Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij Küchen-Dump vindt u uw aanstaande droomkeuken. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om kwaliteitskeukens tegen de scherpste prijzen. Kom langs in één van onze showrooms en laat u inspireren door het uitgebreide assortiment. Zo kunt u diverse sfeervol ingerichte keukenopstellingen vinden en alle verschillende kleuren en materialen bezichtigen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u volledig vrijblijvend te voorzien van professioneel advies en een gratis 3D ontwerp van uw aanstaande droomkeuken te ontwerpen. Küchen-Dump staat voor het bieden van keukens van Duitse kwaliteit, voorzien van de meest moderne A-merk apparatuur. Het bieden van kwaliteit, profesioneel advies op maat, de snelle levertijden en absolute bodemprijzen, Dat is Küchen-Dump. Kunt u in onze showrooms niet vinden wat u zoekt? Laat het ons weten en onze adviseurs zullen met u meedenken. Wij hebben de mogelijkheid om verschillende merken en apparaten los te bestellen, uiteraard voor de laagste prijs. Zo kunnen we uw nieuwe keuken helemaal naar wens samenstellen. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in één van onze Küchen-Dump showrooms, zodat we samen met u op zoek kunnen gaan naar uw aanstaande droomkeuken! Hopelijk tot snel!
Stadionweg 37 B, 3077 AR, Rotterdam, Zuid-Holland, Holandia
- 010 303 2885
Brak recenzji
Ta firma nie otrzymała jeszcze żadnych recenzji.