Kronjyllands Begravelsesforretning Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1. Przedsiębiorca pogrzebowy
  2. Zakład pogrzebowy

Napisane przez firmę

Det er et spørgsmål om tillid! Kronjyllands Begravelsesforretning er en familiedrevet bedemandsforretning, som har mere end 30 års erfaring med bisættelse og begravelse i det meste af Østjylland. De pårørende beskriver os som: Professionelle, Hjælpsomme, Empatiske, Respektfulde, Yderst seriøse og Ordentlige. Læs selv hvad de pårørende siger om os på vores hjemmeside under "Udtalelser". Her er blot en af de mange udtalelser: "Det var så smukt udført og vi var i de bedste hænder med det hele. Kim og Alexander var så imødekommende og jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre. Jeg takker hermed for det hele." Bente Pedersen. Hos Kronjyllands Begravelsesforretning samler vi alle dine udgifter på én faktura. Dvs. at vi i første omgang betaler din regning hos f.eks. blomsterhandleren, stenhuggeren, kirkegården og restauranten, og giver dig kreditten til at betale den samlede faktura, indtil kontoen igen er åben. Læs meget mere på vores hjemmeside under "Information" og "Hvad indeholder en bisættelse/begravelse?". Når vi mister en af vore kære stopper vi op. Reflekterer over sorgen og de ændringer som det bringer ind i vores liv. Det er naturligt og vigtigt at give sig selv tid til denne eftertænksomhed. Kontakt os, når du har brug for en bedemand – Telefonen er åben hele døgnet. Vi kan hjælpe med at skabe tid, plads, lytte, vejlede og sørge for de praktiske ting omkring en begravelse eller bisættelse, som et dødsfald fører med sig. Det er et spørgsmål om tillid!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

9 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Tid, omsorg og forståelse. Det er nok de tre ord der bedst beskriver Kirsten. Både til udsyngning, samtalen i privaten og på selve dagen for begravelsen.
Der havde vi alle følelsen af at der var tid nok til at det hele blev gjort og snakket igennem osv. Masser af forståelse for situation, tid og sted, men også for det at være pårørende. Omsorgen var tydelig at mærke selvom at alt blev gjort professionelt og til perfektion. Tid blev en umærkbar faktor under hele forløbet. Der var ingen hastværk og ikke noget at sætte en finger på. Det var en god oplevelse i sådan en svær situation. Af hjertet tak fra Keld, Lone, Hans Jørgen, René og familien mm.

13 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give de allerbedste…

Jeg vil gerne give de allerbedste anbefalinger i en meget svær situation og tid til Kronjyllands Begravelsesforretning. Da vi mistede vores mor og farmor stod vi som så mange andre i en verden som vi helst havde været foruden at havne i. Men vi fik professionel hjælp til at komme igennem alle de led som man skal igennem når man mister et kært familie medlem. Kan kun give alle de bedste anbefalinger

6 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Fin og omsorgsfuld hjælp.

Behagelig og omsorgsfuld oplevelse i forbindelse med min fars død og bisættelse. Familien blev taget i hånden fra første besøg og fik kompetent rådgivning. Det var en smuk højtidelighed, da familiens overhoved blev sunget ud. Der var pyntet så smukt i den åbne kiste.
Min og familiens varmeste tak til Kim.
Vi giver de bedste anbefalinger til Kronjyllands Begravelsesforretning i Bjerringbro.

29 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Professionel og ordentlig tilgang til…

Professionel og ordentlig tilgang til deres arbejde. Har været til tre begravelser indenfor relativt kort tid, hvor Kronjylland Begravelsesforretning stod for alt - Og: Der var intet overladt til tilfældigheder, og alt forløb så perfekt som det nu kan, til den slags begivenheder. Stor anbefaling herfra

4 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Helt sublim og perfekt oplevelse i…

Helt sublim og perfekt oplevelse i forbindelse med min fars død og bisættelse. Smukt og professionelt fra A til Z
Herudover kompetent rådgivning da jeg på min fars vegne forudbestilte bisættelsen.
Min families varmeste og største anbefalinger af alle i Kronjyllands begravelsesforretning
Kh
Familien Foldager

19 października 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej