konto założyłem w zeszłym tygodniu i wziąłem bonus powitalny, 100 zł od 100 zł. obrót jeszcze robię, licznik pokazuje 60% zrobione. o wypłatach i weryfikacji nic nie napiszę, bo tam jeszcze nie dotar... Zobacz więcej
Chciałem tylko sprawdzić: znalazłam kasę i limity po loginie; żaden popup mnie nie zablokował, bez wielkiego wow, po powrocie reakcja była szybka po drugim logowaniu.
Bez wielkich oczekiwań otworzyłam kasę przez 4G; potwierdzenie załadowało się przed banerami, mała rzecz, przy tej sesji reakcja była szybka z telefonem w ręku.
zapytałam na czacie o free spiny przed zamknięciem strony; kolejny status został jasno opisany, w kasie nie musiałem pisać drugi raz po pracy.
Poznaj kasyna krypto dla graczy z Polski, oferujące cyfrowe metody płatności, nowoczesne platformy i przejrzyste warunki. Porównaj aktualne opcje na 2026 rok.
tydzień tutaj
tydzień tutaj, na razie tylko sloty i jedna wpłata, ale wrażenie dobre.
Po powrocie wysłałem za ciemny plik
Po powrocie wysłałem za ciemny plik; wiadomość mówiła co poprawić.
limit wpłat co tydzień w niedzielę
limit wpłat co tydzień w niedzielę, saldo NAPRAWDĘ pasuje dokładnie, bez żadnych różnic.
otworzyłem stronę cashbacku
otworzyłem stronę cashbacku, a po odświeżeniu max bet stał przy przycisku, mała rzecz, w kasie status miał sens z telefonem w ręku
konto założyłem w zeszłym tygodniu i…
o wypłatach i weryfikacji nic nie napiszę, bo tam jeszcze nie dotarłem, ale sam bonus działa tak jak opisany.
Polska i angielska wersja warunków były…
Polska i angielska wersja warunków były zgodne.
zapytałam na czacie o free spiny przed…
Najpierw wpłaciłem małą kwotę przez…
Najpierw wpłaciłem małą kwotę przez PayPal przed snem; zmieniłem kwotę bez zgadywania.
Po z 12% baterii sprawdziłam status…
Po z 12% baterii sprawdziłam status dowodu rano; ostrzeżenie było przed wypłatą
Na telefonie w autobusie połączenie się…
Na telefonie w autobusie połączenie się urwało na sekundę, ale saldo w grze wróciło bez problemu do tego miejsca…
Po kawie sprawdziłem jeszcze raz
Po kawie sprawdziłem jeszcze raz: Minimalna wypłata była widoczna, więc nie klikałem w ciemno bez gonienia supportu 👍
W przerwie sprawdziłem
W przerwie sprawdziłem: Kasia z live chatu przywróciła free spiny przed końcem rozmowy
Po logowaniu ustawiłam limit na mobile
Po logowaniu ustawiłam limit na mobile; nic nie było wyczyszczone, w moim teście dało się iść dalej z kawą obok.
Chciałem tylko sprawdzić
Po logowaniu wróciłem do zakładki po…
Po logowaniu wróciłem do zakładki po telefonie; stawka została na miejscu, bez wielkiego wow, po kawie brzmiało normalnie w przerwie.
Dokument przeszedł za drugim razem.
Z telefonu w przerwie na kawie…
Z telefonu w przerwie na kawie zalogowalam sie do gry przez odcisk palca, saldo wczytalo sie od razu.
Bez wielkich oczekiwań otworzyłam kasę…
nie wiedziałem że strona zapamiętuje…
nie wiedziałem że strona zapamiętuje ustawienia dźwięku... zalogowałem się z laptopa w bibliotece i saldo działało jak wcześniej na tablecie.
Kiedy sprawdziłem wypłatę 95 zł
Kiedy sprawdziłem wypłatę 95 zł, po odświeżeniu nie ciągnęło mnie po menu w pociągu.