Stjerne Service
Stjerne service.
Har styr på tingene og har et lækkert stort udvalg
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Stjerne service.
Har styr på tingene og har et lækkert stort udvalg
Vi har lige købt fyrværkeri fra Krudtexperten på Vestre Hedevej ved Harley Davidson i Roskilde. Vi fik den bedste service og kunne se videoer med det samme af de ting, som vi var interesseret i at købe. Meget venlig og behagelig betjening på stedet. Og vanvittigt fedt udvalg. Der køber vi også næste år.
Gode priser og super service, når først man kommer i kontakt med dem, så går de virkelig langt for at alle parter er tilfreds. 4 stjerner i stedet for 5 da kommunikationen har været lidt vanskelig og mere besværlig end nødvendigt i forhold til at få en klar aftale.
Fin service, mindre fejl som er blevet rettet uden problemer. Handlet via nettet.
Ringe service, plus de har taget dobbeltbetaling uden er lyd om, at returnere pengene.
Venner find jeres krudt et andet sted,
Dårlig service. Ventede over 1 time den 26/12-22 på at få udleveret produkter og der var bestilt på blackfriday, da de endelig kom var halv delen af varerne der ikke, skulle have penge tilbage fra 3 produkter, men har kun fået for et produkt og nu siger de jeg lyver og vil ikke give penge tilbage for de sidste to
Leverer dødsensfarligt fyrværkeri. Og når man vil klage over det, er deres hjemmeside pillet med. Ingen kontakt mail, telefonnummer.
Ikke handel der! Jeg købte for 800 kr på Black friday og da jeg kom ud til deres butik i Hjallerup havde 2 af de ting jeg havde bestilt på forhånd. Så jeg blev nød til at nøjes med dårligere alternativer!😡
Vanvittig god service. En fornøjelse at handle med. Søde og rare mennesker i teltet. Helt klart et sted man kommer igen.