Jeg var desværre ikke ordentlig opmærksom, og derfor bestilte jeg fra kryb & kravl. Leveringstiden var vel omkring 3 uger - jeg havde læst at det var fordi de gik op i co2 besparelser, men da jeg modt... Zobacz więcej
Hej Tobias. Jeg har skrevet den samme meddelelse på din kontaktformular. Vedrørende ordre nummer 1485. Som du godt ved, har jeg gentagne gange forsøgt at få dig i tale på mail. Det er ikke lykkedes,... Zobacz więcej
Jeg har bestilt og betalt for min vare d. 11.9.24. Jeg har stadig ikke modtaget min vare. Virksomheden hverken svarer eller reagerer på mine mails, tlf.opkald, tlf.beskeder. Tobias Bro Bertelsen sen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Vi har opstartet hjemmesiden i håb om, at skadedyrsbekæmpelse kan få en mere etisk og effektiv løsning på skadedyrs problemerne. VI har udelukkende fokus på humane løsninger og produkter der er giftfrie og miljøvenlige.
København NV, Dania
- Info.krybogkravl@gmail.com
- krybogkravl.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również

Billigt og effektivt!
Meget bedre end forventet! God kundeservice, billligere end konkurrenterne på markedet og effektivt! Kan varmt anbefales!

Super service.
Har kæmpet med sølvfisk i en længere periode og deres produkt hjælper. Vil klart anbefale.

Super hjemmeside
Havde fået rotter i laden i løbet af december og fik god vejledning og hjælp til de rigtige produkter. Fragten var også rimelig hurtig alting taget i betragtning

Odpowiedź od Kryb & Kravl
Let at bestille og super effektivt…
Let at bestille og super effektivt produkt. Jeg havde nogle spørgsmål og kundeservice har super hurtige til at vende tilbage og svarede klart og konkret på mine spørgsmål.

Effektivt og god kundeservice
Havde problemer med sølvfisk, købte deres fugtregulerende produkt, og det virkede efter hensigten. Rigtig god oplevelse med kundeservice.

God kundeservice
God kundeservice, leveret til tiden, virkede som det skulle. Vil klart anbefale

Forårsrengøring
Jeg har købt ind til forårets kamp mod snegle og muldvarpe. Jeg var glad for at finde en hjemmeside med etisk skadedyrsbekæmpelse, uden brug af gift eller lignende. Kanon butik, kæmpe anbefaling!

Odpowiedź od Kryb & Kravl
Fantastisk produkt til god pris
Jeg havde problemer med muldvarper i min have. Købte deres ultralydsskræmmere mod muldvarper pga den lave pris. De blev leveret til tiden og virkede bedre end det jeg tidligere har prøvet. Jeg har ikke nogle muldvarper længere og anbefaler alle at prøve ultralydsskræmmeren :-)

Bestilte en elektronisk mygge-repeller
Bestilte en elektronisk mygge-repeller. Spændt på hvordan den virker til sommer, når vi skal på vandretur.

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, leveret til tiden. Købte produkt mod skægkræ, har ikke haft problemer siden. Ville 10/10 bruge igen

Odpowiedź od Kryb & Kravl
God service og gode priser ift andre…
God service og gode priser ift andre byggemarkeder mv.
OK leveringstid

Odpowiedź od Kryb & Kravl
Leveringstid langt hurtigere end…
Leveringstid langt hurtigere end forventet! Jeg fik møl-problemet i klædeskabet løst vha deres Cedertræ stave, og så er det fantastisk at tænke på at det blev løst på en giftfri måde!

Odpowiedź od Kryb & Kravl
Pålidelig, effektiv og visionær bekæmpelse
Efter en pludselig invasion af skadedyr, var kryb&kravl en stor hjælp med deres gode produkter og brede viden om bekæmpelse uden sprøjtemidler og gift. Kundeservicen var venlig og hjælpsom. Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside til alle, der ønsker en pålidelig og professionel løsning på skadedyrsproblemer.

Odpowiedź od Kryb & Kravl
Titel effektiv og etisk løsning mod skadedyr.
Jeg stødte på kryb og kravl efter en invasion af sølvfisk, og det blev løst vha 2 af deres produkter med ultralyd og fugtfjerner. Hjemmesiden er informativ, og nem at navigere i, hvilket gjorde hele processen hurtig og let. Produkterne ankom, og deres effekt overgik mine forventninger. Hvis du vil have en pålidelig og etisk løsning så er dette stedet at gå til.

Effektiv skadedyrsbekæmpelse
Jeg er utroligt tilfreds med min oplevelse på kryb og kravl. Levering var hurtigere end forventet, og produkterne løste mit problem med skægkræ. En pålidelig side til alle, der ønsker at beskytte deres hjem mod ubudne gæster. Fem stjerner hele vejen!

Odpowiedź od Kryb & Kravl
Klasse oplevelse at handle med Kryb &…
Klasse oplevelse at handle med Kryb & Kravl.

Odpowiedź od Kryb & Kravl
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.