenkompane
Bladen var inte som på bilden men ändå…
Bladen var inte som på bilden men ändå vackra knivar

The knives are good
The knives are good, but I had to drill new holes so that it could be put together for the magnetic knife-holder

Good product
Quick Delivery, the knives are sharp and beautiful, a little bit disappointed that the pattern (nicely printed on the metal) doesn’t look more real like a forged damascus like it shows on the pictures on the website but i am happy overall with the product.

Leveransen var mycket snabb
Leveransen var mycket snabb. När jag frågade kundtjänsten fick jag ett snabbt svar.
Priset är också definitivt rätt!

Odpowiedź od Küchenkompane
Snabb leverans och väldigt fina knivar
Snabb leverans och väldigt fina knivar. Köpte även knivslipen, den var mycket bra!