Oceniono na 5 z 5

Fik butikken anbefalet af en kammerat. Og jeg blev ikke skuffet. Sindssygt god og professionel service. Jeg følte mig virkelig mødt og selvom der var super travlt i forretningen følte jeg nærvær og e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god service hos KSO Østerbro! Fik lavet løbetest for tre måneder siden, og købte de anbefalede sko. Skoene fungerede desværre overhovedet ikke for mig, men jeg vendte tilbage og fik dem om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Professionel behandling og vejledning. Er fan af, at de forskellige KSO (nr 145 og nr 143) er så integreret. Super god undersøgelse af fødder og vejledning i køb af sko. Dygtigt personale og fantas... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse! Jeg købte et par nye løbesko – og jeg håber virkelig, de er lynhurtige 🤣✨ Den unge fyr, der hjalp mig, var simpelthen så kompetent. Han tog sig god tid, lyttede, forklarede o... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą aktywną
  2. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń
  3. Sklep dla biegaczy
  4. Sklep z butami
  5. Sklep z odzieżą sportową

Napisane przez firmę

Info KSO Skrevet af virksomheden - Altid fri fragt - 365 dages retur på onlineordre - Mulighed for tidsbooking i butik I vores KSOhuse møder du et butiksmiljø med løbesko, løbetøj og funktionelt fodtøj til hverdag og eventyr. Under samme tag faciliterer vi også et klinikunivers for fysioterapi og ortopædiske indlæg. Vi er kendt for vores tværfaglige og nærværende rådgivning - og vi er besøgt af den typiske danske hverdagsmotionist, der handler lokalt eller shopper online.

4,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

4,9

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1157

Napisz recenzję

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg fik virkelig god behandling og vejledning hos Kaiser sport i Hørsholm! Med en klar følelse af at ham der hjalp mig med at finde de rette løbesko, havde vildt meget styr på det. Kæmpe anbefaling herfra. Jeg går til dem, når jeg skal have noget næste gang

2 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Overraskende positiv oplevelse - og de står virkelig inde for deres rådgivning.

Har købt her igennem længere tid og altid fået god rådgivning. For et halvt år tilbage kom jeg dog hjem med 2 sko, hvor af den ene slet ikke var god for mig. Jeg prøvede flere små ture, men fik ondt i skinnebenet.

Efter et lille halvt år, var jeg forbi og købe et par shorts og nævnte problemet. Overraskende nok, så tilbød de at vi kunne kigge på skoen og se hvad der var galt.

Jeg kom ind, vi fandt problemet (hvorfor den ikke matchede mig), og jeg fik super vejledning og lov at bytte ind til en anden sko.

Det viser virkelig hvor meget de står inden for deres rådgivning og hvordan de havde min ryg som kunde.

Kæmpe positiv oplevelse! - og kæmpe anbefaling.

2 września 2026

KSO Lyngby

Skulle købe nye løbesko til Marathontræning og var derfor også til løbetest. Super fin oplevelse. Jeg er kommet hjem med både løbesko der passer mit behov, men også viden om min løbestil og hvad jeg skal være opmærksom på og arbejde med i min løbetræning.

1 września 2026

Det beste

Helt ærligt er det mit og min mors yndlingssted. Det er nu tredje gang, vi køber hos jer. I er det bedste sted at købe sko, som virkelig er gode for fødderne, og som man kan blive ved med at bruge uden smerter eller ubehag, og som holder rigtig godt. Personalet er utrolig søde, venlige og professionelle, og vi kan varmt anbefale jer 100 %.

28 sierpnia 2026

Indlæg - KSO Odense

Tidligere i dag hentede jeg to par indlæg, som jeg havde bestilt hos KSO i Odense. Igennem hele processen fik jeg rigtig god og professionel hjælp af Kristine.
Og på salgssiden i butikken, var det Mathias som hjalp mig igennem køb af et par sko til fitness, også helt igennem perfekt hjælp til det, forhåbentlig rigtige valg.
Både Kristine og Mathias er udover at være dygtige til deres job, ligeledes meget behagelige mennesker at have med at gøre.
Denne anmeldelse er kun på processen, om jeg kommer til at elske mine indlæg, det vil kun tiden vise…
Men KSO får helt sikkert en anbefaling fra min side

31 sierpnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Dårlig service

Fin modtagelse, undersøgelse og scanning af fødder. Derefter loves rabat, hvis vi køber flere par, hvilket vi gør og får 20% på 2 par. Vi får besked på at vi bare kan ringe, hvis der er det noget de næste 30 dage.
Da vi kommer hjem, ser vi at der er 25-30% på alle de sko vi har købt på deres egen hjemmeside, hvilket vi slet ikke har fået. Da vi ringer dertil siger de at det kan de ikke gøre noget ved.
Så vi skal køre ind i butikken, hvis de skal hjælpe os, og de kunne ikke oplyse om de kunne gøre noget. Turen er 1 time og 20 min hver vej. Virkelig dårlig service.

27 sierpnia 2026
Logo KSO

Odpowiedź od KSO

Kære Marie

Jeg kiggede faktisk vores mails igennem for at se, om jeg kunne finde en henvendelse fra dig om sagen, men det kunne jeg desværre ikke. Derfor får du mit svar herinde.

Jeg er rigtig ked af at læse om jeres oplevelse. Vi lever af glade kunder, god service og grundig rådgivning, så det er naturligvis frustrerende at læse, at I er gået herfra med den modsatte følelse.

I vores fysiske butikker forsøger vi altid at matche de priser, der måtte være på vores egen webshop – eksempelvis på ældre modeller, udgående farver eller kampagnevarer. Skulle vores system ikke have fanget prisændringen, eller der på anden måde være sket en fejl, refunderer vi naturligvis differencen.

I har derfor desværre fået forkert information efterfølgende, og det beklager jeg.

I behøver selvfølgelig ikke køre 1 time og 20 minutter hver vej for at få det løst. Enten kan man besøge butikken og få differencen refunderet, eller man kan sende os en mail med et billede af kvitteringen samt konto- og registreringsnummer, hvorefter vores bogholderi håndterer tilbagebetalingen.

Jeg håber, du vil række ud til mig direkte på Jannich@kso.dk eller 51 80 52 59, så sørger jeg for, at vi får løst sagen.

Jeg vil samtidig meget gerne høre lidt mere om jeres kontakt med butikken, så vi kan følge op internt og sikre, at vores medarbejdere fremover giver den korrekte information.

Jannich
Partner & COO

Service ud over det sædvanlige hos KSO Horsens

Jeg har handlet hos KSO i Horsens ad flere omgange, fordi de yder en god service.

Det må også siges at være tilfældet her – jeg havde et par sko, jeg reklamerede over, da noget på dem var gået i stykker.

Desværre var kvitteringen bortkommet, og de har lukket deres app, hvor kvitteringen var. Jeg stod derfor til at skulle betale for nye sko, men Mathias hos KSO i Horsens var super serviceminded og ville forsøge at fremskaffe kvitteringen via deres IT.

Efter jeg overleverede informationer til ham, kom han tilbage mindre end en dag efter og informerede mig om, at de havde fundet min kvittering, og at der var et par nye sko klar til mig.

Det er service ud over det sædvanlige; enhver anden butik havde sagt, at det var ærgerligt, og at du må købe et par nye.

Det er med garanti, at jeg bliver ved med at handle der, og jeg kan på det kraftigste anbefale dem for deres gode service og for at være så kundeorienterede og gå det ekstra skridt.

​Stor tak til Mathias og resten af KSO-teamet!

27 sierpnia 2026
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej