Brdr. Krogsbøll Flytteforretning Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Nu har jeg 4 - 5 stjernede flytninger med Bdr. Krogsbøl 🤩 Emin og Emil var en super Duo - de fik bakket den store lastbil ned ad den smalleste vej til vores hus - alle var vildt impone... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg giver min varmeste anbefaling til flyttefirmaet Brdr. Krogsbølle. Fra første kontakt med Glenn, som tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål, til selve flytningen, hvor de tre mænd – Mar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Opgaven viste sig større end først forventet (vi brugte alle de 150 leverede flyttkasser, og derudover møblerne m.v.). Så flyttebilen blev fyldt helt op, og leveret til den nye adresse. Og den efterfø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med Brdr. Krogsbøll! Fra første kontakt følte jeg mig godt behandlet, og de svarede venligt og uddybende på mine mange spørgsmål. Selve flytningen foregik glat og effektivt, og... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe
  2. Przeprowadzki

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Brdr. Krogssbøll er både en familieejet- og drevet forretning. Fem brødre med storebror som direktør flytter dine ting sikkert og hurtigt derhen, hvor du ønsker det. Alle 5 brødre arbejder på lageret, er ude og flytte eller give uforpligtende flyttetilbud. Forretningen er hurtigt vokset til et ungt dynamisk team der altid sætter sikkerhed og ærlighed først. Dine ting bliver håndteret meget varsomt og med stor ansvarlighed. Den følelse af ansvar for andres ejendom, der også ligger i at være familie, rækker hos Brdr. Krogsbøll også til dine ting. Du er derfor altid i sikre hænder hos familiefirmaet Brdr. Krogsbøll.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

3 behagelige og imødekommende…

3 behagelige og imødekommende flyttemænd, Kasper, Ronni og MR. Z, har flyttet for os med omhu og effektivitet. God service hele vejen lige fra god rådgivning og bestilling hos Gitte til vi vinkede farvel til flyttevognen fra vores nye adresse.
Vi giver vores bedste anbefalinger.

21 sierpnia 2023

Kan varmt anbefales

Min hustru og jeg flyttede fra lejlighed på Østerbro til hus i Vanløse. Vi fik god råd og vejledning af Glenn, som også var fleksibel med at fremrykke flyttedagen da vi ønskede at flytte tidligere end først planlagt.
Selve flytningen gik over alt forventning, 3 flyttemænd anført af Ronnie klarede flytningen hurtigt og effektivt - med højt humør!
Helt igennem en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales.

17 lipca 2023

Pro flyttefirma

Vi fik Mark fra Brdr. Krogsbøll med flyttelylift. Han var hurtig og professional, virkelig flink og snakkesalig :-). Vores kontakt med firmaets kontor var godt. Det bliver nemt valg når vi har brug for flyttefirma igen.

11 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Super tjekket hele vejen !

Først og fremmest kyndig og tålmodig rådgivning fra Gitte på kontoret ( regnede muligheder og priser ud så det blev billigst for os )
Dernæst effektive lynhurtige flyttefolk ( Christoffer, Kasper og Dusko ) De var alle tre meget fleksible og gode til at løse uventede udfordringer !

9 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

God vejledning og stor fleksibilitet

Dejligt at opleve så meget fleksibilitet og god vejledning fra Mark, Kasper og Christopher, der hjalp vores hjem videre i lørdags. Glad for jeg lyttede til rådet om 3 mand, da vi skulle til 4.sal. Så tak og vi kommer tilbage en anden gang...

29 lipca 2023

Super flytning

Fantastisk behagelige, hurtige og omhyggelige Mikkel, Manse og Kasper har flyttet for os. Ingen uheld og det spillede bare.

29 lipca 2023

Fantastisk flytteoplevelse

Fantastisk flytteoplevelse! God kommunikation fra booking til flytning. Ronnie og Mark var meget hurtige og effektive. Deres erfaring gjorde at flytningen gik meget hurtigere end forventet. Deres gode humør og høflighed gjorde det til en god flytning

22 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Kanon hurtig og professionel flytning

Kanon hurtig og professionel flytning. Behagelige flyttemænd. Det gjorde en ellers tung opgave til en leg. Kan varmt anbefale Brdr. Krogsbøll - Mikkel og Zdravko var mine to hjælpere:). Alt i alt en topstjernet flytning fra booking til jeg nu sidder glad i min nye lejlighed.

20 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Ronni og Emil flyttede for os i dag

Ronni og Emil flyttede for os i dag, og det var vitterligt den bedste flytning vi kunne forestille os. De behandlede alle vores ting med den største respekt og påpasselighed, de var sindssygt effektive, dygtige og hurtige. Og så var deres humør og venlighed altså bare i en liga for sig: glade, smilende, grinende og hjælpsomme fra de ko. Til de gik. De var hjælpsomme udover enhver rimelig forventning, selv ting, de ikke behøvede hjælpe med, tilbød de en hånd med når de kunne se behovet.
Prisen var fin og rimelig.

18 lipca 2023

Effektivt og professionelt flyttefirma

Fleksibelt og imødekommende firma med flinke medarbejdere, både i kundeservice og til selve flyttearbejdet. Vi havde besøg af Mikkel og Casper på flyttedagen, som effektivt, nænsomt og professionelt udførte opgaven - og til en rimelig pris. Kan anbefales.

13 lipca 2023

Vi havde fået anbefalet Brdr. Krogsbøll

Vi havde fået anbefalet Brdr. Krogsbøll fra en kollega, hvilket altid er en god start ved valg af flyttefirma. Vi flyttede over 2 (halve) dage fra 2 forskellige adresser fra tidlig (meget tidlig) morgen til middag. Intet gik i stykker, og de 2 stærke mænd havde en fed personlighed og god humor, og var meget professionelle og venlige. Prisen var som forventet fair, og afregningen gik lynhurtigt med MobilPay. En dejlig oplevelse i et fint tempo. Vi vil helt sikkert anbefale Brdr. Krogsbøll en anden gang, hvis nogle skulle efterspørge et flyttefirma, og vi vil også selv anvende dem en anden gang, eller i familien. Tak I 2 gæve gutter!.

10 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Professionelle og hurtige til at hjælpe

Jeg har i tirsdags ringet til Brdr. Krogsbøll Flytteforretning med en forespørgsel på at få hejset mit tunge vitrineskab og en sofa op i lejligheden via altanen, da de ikke kunne bæres op. Mark havde mulighed for at komme med det samme, og hjælpe med opgaven, hvilket var helt perfekt.
Der var super godt styr på udførelsen og højt humør hele vejen. Kæmpe tak for hjælpen med flytningen!

27 czerwca 2023

Stor anbefaling til Brdr

Stor anbefaling til Brdr. Krogsbøll flytteforretning. Ronnie og Niklas kom til tiden og sørgede for at vores flytning gik super godt. De var effektive og fyldt med god energi.

23 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Effektivt, professionelt og til en god pris

Super effektiv flytning af ca. 120m2 bolig ved Kasper, Kristoffer og Nikolaj. Gik professionelt og effektivt til det, med fin humor, og var gode til at involvere vores søn på 5 i processen også. De fik bare tingene til at ske og der var aldrig brok eller problemer med noget. Imponerede også med flyt af klaver op ad flere trapper (OK, her blev der prustet lidt). Samtidig lå prisen noget under de store firmaers tilbud.
Tak for indsatsen, drenge!

23 czerwca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej