Przełączam się między telefonem a laptopem zależnie gdzie jestem, i ustawienia przenoszą się, stawka, dźwięk, autoplay, wszystko zapamiętane. Zacząłem sesję na telefonie na przerwie, dokończyłem w d... Zobacz więcej
Zaczynałem tu ostrożnie: 50 zł wpłaty, weryfikacja od razu na starcie, żeby potem nie było niespodzianek przy wypłacie. Dokumenty przyjęli w niecałą dobę. Potem grałem tydzień po drobnych stawka... Zobacz więcej
Miałem wieczorem tylko chwilę na grę, dziecko już spało, więc dźwięk od razu wyłączyłem. Po zmianie slotu ustawienie zostało, co naprawdę zauważyłem. Depozyt był mały, sesja krótka, a po wylogowaniu s... Zobacz więcej
Wcześniej miałem tak, że wypłata wisiała pięć dni i nikt nie umiał powiedzieć dlaczego. Tutaj 220 zł przeszło w jeden dzień roboczy, a status po drodze zmienił się dwa razy i za każdym razem widziałem... Zobacz więcej
Poznaj kasyna krypto dla graczy z Polski, oferujące cyfrowe metody płatności, nowoczesne platformy i przejrzyste warunki. Porównaj aktualne opcje na 2026 rok.
testowałem mobile i małą wpłatę
testowałem mobile i małą wpłatę, a po odświeżeniu linia potwierdzenia nadal była, po kawie detal zrobił robotę po pracy.
rano otworzyłem stół live na laptopie
rano otworzyłem stół live na laptopie; kafelki gier nie skakały, bez wielkiego wow, w kasie zamknąłem kartę spokojnie w pociągu.
Bez wielkich oczekiwań anulowałem…
Bez wielkich oczekiwań anulowałem cashout po złej kwocie; saldo i potwierdzenie pasowały, w moim teście detal zrobił robotę na starym telefonie.
Rachunek sesji zgadzał się z historią…
Rachunek sesji zgadzał się z historią rund
wróciłem wieczorem i bonus welcome…
wróciłem wieczorem i bonus welcome wyglądał okej, ale obrót x30 był pokazany przed claim wyglądało to fair
w sumie ok
w sumie ok: dosłałam jeden plik do KYC; status KYC zmienił się później, rano dało się iść dalej w tym samym oknie
bonus reload pojawił się po ponownym…
bonus reload pojawił się po ponownym logowaniu
w pociągu wysłałem skan dowodu
w pociągu wysłałem skan dowodu; alert był przed wypłatą, po powrocie detal zrobił robotę po kolacji.
serio
serio, Marta z supportu na centrum wiadomości poprosiła tylko o jeden dokument, bez kopiuj-wklej na razie ostrożny plus
sprawdziłem wypłatę 135 zł koło…
sprawdziłem wypłatę 135 zł koło północy; ten sam status czekał po powrocie, po chwili nie wyglądało jak automat przed snem.
w sumie okej
w sumie okej: Limit depozytu nadal działał po ponownym logowaniu mała rzecz, a pomaga
najpierw pytałem o status dokumentu
najpierw pytałem o status dokumentu, potem wróciłem do tematu salda, w piątek oba wątki wyjaśnili, saldo w koncie zgadzało się co do złotego.
Wklad Wolf Gold w obrot widoczny na…
Wklad Wolf Gold w obrot widoczny na komputerze, dokladnie taki sam jak na tablecie.
odpaliłem Razor Shark na telefonie po…
odpaliłem Razor Shark na telefonie po pracy; poprzednia stawka została zapisana przynajmniej było jasno
Panika że limit zniknął
Panika że limit zniknął, potem widzę że od razu przeniesiono go do zakładki konto gracza
kolejna wypłata w święto
kolejna wypłata w święto, kto by pomyślał że pójdzie tak szybko?
Trochę sceptycznie
Trochę sceptycznie, ale Kasa pokazała opłatę i saldo przed wypłatą przez Revolut no i dobrze
Mały plus
Mały plus: Po zerwaniu internetu ostatnia runda była w historii gry na razie ostrożny plus
Chciałem tylko sprawdzić
Chciałem tylko sprawdzić: scrollowałam lobby na telefonie; wróciła ta sama strona, na spokojnie został jasny ślad z kawą obok
zgłoszenie 6248 zamknięte.